Na, ka, vakar shveichiau savo senutes plyteles po prakaitu. Vyrui juokais pasakiau, kad vis ateitu pazhiuret, ar nenudusau nuo tu visu valikliu balikliu. Bet rezultatas shioks toks zhinokit jau yra.
Aš iš Amway irgi LOC naudoju. Dėmes išima, jei užlašini prieš skalbiant ant audinio. Valant dulkes ar plaunant grindis įpilu keletą lašų, tai blizga viskas kaip išvaškuota. Ir dar išbandžiau langams plauti purškalą, tai liuks, išpurški, nuvalai su skuduru ir blizga, net blizginti nereikia.
O gal duso stiklams zinote koki superini valikli?
Mano drauge gyre kad naudoja kazkoki duso stiklams is Amway.. Labai jau patenkinta.
Tas dušo stiklams geras dalykas, apie 20lt kainuoja. Puse litro, reik skiest 1:3, tiap kad gaunas 4 buteliukai jau paruošto valiklio. Jis kasdienei priežiūrai.
Yra ir specialiai voniai, maloniai kvepia, dezinfekuoja, nuima nešvarumus.
Yra ir specialiai voniai, maloniai kvepia, dezinfekuoja, nuima nešvarumus.
Apie fairy
Tinklapy www.omar.ru buvo testuoti iv. indu plovikliai. Ir kas idomiausia, fairy blogesnis (blogiau plauna) nei kiti pigesni valikliai, netgi rusiski (pav. nepamenu).
Na, uz lietuviskus geresnis. Bet itariu, kad koks nors ajax tikrai neprastesnis. O as iki siol pati fairy pirkdavau...
Kam idomu, ten gali pasiskaityti ir skalbimo milteliu testo rezultatus. Pagal ji persil power pearls autom. masinoms nelabai koks, Ariel, Tide mazdaug vienodi neblogi, kiek pamenu, Omo gerai ivertintas.
O is kreminiu valikliu geriausias Cif cream, kuri naudoju ir nesiskundziu.
Tinklapy www.omar.ru buvo testuoti iv. indu plovikliai. Ir kas idomiausia, fairy blogesnis (blogiau plauna) nei kiti pigesni valikliai, netgi rusiski (pav. nepamenu).
Na, uz lietuviskus geresnis. Bet itariu, kad koks nors ajax tikrai neprastesnis. O as iki siol pati fairy pirkdavau...
Kam idomu, ten gali pasiskaityti ir skalbimo milteliu testo rezultatus. Pagal ji persil power pearls autom. masinoms nelabai koks, Ariel, Tide mazdaug vienodi neblogi, kiek pamenu, Omo gerai ivertintas.
O is kreminiu valikliu geriausias Cif cream, kuri naudoju ir nesiskundziu.
QUOTE (Roux @ 2003 09 11, 00:02) |
O as nusipirkau Electrolux salone (Zirmunuose), AEG firminis. Kainuoja 20 Lt., bet reikia tik po lasa ant kiekvienos kaitvietes ir super valo. Nereikia nuplauti nei pries, nei po. Prie viso to, dar min savaite, o gal ir visas dvi (priklausomai nuo naudojimo intesyvumo) uztenka nubraukti su dregna sluoste ir vel blizga kaip nauja. Superinis daiktas. |
tikrai super valiklis

Nezinau, ar as cia i tema, bet kai tik nustojau naudoti Fairy indu plovikli, nebeluzineja nagai! Valio! Dabar naudoju Frosch. Man labai patinka - gerai plauna, o ir ranku odai nekenkia, na, ir kvapas svelnesnis.
QUOTE (Springlet @ 2003 11 12, 00:17) |
O gal duso stiklams zinote koki superini valikli? |
As pvz. naudoju Cilita visiems vonios valymo darbams, iskaitant ir duso stiklus. Kazkaip kol kas jis mane tenkina, tai ir neieskau nieko kito...
Na va, cia toms kurios kankinasi su keraminemis plytelemis nutaskytomis riebalais (cia kur labai sunkiai nusivalo ir ilgai sveisti reikia). Nusipirkau "ciudo sredstva", parduotuvej kur viskas po 4.99 Lt Pylimo g., vadinasi "Efekt 100", nuvalo liuksiskai. Tinka ir orkaitei, bet pati nebandziau dar.
QUOTE (Guste @ 2003 12 30, 22:50) |
Nezinau, ar as cia i tema, bet kai tik nustojau naudoti Fairy indu plovikli, nebeluzineja nagai! Valio! Dabar naudoju Frosch. Man labai patinka - gerai plauna, o ir ranku odai nekenkia, na, ir kvapas svelnesnis. |
Va as irgi pastebejau, kad kai tik kuri laika neplaunu indu rankomis, tai nagai iskart nustoja luzineti, o kai vel imerkiu i ta Fairy, tai netrukus tenka nusikirpti juos trumpai... Reiks matyt ir man pakeisti i koki kita...
taip taip Fairy yra priesas graziems nagams, taip kad keiskit mamos indu plovikli arba bus trumpi ir luzinejantys nagai...