Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo priemonės

Ir reibalu filtras? jau ruosiuosi juos naujus isidet, nes beveik nebepraleidzia oro...
Atsakyti
Mergaites bigsmile.gif Su kuom valote akmens mases sviesias kriaukles? g.gif Mano sviesiai plika su taskuciais, tai kazkokios geltonos demes islindo doh.gif , gal nuo riebalu? g.gif patarkite prasau kuom isvalyti 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Gricė @ 2008 08 31, 21:27)
Su gartraukiu ir aš vargstu... O šita priemonė tikrai gerai nuvalo? O įsigyti tik pas platintojus, a ne?

Jis skirtas riebaliniam sluoksniui valyt, tikrai gerai nuvalo virtuvej viska, o isigyti galima pas platintojus ax.gif kazkas maciau rase, kad gartraukiui gerai svelnus pienelis, mano mama dar valo su metalo valikliu, jai jis geriausias, tai va taip 4u.gif
Atsakyti
Gartraukį, virykles ir kita valau su cilit beang. Labai puikiai nuvalo. Užpurškiu truputėlį palieku ir po to nuvalau su kempinėle, nuplaunu vandeniu. Nusidžiovinu ir vualią kaip naujas blizga. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki. Atsiprasau gal ir ne i tema rasau, bet ieskau kas platina Trend skudureliais.Labai noriu isigyti langu valymo skudureli. Aciu
Atsakyti
Patarčiau nusipirkti šluostę labai gera tinka langams, lentynėlėms, ir visiems stikliniams indams. Nereikia net naudoti jokių valymo priemonių. Pakanka susišlapinti vandeniu ir kibti į darbą. Aš pirkausi firmos LEIFHEIT - MicroMagic Universaltuch. Ji beje yra antibakterinė. Būna ir kitokių firmų jų pirkti, bet tikrai pasiteisina. Ir visokiomis kainomis. Aš radau parduotuvėje už 6.30 Lt. o būna pirkti ir uz 50Lt. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
o kuo valote virtuvinį stalviršį ?nusipirkau servetėles specialiai baldams bet pinigai į balą sad.gif.
Atsakyti
QUOTE(laimutte @ 2008 06 15, 00:00)
Mamytes, patarkit blink.gif  Kaip isvalyti kaitlentes pavirsiu, kad ant jo neliktu vaivorykstiniu demiu?? Valau su Eres, dar su Amway orkaiciu valikliu, bet lieka demes, kurios niekaip neissivalo schmoll.gif   Amway isvalo ta purva, kuris lieka nuo riebalu ar isbegusio puodo, bet demes, kurios lieka, jos kazkokios vidines, net nemoku paaiskint, joks gremztukas nepadetu verysad.gif  Kazkokie lieka purvini ratilai toje vietoje, kur buvo puodas ar keptuve, kazkokie taskai ir dryziai, ir nieeeekaip neiisivalo schmoll.gif  HELP! schmoll.gif

O toms, kurios vargsta su langais - labai paprastas patarimas - isipilkite i silta vandenuka acto, pasidarykit pora tokiu kibireliu, viename mirkykit kempine ir plaukit langus pirma karta, antrame ,kuris bus svaresnis, dar karta su kempine perplaukit ir toliau tik istrinkit su langu sluoste( standartines langu sluotes, kur parduotuvese yra), Jau sausinant langus su sluoste, langai greit isdziuna ir puikiausiai blizga. Nereikia labai daug pastangu,as triju kambariu bute visus langus per valanda isplaunu. Acto tirpalas - stebuklingas dalykas, tik actas turi buti pilamas i silta vandeni, taip jis geriau veikia. Vienu actu, kaip jus cia rasot , geriau nieko nevalyti, uzdusti galima nuo jo kvapo, o vat tirpalas man daug kur pasitarnauja, as ir grindis plaunu, ir virtuve pasivalau - super.

del kaitlentes, tikriausiai suprantu ka turi omeny ax.gif , bet as savaja su eres valau, o pries tai su gremstuku gerai prasieinu tik atsargiai reik, puikiai issivalo thumbup.gif ir tos demes, kuriu siaip kazkodel neima eres, bet gremstukas sugeba

o kiek tu acto i kibira pili, galvoju reiks isbandyti si tavo buda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa@: 03 rugsėjo 2008 - 17:40
QUOTE(dalmentina @ 2008 09 03, 15:01)
o kuo valote virtuvinį stalviršį ?nusipirkau servetėles specialiai baldams bet pinigai į balą sad.gif.

Aš stalviršį valau su Cillit Bang. Man labai gerai nusivalo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 09 03, 18:39)
del kaitlentes, tikriausiai suprantu ka turi omeny ax.gif , bet as savaja su eres valau, o  pries tai su gremstuku gerai prasieinu tik atsargiai reik, puikiai issivalo thumbup.gif  ir tos demes, kuriu siaip kazkodel neima eres, bet gremstukas sugeba
o kiek tu acto i kibira pili, galvoju reiks isbandyti si tavo buda  ax.gif

jau radau pati, tik slakeli acto mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka isbandziau langu valyma su vandeniu ir trupuciu acto, tikrai likau patenkinta, tik jau nusausinus, dar su Ajax lengvai pravaliau, nes langai laaaaabai purvini buvo thumbup.gif
Atsakyti
Ir langu stiklus tik su actu ir vandeniu valau thumbup.gif Ekologiska, pigu ir greitai thumbup.gif
Atsakyti