sakiau kad kiekvinam savas maistas, tu žoleėdė matyt
mhm tas mano mažiausias ir kaprizingiausias su savo paaugliu neturiu bėdų o su juo tai... to nesirengsiu rengsiuos šitą, iš to puodelio negersiu duok kitą ir pan... nu žodžiu kiekvienas savaip durnas
aš ne išimtis, ruošiuos miegamąjį perstatyt, MB akys ant kaktos išlips
aš mėsėdė
Na kažkas link to (žolėdžių). "Išsidirbinėjanti" (kaip kai kas sako).
Po 3 metų tokios mitybos vis dar paklausia: "Jau gal dabar pradėsi valgyti mėsą?"
Čia po Naujųjų sutikimo taip nutiko. Net neįsivaizduoju savęs bevalgančios kokį kotletą ar keptus šonkaulius, ar baltą mišrainę su majonezu..
Kaip tavo keturmetis, taip mano dvimetė.. O jeeetau, kokia ožka (Avino ženklas). Viskas turi pagal ją, jinai nori viską daryti pati, supykusi net nešneka (nuleidžia galvą, pirštukus krapšto, suka), o tu jai gali šnekėt ką tik nori tuo metu- nė viena mimikos raukšlė nesujudės - iš serijos "talk to my hand".
Papildyta:
Man tai tokias dviprasmiškas mintis sukelia.
Kaip tavo keturmetis, taip mano dvimetė.. O jeeetau, kokia ožka (Avino ženklas). Viskas turi pagal ją, jinai nori viską daryti pati, supykusi net nešneka (nuleidžia galvą, pirštukus krapšto, suka), o tu jai gali šnekėt ką tik nori tuo metu- nė viena mimikos raukšlė nesujudės - iš serijos "talk to my hand".
Papildyta:
QUOTE(Kris_ @ 2014 01 09, 10:55)
Man tai tokias dviprasmiškas mintis sukelia.
labuks, ką naktį dirbai?
aha mačiau šitą
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 09, 11:01)
nu tai ką aš sakiau, kiekvienas savaip...
aš pati avinas, mano didysis sūnus irgi avinas, o mažius ožiaragis ir dar jaučio metais gimęs tai visas toks raguotas
Papildyta:
pasidariau batų maniakė, žieminių sezoninių turi ne tai kad pakankamai ale tiek kiek širdis geidė

nu kokios šitos man gražios
aš po sporto: 15min su virvute šokinėjau, tada 30 atsilenkimų ir 50 pritūpimų. Kas kelias dienas vis didinu krūvį ir ką nors dar pridedu
Esu rimtai supykus ant savo lašinių tai iki gimtadienio tikiuos didžiosios dalies jų atsikratyt
Pabandyk šiuos atsilenkimus, gal kuri darėte? http://www.youtube.c...h?v=sWjTnBmCHTY . Jei mityba graži, tai sporto rezultati pasimatys jau po 2 sav. Nuo visur riebaliukai nutirpę bvuo: šonų, priekio bei nugaros.
Tik 8min, o padaroma apie 240 atsilenkimų. Aišku, tris dienas po pirmojo karto kaip sulūžusi būni, bet "no pain - no gain"
Iš tų serijų dariau ir rankoms - buvo labai apdailėjusios.
Ir labai gražūs bateliai.
Kai orai tokie, gal greit ir šoksim į tokius.
Ir labai gražūs bateliai.
reiks pabandyt
aš stuburo išvaržą turiu operuotą juosmens srity ir kakle dar neoperuotą
tai kartais su sportais ne visais išeina. Pamiršau pasakyt kad kamuolį turiu nusipirkus tai ant jo darau pratimus da visokius
ir ką tik perstačiau miegamajį
baba - dyzel, bo lova tai rodos toną svėrė....
MB tikrai bus šoke
ir ką tik perstačiau miegamajį
Dar nemačiau tokio bajerio - lieknėjimo dūdelė
apiplėšimas vidury dienos
Ewaldina pavarai su baldų perstatinėjimais. Kažkada girdėjau, kad jei moteris ima perstatinėti baldus, tai gyvenime trokšta pokyčių
. O su batais tokio aukščio pakulne neužsimuši?
O žole misti negalėčiau ir aš, man mėsa būtinų būtiniausia. gali nebūti desertų, sriubų, makaronų, bet mėsa būtina.
Ewaldina pavarai su baldų perstatinėjimais. Kažkada girdėjau, kad jei moteris ima perstatinėti baldus, tai gyvenime trokšta pokyčių
O žole misti negalėčiau ir aš, man mėsa būtinų būtiniausia. gali nebūti desertų, sriubų, makaronų, bet mėsa būtina.
O božė...
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 09, 13:06)
Pabandyk šiuos atsilenkimus, gal kuri darėte? http://www.youtube.c...h?v=sWjTnBmCHTY .
Net neatvertus apie šitą pagalvojau
Šitas diedas išvis jėga, užpakaliui dar geruliai pas jį
Kažkada dariau aš jį papildomai prie savo sportų
Oi mergaitės dėl vaikų, tai aš saviškiui senai bet ko negaliu įkišt
Trys poros batų naujos, nė karto nedėtos yra
Pasikeičia sezonas ir slepiu nesezoninius
Tapkės senos nutrintos ir geriau už naujus kroksus..
Db dar dar dasidėjo - šitų trusikų nenoriu, šitų pėdkelnių nedėsiu, tos maikės nenusiimsiu
Išvis db toks pasidarė, kad pirma pasako "ne, nenoriu", po to pagalvoja, į kokį klausimą atsakinėja
O mano bičelis jau moka iki 10 skaičiuot, spalvas kai kurias žino
Daug ką jis pas mane moka, darbingas toks labai
kaip aš šiandien tyyyyyngiu... grįžom su vaiku iš muzikos, užmigdžiau jį, bandžiau pati šalia prisnūsti alen nė velnio neima miegas... ir prie kompo nebežinau ką veikti
nebepamenu ką veikdavau kai laiko turėjau
magistrinį taisiau...
apsaugok dieve nuo avinų
MB avinas ir dar dzūkas
aišku, pats geriausias ir mylimiausias, bet tas užsispyrimas...
va man net vyro trūksta, nes aš ateinu į lovą kai jis jau miega, o jis keliasi kai aš dar miegu...
geriausias bajeris tai kad nežinau kaip naktį pasiimu vaiką iš lovytės ir pamaitinu, nes atsibundam vienoj lovoj, bet kas kaip ir kada neįsivaizduoju
arba būna telefone (rašausi kada valgo ir iš kurios pusės pradeda nes vietoj atminties skylė
) įrašą kokį nors ne į temą
pamačiau ir paskaudo kojas
bet ant kojos prie suknelės turėtų gerai žiūrėtis
aš išvis kažkokia batų antimaniakė
žiemai turiu vienus ecco, pavasariui dar yra kedukai, vasarai ecco basutės ir šlepetės namie
ale vat yra perkančių
noriu ir aš pokyčių... pridavus darbą pas mane totalinis namų tvarkymas, nes kai viską reikia kuo aukščiau kelti tai metras nuo žemės visur tuščia o aukščiau balaganas
man mėsa nusibodo jau, pilna kamera ir kiekvieną savaitgalį dar įdeda... verkt norisi kaskart kai bandau sukišti viską į kamerą...
bet daržoves ar salotas gamintis tingiu... tai valgau beleką
QUOTE(ewaldina @ 2014 01 09, 11:57)
labuks, ką naktį dirbai?
aš pati avinas, mano didysis sūnus irgi avinas,

aš pati avinas, mano didysis sūnus irgi avinas,
magistrinį taisiau...
apsaugok dieve nuo avinų
geriausias bajeris tai kad nežinau kaip naktį pasiimu vaiką iš lovytės ir pamaitinu, nes atsibundam vienoj lovoj, bet kas kaip ir kada neįsivaizduoju
QUOTE(Jeta @ 2014 01 09, 13:48)
Dar nemačiau tokio bajerio - lieknėjimo dūdelė
apiplėšimas vidury dienos
. O su batais tokio aukščio pakulne neužsimuši?
ale vat yra perkančių
noriu ir aš pokyčių... pridavus darbą pas mane totalinis namų tvarkymas, nes kai viską reikia kuo aukščiau kelti tai metras nuo žemės visur tuščia o aukščiau balaganas
man mėsa nusibodo jau, pilna kamera ir kiekvieną savaitgalį dar įdeda... verkt norisi kaskart kai bandau sukišti viską į kamerą...
bet daržoves ar salotas gamintis tingiu... tai valgau beleką
QUOTE(Jeta @ 2014 01 09, 13:48)
reikėjo, man BŪTINAI o tai lova stovėjo ne taip kaip reikia
daba visi pas mane tokio tipo, pablūdau aš dėl tos platformos, žiauriai patogu o su tokiu kuniuku tikrai užsimuščiau. Viena bėda kad mūsų aišktėj brukis (akmenimis grįsta) tai su jai ją kol pereini biški exrymas kojų neišsisukinėt
QUOTE(Kris_ @ 2014 01 09, 15:14)
apsaugok dieve nuo avinų
geriausias bajeris tai kad nežinau kaip naktį pasiimu vaiką iš lovytės ir pamaitinu,
noriu ir aš pokyčių...
man mėsa nusibodo jau,
cit, labai geri žmonės
kokia tu motera jei neturi bent 10 porų
eik baldų stumdyt arba spintoj tvarką daryk - mesk visus rūbus lauk
mes tiesiogine prasme per... 4-5 mėnesius po kiaulę suėdam
Lemona tavo ir mano vaikai stiliagos nuo mažens turim ir mes ir batų ir rūbų nenešiotų, nes princui nepatinka
Labas rytas
prabudus nuo 5:30val šiandien. Kažkaip jau budinėjaus, nes ruošiausi pasikartoti prieš egzaminą, ir išgirdau savo mažąją kosint, tiksliau, lojančiu balseliu.Ir vėl ligos...
Pirmi metai darželyje, tai savaitę paeina, dvi namie. Nes yra mamų, kur ir su virusais vaikus veda. Akys vaiko raudonos (baltymai, ryškus virusas), o vaikas darželyje. Ir auklėtoja dar turi tėvą su tuo vaiku IŠSTUMTI (tiesiogine ta žodžio prasme) iš grupės, kad pasiimtų tą vaiką namo. Nėr žodžių.
Ar krenta svoris jums? Ar negriešyjat?
Mano jau pradėjo kristi. 
Ewaldina, kaip vyras į baldų perstumdymo pokyčius reagavo?
prabudus nuo 5:30val šiandien. Kažkaip jau budinėjaus, nes ruošiausi pasikartoti prieš egzaminą, ir išgirdau savo mažąją kosint, tiksliau, lojančiu balseliu.Ir vėl ligos...
Ar krenta svoris jums? Ar negriešyjat?
Ewaldina, kaip vyras į baldų perstumdymo pokyčius reagavo?