Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikai lieknėjančių valstybė

QUOTE(Kris_ @ 2014 01 08, 15:51)
ai, aš gal nesakysiu kiek sveriu  lotuliukas.gif

Tai nesakykite, parašykite. ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 08, 15:53)
Tai nesakykite, parašykite.  ax.gif  lotuliukas.gif

prašau tu, ne jūs smile.gif

šiam rytui 100,7kg unsure.gif
Atsakyti
Ok. 4u.gif
Na skaičiai gal ir didoki, bet tikrai viskas įmanoma, tik reikia susitarti su savimi ir viena kitą pakontroliuoti ir pabarti, jei jau žingsniuojame atgal, o ne link tikslo. O kaip tu pati jauti? Ar rimtai pasiruošusi ridenti tuos kilogramus? Ir kiek ilgai toks svoris jau nusistovėjęs? g.gif Nes sunkiausia (pagal save žinau), kai kasdien vis po kokį kąsniuką nuodėmingą suvalgau, motyvacija dingsta, svoris lėčiau krenta ir taip kaip armonika tampausi pirmyn - atgal, laikas eina, o rezultato jokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinderis_77: 08 sausio 2014 - 16:29
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 08, 16:28)
Ok.  4u.gif
Na skaičiai gal ir didoki, bet tikrai viskas įmanoma, tik reikia susitarti su savimi ir viena kitą pakontroliuoti ir pabarti, jei jau žingsniuojame atgal, o ne link tikslo. O kaip tu pati jauti? Ar rimtai pasiruošusi ridenti tuos kilogramus? Ir kiek ilgai toks svoris jau nusistovėjęs?  g.gif  Nes sunkiausia (pagal save žinau), kai kasdien vis po kokį kąsniuką nuodėmingą suvalgau, motyvacija dingsta, svoris lėčiau krenta ir taip kaip armonika tampausi pirmyn - atgal, laikas eina, o rezultato jokio.

žinau, kad įmanoma, reikia tik susiimti... mano kleckui dar tik 9 mėn, tai vis leisdavau sau daugiau suvalgyti doh.gif po gimdymo jau 7kg atgal užlipo doh.gif
Kadangi pati viena jau seniai su svoriu kovoju tai ir pasiprašiau pagalbos... nors buvo peikiančių mano pasirinkimą, bet kaip sako žmonės - jei visada darysi tai, ką darei iki šiol, tai ir turėsi ką iki šiol turėjai... tai va noriu pokyčių tai darau tai, ko nedariau biggrin.gif

tas treneriscir sako... sėdi naktim, dirbi, kemši šokoladus, kad uždirbtum pinigus, kuriuos po to atiduosi man kad liepčiau nevalgyti lotuliukas.gif
blyn, dar nepridavė darbo doh.gif reiks dar šiąnakt naktinėti doh.gif

Pasižiūrėk lentelę pirmam lape ir surašyk savo duomenis. Gali viešai, gali man į až, įtrauksiu į lentelę, reiks ko gero nuo pirmadienio vėl prisidavinėti biggrin.gif reikia esamo svorio, ūgio, siekiamo svorio ir gimtadienio (šitas nebūtinas, bet jei nori gauti virtualių dovanų parašyk biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kris_: 08 sausio 2014 - 16:44
Kris, o kokie darbai? Ir kas peikė pasirinkimą? Lieknėti auginant mažytį vaikutį? Man po antro gimdymo taip "davė" per smegenėles, kad sportuoti pradėjau po 3sav po cezario, perėjau prie žaliavalgystės, kokteilių žaliųjų. Švytėjau tiek viduje, tiek išorėje. MP užteko, jo buvo gausiai, ir to pilvuko nepūtė nuo tų žalėsių. Tokia laiminga jaučiaus - dviejų vaikų mama, o tokia figūra buvo. Po 6sav jau piluko nebebuvo likę, nes tik mažutė užmigdavo, vyresnėlis irgi (na koks jis ten vyresnėlis , 2m tebuvo, kai sesė gimė), tai greit savo sporto programą įsijungdavau 1val, po to po dušu ir vaikai prabusdavo tuomet. O pastaruosius 1,5m motyvacijos visiškai nulis... Pasižiūriu į veidrodį, vyrui paburbu "vai vai vai, kokia aš negraži, kokia stora", rūbų pasirinkimas minimalus, nes pilna spinta to xs-s dydžio ir vis tiek kemšu. ax.gif
Jau prieš valandą norėjau vėl užkandžiauti, bet pasėmiau stiklinę vandens. lotuliukas.gif
P.S. Parašiau į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinderis_77: 08 sausio 2014 - 16:52
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 08, 16:49)
Kris, o kokie darbai?
P.S. Parašiau į AŽ.

pažįstamiems studentams darbeliai unsure.gif bet per daug prisiėmiau... užsiknisau, namai netvarkyti nežinau jau kiek laiko doh.gif lotuliukas.gif laukiu darbų pridavimo kaip išganymo lotuliukas.gif tada jau kaip pulsiu, kaip tvarkysiuos lotuliukas.gif kaip mesiu svorį lotuliukas.gif

ai dar prieš tai reikia atprasti internete sėdėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 01 08, 15:24)
Ot vyrui pasisekė klausyk tokią žmoną rast  lotuliukas.gif

čia tu apie mano ar savo vyrą? g.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Kris_ @ 2014 01 08, 15:26)

ai va ir mano vaikas pradėjo vaikščioti 

wub.gif dydelis vyras jau

kinderi, maniškis irgi kasdien sako kad myli, tik buity jis man nepadeda, nes dirba daug, vėlai grįžta, todėl aš nedirbu, sąlyginai (buhalteriauju namie mūsų įmonėj, parašau vieną kitą ieškinį teismui už pinigus, o labai vargstančiom mamom išlaikymą vaikams prisiteist ar skyryboms ir už ačiū, darau gelinį ilgalaikį lakavimą ir neriu - mezgu ne tik sau bet ir pagal užsakymą), Tai jo supratimu jis išlaiko šeimą, aš rūpinuos vaikais, namais, ale be viso to ką parašiau mano MAŽAI veiklos doh.gif sakiau kad kažkokių durnaropių apsiėdžiau, žodžiu man norisi jaustis svarbesniai, ką nors reikšmingesnio veikt...

o dėl svorio uošvienei paskolinau savo virvutę tai nusipirkau naują, ir kasdien šokinėju, šiandien taip gavos kad tik 10min kitom dienom daugiau, aišku šunį vedžioju dar...
nuo šiandien visą maistą vėl ant svarstykių dedu, ir stengiuosi nesmaližiaut saldainiais, o tų velnių kokie 5kg po kalėdų dar likę...
Atsakyti
Suprantu... Iš vyro pusės tikrai negražu ir nepriimtina. Kai savo darbą išaukština, o kito neįvertina. O tu tikrai veikli moteris. thumbup.gif
Atsakyti
Na va, jau po vakarienės. smile.gif

Pusryčiai: bananas, vėliau latte
Priešpiečiai: 3 obuoliai, truputį medaus su pakepintom sėklom
Pietūs: makaronai su sūriu
Pavakariai: latte
Vakarienė: kopūsto ir morkų salotos

2l vandens.

Jei ne tie makaronai, tai būtų gerai. Ką jūs šiandien valgėte? essen.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 08, 15:48)
Šiuo metu sveriu 76kg (net gėda ir rašyti, jau kai buvau pasiekusi 70kg ribą, apsiverkiau nulipusi nuo svarstyklių, o čia žiū - 76). doh.gif Noriu grįžti į 58kg. Tikslas - iki rugsėjo mėnesio.  smile.gif

Oi viskas įmanom 4u.gif
Ne tragiški tie tavo skaičiai smile.gif
Aš pati su 71,5 startavau ir noriu bent 60 smile.gif Ir ką, prieš šventes jau buvo 62,6 smile.gif
Tai pamažu viskas įmanoma, tikrai 4u.gif
Svarbu nenuleist rankų, kai vieną kitą kartą svoris užsistovi ar padidėja 4u.gif

QUOTE(ewaldina @ 2014 01 08, 17:06)
čia tu apie mano ar savo vyrą?  g.gif  lotuliukas.gif

kinderi, maniškis irgi kasdien sako kad myli, tik buity jis man nepadeda, nes dirba daug, vėlai grįžta, todėl aš nedirbu, sąlyginai

Abiem tinka lotuliukas.gif
Aš kol kas tik vieną mokslininką, tu visus tris augini bigsmile.gif drinks_cheers.gif

A ir mano vėlai grįžta. Padeda man, bet reikia sakyti: išsiurbk, paimk, nunešk, nuprausk.. Aš anksčiau pykau, kad kaip pačiam nedašunta, o tas man "nesuprantu, liežuvio neturi? tai ko tu nepasakai"...
Išnaudok savaitgalius - duok daugiau užduočų. Kad ir su vaiku vakare dantis pavalyt, apipraust.
Išeik kur, tegu vienas bent pusdienį su visais pabūna.
Jie kol nepamato, tai neįsivaizduoja, kas namie daros biggrin.gif
Mano va per šventes turėjo atostogas, tai pabuvo dviese lotuliukas.gif Pabuvo 1dienį, 5dienį.. 5dienį grįžtu, sako "viskas, aš jį pirmadienį vesiu į darželį. Neįmanoma - aš jam žodį, jis man 10, neklauso, atsikalbinėja, pusę dienos plika subine lakstė" lotuliukas.gif
O kai aš verkdama skambindavau jam, kad nesusitvarkau, tai "aš nesuprantu, ko tu nervuojies. Nu laksto plikas, tegu - sušals, pats ateis apsirengs" lotuliukas.gif
Čia labai tinka posakis "geriau vieną kartą pamatyti, nei šimtą išgirsti" lotuliukas.gif

QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 08, 18:58)
Jei ne tie makaronai, tai būtų gerai.

O man ir su makaronais gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labuks,
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 08, 18:58)
Na va, jau po vakarienės. smile.gif

Jei ne tie makaronai, tai būtų gerai. Ką jūs šiandien valgėte?  essen.gif  smile.gif

nežinau ale man labai jau kūdai tas tavo valgiaraštis atrodo... aš paskutiniu metu teikiu pirmenybę baltymams... o jų pas tave nalabai apart sėklose gal buvo... ir šiltas maistas tik vieną kart dienoj, gal tu taip pripratus bet man sriuba sykį dienoj būtina (aišku būna neturiu kada išvirt bet labai stengiuos kad to nebūtų)

QUOTE(Lemona` @ 2014 01 09, 08:19)
Aš kol kas tik vieną mokslininką, tu visus tris augini  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

Jie kol nepamato, tai neįsivaizduoja, kas namie daros  biggrin.gif

duok Dievuli jei tiem mano profesoriam netektų griovių kast lotuliukas.gif

matai mano chebra jau didelė, jie puikiausiai vieni apsieina ir be manęs ir be tėvo, tuo jau maniškio nepagąsdinsi... mažiausias ir tas jei alkanas savarankiškai į šaldytuvą įsilipa, pasiima duonos pašteto ir tepas sumuštinius lotuliukas.gif aš kartais pagalvoju kad Domas ne pagal amžių toks savarankiškas ir subrendęs, prieš kelias dienas pademonstravo kad vidurėlį mokinu mokinu valandas pažint o Domcė ėmė ir išpyškino teisingai blink.gif žodžiu keturmetis mokina daba devynmetį laikrodį pažint lotuliukas.gif vakar didžkis atnešė parodyt kaip Domas savo vardą pats parašė blink.gif ir ką tik D antraip... o juk ką tik tie 4 suėjo...
vieną šeštadienį vyriškį darban išleidau ir drybsau sau prie kompo, atsibodo o jau ir vėlokas rytas buvo bet namie vis dar tylu. Ateinu į virtuvę mano Domas apsirengęs, užsilipęs ant kėdės susirykiavęs puodelius daro broliam ir sau arbatos, man - kavos lotuliukas.gif

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ewaldina, matyt, kaip pagrandukas, taip savarankiškiausias. Neprapuls gyvenime, o ir mamai kokia pagalba - kavytę paruošia, lepina mamą. thumbup.gif

Kad nekūdas tas valgiaraštis, mano akimis žiūrint. ax.gif Dėl baltymų - nevalgau mėsos, žuvies ir virtų/ keptų kiaušinių (nebent kepiniuose įmaišytas). Iš pieno produktų irgi liko tik pienas ir sūris, na kartais varškė su medumi. Pagal nuotaiką. smile.gif Labiausiai prie augalinio maisto aš.
Atsakyti