Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo priemonės

Morku demiu man joks oxy ir joks action neiseme. Ir obuolio demes liko kaip buve sad.gif mad.gif
Atsakyti
Slamstas...trikras slamstas mad.gif nieko nevalo, o reklama thumbup.gif
man jau ACE delikate simta sykiu gersnis wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Dailin @ 2004 10 25, 22:10)
Slamstas...trikras slamstas mad.gif  nieko nevalo, o reklama thumbup.gif
man jau ACE delikate simta sykiu gersnis wink.gif

Na jei lyginti Ace delicate ir Vanish oxy, tai jau geriau isplaudavo Oxy. Dabar maciau reklamuoja Vanish Oxy Max ar kazkaip pan., tai va, to "max" uzraso pas mane ant dezutes nera. Gal dabar "pagerinta" veza? smile.gif
Atsakyti
Mano mamos drauge buvo nusipirkusi Ta oXi kaip ten doh.gif Pirma karta pirko Thome philips clap.gif isgyre-sake nera turejusi tokio gero demiu isemiklio. O kai ta pabaige nusipirko Maximoj blink.gif skirtumas kaip diena ir naktis ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (mamusiuka @ 2004 10 26, 13:36)
Mano mamos drauge buvo nusipirkusi Ta oXi kaip ten doh.gif Pirma karta pirko Thome philips clap.gif isgyre-sake nera turejusi tokio gero demiu isemiklio. O kai ta pabaige nusipirko Maximoj blink.gif skirtumas kaip diena ir naktis ohmy.gif

Tame skirtumas turbut ir yra, kad Thomas philips pard. yra vokiskas, o Maximoje lenkiskas.
Atsakyti
.....kazkada nusipirkus buvau i "Vanish" i siurbli pilti na kilimams,baldams plauti-nieko jis ten neisplove,kaip jau ten reklamavo,dabar perku "Yplon"kilimu plovikli, pigesnis,bet nors isplovus matosi!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 26 spalio 2004 - 13:29
Aš irgi pirkau,bet senokai.Man jis labai patiko.Ir kilimamas plauti pirkau,irgi thumbup.gif Žinoma,jei dėmės įsisenėję,tai mad.gif Bet jei savaitės,kitos,tai thumbup.gif
Atsakyti
na cia velgi kazkas su musu importuotojais-neaisku is kur ir ka jie veza. vanish bandziau kelis kartus-pirkau musu iki....." le sh...." viskas kaip buve.
"ACE delicate" kai pasirode, kazkiek efekto budavo-po keliu menesiu panaudojus visi rubai kur jis buvo taikytas pasipuoe graziais isblukusiais plemais.
pirkau garsuji"cilit bang" kalkems valyti-sakes, tik dmeiu pridare ir nieko nevieke,bet tam paciam iki pirktas tas pats "cilit lime rust" kip puikiausiai visa akmeni klozete sunaikino..va ir zinok. bijau, kad atskiesta pirkai ar kazkur lenkijoj gamint, kur kaip visada is vieno maiso i skirtingas pakuotes pila(na, gal klystu(
bet but ok suzinoit kas sutiko preimone kuri tikrai kazka valo........ cool.gif
Atsakyti

Tiesa kad nuo gamintojo skiriasi ir kokybė galit pažvelgt čia http://www.culture.l...ipsnis&st_id=89
Atsakyti
QUOTE (Dobšiukas @ 2004 10 25, 22:23)
O jūs jodo pilat? Ar šokolado, aliejaus ir...(nepamenu dar ko) mišinio drebiat? Jei nea, TAI KO NORIT,KAD VEIKTŲ g.gif g.gif g.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

dar tas dėmių sudėtines dalis reikia suplakti kokiu mikseriu laugh.gif o jei rimtai, tai ir aš norėjau pirkti, tik gerai , kad priminėt, jog reikia Tomas Philipse pirkt wink.gif
xas, įdomią nuorodą numetei, verta susimąstyti g.gif
Atsakyti
Aš tą purškiamą Vanish naudoju baldams - kol kas normaliai veikia, dėmės nyksta.
Apie cilit Bang girdėjau gerų atsiliepimų, sako dušo kabinas idealiai valo, visas kalkes ir pan.
Atsakyti
QUOTE (klajune @ 2004 11 01, 21:05)
Apie cilit Bang girdėjau gerų atsiliepimų, sako dušo kabinas idealiai valo, visas kalkes ir pan.

Vat pas mane senam bute tiesiai virš vonios buvo diiiiiidelis veidrodis. Aišku, jau kai pirkom butą buvo baisiai nušikinėtas kalkėm dry.gif . Ko tik nebandžiau doh.gif ... O su Cilit Bang nuvaliau puikiai. Spindi kaip naujas rolleyes.gif ...
Pavariau kaip iš reklamos laugh.gif ... Bet tikrai kalkes gerai nugraužia thumbup.gif .
Atsakyti