Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo priemonės

[quote=axax,2008 10 06, 09:41]
man reikia iasplauti veliava. ji yra balta su zaliu uzrasu. medziaga panasi i baltu uzuolaidu tik gerokai tankesne ir tvirtesne, tokia kaip tentas sakyciau. ji ilgokai kabejo palei autostrada ir is baltos pavirto i tamsiai pilka... vakar pamerkiau as ja i vanish balinanti.... per nakti mirko ir anei kokio efekto... vanguo beveik nepakeites spalvos nubego...
galsakau kaip seniau - pavirint su peroxidu? bet cia jau labai drastiska priemone? siandien bandysiu koki balikli... gal dar turit kokiu minciu?
[/quote]
ukiskas muilas + kempine,
arba nupurksk su ACE (purkstuka uzsuk nuo likusiu priemoniu arba nuo langu ploviklio), tik nezinau ar tavo zalias uzrasas nenusiplaus... blush2.gif
[/quote]
pamaciau kad nieko nebus su veliava, kai imerkus i vandeni neatsiskiede jok purvelis... bandziau ukiska muila, tada nakciai pamerkiau su balinanciu vanich. galiausiai vilti praradus visa diena pralaikiau ace... nepabalo nei per nago juodyma... jauciu vienintelis kelias tureti balta veliava yra nupirkti tokia nauja...
Atsakyti
Pasidalinsiu savo atradimais. buvau italijoj tai labai patiko ju universalus valiklis Sgrasatore, kuris tinka buiciai ir beje rubams, visas demes is visur nuima. atvaziavau i lietuva ir ant naujos baltutes bliuskutes uzmeciau ir vyno demiu ir dar uogienes kazkokios, ai kai mazas vaikas. Be to palikau dar trims paroms dziuti, nes pamirsau doh.gif veliau paemiau bliuskute tai baisu ziuret buvo, pabandziau biski peroksido uzlasint, tai siek tiek raudonumanueme, tada i galva sove mintis - jei italai pila ant drabuziu valiklius, kodel lietuviai negali lotuliukas.gif paemiau universalu Frosh (beje is valikliu kiek bandzius ir cilit bang, ir ajax ir lietuviskus - Frosh labiausiai patinka) - toks geltonas skystis, nes jo keliu rusiu yra ir negailedama uzpurskiau ant bliuskutes, vis tiek sugadinta galvoju, tai pabandysiu sita varianta. Ir is karto idejau skalbti, skalbiau 40 laipsniu temp. su kitais drabuziais. Ir ka jus manot ? istraukiau ir nei vienos demeles neradau, va jums ir stebuklas, bliuskute kaip nauja tongue.gif sakiau reikes daugiau demiu is rubu pabandyt istraukti tokiu budu. medziaga nei kiek nesusigadino, pameginkit, gal pades ir jums.
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 10 05, 18:22)
Labux, kadangi dar niekas neatsakė pabandysiu padėti. Gal yra ir ko nors super, aš plaudama į vandenį įpilu truputį indų ploviklio (mėgstu fairy biggrin.gif ) o jeigu netyčia išsiterlioja batų tepalu, tą vietą pavalau neskiestu fairy, nuima liuks.Sėkmės!

Labai ačiū. Būtinai pabandysiu. 4u.gif O šiandien buvau užsukusi į firmą "ProClean". Patraukė reklama, kad ten valymo priemonės profesionalams. Tai išėjau su "grobiu": plokščiu šluotkočiu su kotu, 2 koncentruotais valikliais (plytelėms ir laminatui) ir 2 šluostėms ant to šluotkočio (irgi atskirai plytelėms ir atskirai laminatui). Tai su simboline nuolaidėle sumokėjau 160 litų. Tik dar nespėjau išbandyti doh.gif. Gaila, tik ten namų tvarkytojomis, kurioms algos nereikia mokėti, neprekiauja.... ax.gif
Atsakyti
Gal kas patartu, kuo isvalyti pridegusia orkaite? Ten ne siaip maisto likuciai, o is pyrago idaro isbeges ir prideges kondensuotas pienas. taip pridege, o nei atmirkyt, nei kuo atskust negaliu...
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2008 09 21, 20:09)
Valiklis bet kam(virtuvei, voniai, demėm, dulkėm ,grindim ir t.t.) tai LOC iš Amway
O indams Dish Drops irgi iš Amway.  thumbup.gif

Dish drops fainas, o dėl LOC.... na daiktas kuris tinka viskam - netinka niekam. Tai saunaudojau kaip grindų ploviklį. Gerai, kad nors smarvės neturi tai neerzina.

QUOTE(axax @ 2008 10 06, 08:41)
man reikia iasplauti veliava. ji yra balta su zaliu uzrasu. medziaga panasi i baltu uzuolaidu tik gerokai tankesne ir tvirtesne, tokia kaip tentas sakyciau. ji ilgokai kabejo palei autostrada ir is baltos pavirto i tamsiai pilka... vakar pamerkiau as ja i vanish balinanti.... per nakti mirko ir anei kokio efekto... vanguo beveik nepakeites spalvos nubego...
galsakau kaip seniau - pavirint su peroxidu? bet cia jau labai drastiska priemone? siandien bandysiu koki balikli... gal dar turit kokiu minciu?

Turiu nuliūdinti.... PAnašu, kad jos neišskalbsi. Kažkada teko dirbti vėliavas gaminančioje reklamos agentūroje. Ir mes VISADA sakydavom, kad prie autostrados kabėjusios šviesios vėliavos išplauti neįmanoma (rodos švino ar tai asfalto kažkokios dulkės taip įsigeria, kad niekaip nepašalinsi). Neįsivaizduoju kokiais būdais dar galima ją prikelti naujam gyvenimui. Tikriausia tik pasigaminti naują ax.gif

O aš pagirsiu Higėjos Vonios kambario valiklį Valis. Puikiai išvalė seną vonią prisigėrusią visokio purmo ir nuvalė visiškai apsinešusį kalkėmis/ muilu ir dar neaišku kuo veidrodį kabantį prie vonios (na ant jo prausiantis duše visada vanduo bėga). Nepadėjo man niekas iš kitų priemonių, nors bandžiau ir Cilit Bangą, ir Domestos ir dar kažkokius purškiamus.... Žodžiu rinkis prekę Lietuvišką.

Dar turi jie ir kitrokių valiklių, spėju išbandysiu artimiausiu metu.
http://www.higeja.lt/view.php?id=16

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 11 spalio 2008 - 09:22
O tas ,,Valis" nepanašus į buvusį ,,Sanitarinį" g.gif
Atsakyti
Nu ir as jau pasidalinsiu ka atradau smile.gif LOC serveteles, kurios taaaip sauniai nuvalo dazytas sienas!!!!Man net nesitiki, anksciau terliodavausi su visokiais skystimeliais ir skudurelias, o cia nei ruozu kokiu palieka, nei demiu!!!!Valio!!
Atsakyti
Tai niekas taip ir nežinote kuo skiriasi biological ir nobiological skalbimo milteliai. Ta prasme apie gyvūnus aišku. O skalbimui? Kvepia ?
Atsakyti
Platinu AMWAY priemones Siauliuose, jei kam reikia - nesidrovekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2008 10 10, 20:14)
Gal kas patartu, kuo isvalyti pridegusia orkaite? Ten ne siaip maisto likuciai, o is pyrago idaro isbeges ir prideges kondensuotas pienas. taip pridege, o nei atmirkyt, nei kuo atskust negaliu...

Man nepakeičiamas orkaičių valiklis iš Amway. Užtepi, palieki pusvalandžiui ir nuvalai thumbup.gif Net didžiausius skrudėsius išvalo thumbup.gif Pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
AMWAY priemonemis esu patenkinta thumbup.gif Naudojus orkaiciu valikli, loc, dantu pasta, ivairius vitaminus, man patiko.
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 10 21, 11:01)
AMWAY priemonemis esu patenkinta thumbup.gif Naudojus orkaiciu valikli, loc, dantu pasta, ivairius vitaminus, man patiko.

O milteliai nepatiko? biggrin.gif
Atsakyti