Morku demiu man joks oxy ir joks action neiseme. Ir obuolio demes liko kaip buve
Slamstas...trikras slamstas
nieko nevalo, o reklama
man jau ACE delikate simta sykiu gersnis
man jau ACE delikate simta sykiu gersnis
| QUOTE (Dailin @ 2004 10 25, 22:10) |
| Slamstas...trikras slamstas man jau ACE delikate simta sykiu gersnis |
Na jei lyginti Ace delicate ir Vanish oxy, tai jau geriau isplaudavo Oxy. Dabar maciau reklamuoja Vanish Oxy Max ar kazkaip pan., tai va, to "max" uzraso pas mane ant dezutes nera. Gal dabar "pagerinta" veza?
| QUOTE (mamusiuka @ 2004 10 26, 13:36) |
| Mano mamos drauge buvo nusipirkusi Ta oXi kaip ten |
Tame skirtumas turbut ir yra, kad Thomas philips pard. yra vokiskas, o Maximoje lenkiskas.
.....kazkada nusipirkus buvau i "Vanish" i siurbli pilti na kilimams,baldams plauti-nieko jis ten neisplove,kaip jau ten reklamavo,dabar perku "Yplon"kilimu plovikli, pigesnis,bet nors isplovus matosi!
Aš irgi pirkau,bet senokai.Man jis labai patiko.Ir kilimamas plauti pirkau,irgi
Žinoma,jei dėmės įsisenėję,tai
Bet jei savaitės,kitos,tai
na cia velgi kazkas su musu importuotojais-neaisku is kur ir ka jie veza. vanish bandziau kelis kartus-pirkau musu iki....." le sh...." viskas kaip buve.
"ACE delicate" kai pasirode, kazkiek efekto budavo-po keliu menesiu panaudojus visi rubai kur jis buvo taikytas pasipuoe graziais isblukusiais plemais.
pirkau garsuji"cilit bang" kalkems valyti-sakes, tik dmeiu pridare ir nieko nevieke,bet tam paciam iki pirktas tas pats "cilit lime rust" kip puikiausiai visa akmeni klozete sunaikino..va ir zinok. bijau, kad atskiesta pirkai ar kazkur lenkijoj gamint, kur kaip visada is vieno maiso i skirtingas pakuotes pila(na, gal klystu(
bet but ok suzinoit kas sutiko preimone kuri tikrai kazka valo........
"ACE delicate" kai pasirode, kazkiek efekto budavo-po keliu menesiu panaudojus visi rubai kur jis buvo taikytas pasipuoe graziais isblukusiais plemais.
pirkau garsuji"cilit bang" kalkems valyti-sakes, tik dmeiu pridare ir nieko nevieke,bet tam paciam iki pirktas tas pats "cilit lime rust" kip puikiausiai visa akmeni klozete sunaikino..va ir zinok. bijau, kad atskiesta pirkai ar kazkur lenkijoj gamint, kur kaip visada is vieno maiso i skirtingas pakuotes pila(na, gal klystu(
bet but ok suzinoit kas sutiko preimone kuri tikrai kazka valo........
Tiesa kad nuo gamintojo skiriasi ir kokybė galit pažvelgt čia http://www.culture.l...ipsnis&st_id=89
| QUOTE (Dobšiukas @ 2004 10 25, 22:23) |
| O jūs jodo pilat? Ar šokolado, aliejaus ir...(nepamenu dar ko) mišinio drebiat? Jei nea, TAI KO NORIT,KAD VEIKTŲ |
dar tas dėmių sudėtines dalis reikia suplakti kokiu mikseriu
xas, įdomią nuorodą numetei, verta susimąstyti
| QUOTE (klajune @ 2004 11 01, 21:05) |
| Apie cilit Bang girdėjau gerų atsiliepimų, sako dušo kabinas idealiai valo, visas kalkes ir pan. |
Vat pas mane senam bute tiesiai virš vonios buvo diiiiiidelis veidrodis. Aišku, jau kai pirkom butą buvo baisiai nušikinėtas kalkėm
Pavariau kaip iš reklamos