micefee, merginos jau išklausinėjo visų mane dominančių klausimų, tačiau negaliu susilaikyti neparašiusi, kad labai malonu matyti tokį puikų natūralių kosmetikos priemonių krepšelį

Micefee, saunus krepsas
Iskilo pora mazu klausimuku.
Kiek honey bee gardens nagu lakai laiko?
Kokios konsistencijos dr. Hauschka plauku losjonas, aliejinis ar siaip skystaliukas?
aciu

Kokios konsistencijos dr. Hauschka plauku losjonas, aliejinis ar siaip skystaliukas?
aciu

Perziurejau dar karta krepseli, tai dar pora klausimu iskilo.
Kaip tas khadi sampunas, kokiems plaukams skirtas
Kaip patinka Orijene putos? Ar gerai plauna makiaza, neerzina, nesausina odos?

Micefee, patiko jusu krepsiukas
Kaip jums Intelligent Nutrients plauku kondicionierius? Ar dar bandete kazka sio gamintojo?

Kaip jums Intelligent Nutrients plauku kondicionierius? Ar dar bandete kazka sio gamintojo?

Ačiū dar kartelį visoms už komplimentus.
1. Iš pradžių kai pradėjau naudoti man jis labai patiko, nes puikiai atnaujindavo veido odą, paskaistėjo ji kažkiek. Bet po kurio laiko poveikis dingo.
Baigiu sunaudoti visą indelį, tepu vakarais, bet antrą kartą turbūt daugiau nepirksiu.
2. Azelique šveitiklis gana švelnus, su tokiom mikro šveičiamom dalelėm. Veido oda po jo švelni palieka, bet poras nelabai man išvalo. Pabandyti patiko, antrą kartą nepirksiu, o ypač už pilną kainą.
3. Madara Mėnulio gėlės kremas kaip minėjau mano "must have". Man spalva puikiai tinka, naudoju jį ne kasdien, o vietoj krempudros.
Nelabai ilgai. Kadangi jie vandens pagrindu padaryti, tai greitai nusilupa. 2-3 dienos, intensyviau dirbant su rankomis ir greičiau atsilupti gali. Su apsauginiu sluoksniu laikytų ilgiau.
Šitas losjonas skystas, bet turi jie ir aliejų, kurį irgi noriu išbandyti.
Ten ne šampūnas, o aliejų mišinys nuo pleiskanų.
Man labai patinka. Prilašinu daug rozmarinų ea ir palieku per naktį. Išplovus plaukai švelnūs ir galvos oda nuraminta.
Putos plauna puikiai, labai skalsios, užteks ilgam. Negraužia akių. Dėl sausinimo dar neapsisprendžiau, bet manau, kad sausesnę odą gali sausinti.
Nieko gero.
Visiškai jokios naudos ir jokio poveikio... Gal tik mano plaukams netinka.
Daugiau nieko nesu bandžiusi iš jų...

QUOTE(rasabakiene @ 2013 05 23, 18:17)
Turiu pora klausimuku:
1. Reviva Labs glikolio rugsties kremas kuo patinka, kokia Jusu oda?
2. Kaip patinka Azelique sveitiklis veidui?
3. Madara Menulio geles kremas su spalva kaip patinka?
1. Reviva Labs glikolio rugsties kremas kuo patinka, kokia Jusu oda?
2. Kaip patinka Azelique sveitiklis veidui?
3. Madara Menulio geles kremas su spalva kaip patinka?
1. Iš pradžių kai pradėjau naudoti man jis labai patiko, nes puikiai atnaujindavo veido odą, paskaistėjo ji kažkiek. Bet po kurio laiko poveikis dingo.

2. Azelique šveitiklis gana švelnus, su tokiom mikro šveičiamom dalelėm. Veido oda po jo švelni palieka, bet poras nelabai man išvalo. Pabandyti patiko, antrą kartą nepirksiu, o ypač už pilną kainą.

3. Madara Mėnulio gėlės kremas kaip minėjau mano "must have". Man spalva puikiai tinka, naudoju jį ne kasdien, o vietoj krempudros.
QUOTE(gatinha2 @ 2013 05 23, 19:16)
aciu
aciu

Nelabai ilgai. Kadangi jie vandens pagrindu padaryti, tai greitai nusilupa. 2-3 dienos, intensyviau dirbant su rankomis ir greičiau atsilupti gali. Su apsauginiu sluoksniu laikytų ilgiau.
Šitas losjonas skystas, bet turi jie ir aliejų, kurį irgi noriu išbandyti.
QUOTE(gatinha2 @ 2013 05 23, 19:34)
Perziurejau dar karta krepseli, tai dar pora klausimu iskilo.

Ten ne šampūnas, o aliejų mišinys nuo pleiskanų.

Putos plauna puikiai, labai skalsios, užteks ilgam. Negraužia akių. Dėl sausinimo dar neapsisprendžiau, bet manau, kad sausesnę odą gali sausinti.

QUOTE(Joviva @ 2013 05 23, 19:58)

Nieko gero.

micefee tikrai labai gražus krepšelis
Mane domina suki lūpdažių paletė, kažkada gundžiausi nusipirkti, ar verta pinigėlių?

Mane domina suki lūpdažių paletė, kažkada gundžiausi nusipirkti, ar verta pinigėlių?
QUOTE(micefee @ 2013 05 22, 08:02)
Čia berods mano antras buteliukas. Šiaip stebuklingo efekto nėra - nei suglotnina, nei ką, bet sudėtis labai gera, tai bent jau viliuosi, praturtina plaukus vitaminais. Nors ką ten praturtinsi jei pats plaukas iš esmės negyvas yra.
Pirmą buteliuką buvau pagerinusi šilku, tai efektas plaukams geresnis buvo - tokie slidūs glotnus buvo kaip ir priklauso nuo šilko. 

as ir turiu si purskala, bet taip sunkiai as ji naudoju, jokio poveikio nematau.. kazkaip paskaiciau si jusu posta ir noriu tuomet paklaust, is kur emet silka ir kiek jo pripildet I jovanni purskala?

Veido prieziura:

Kuno prieziura (plius Aubrey kremas nuo saules turetu buti):

Plauku prieziura (plius macadamia sepetys):

Kosmetiniai sepetukai:

Labiausiai naudojama dekoratyvine:

Kvepalynas:

Kuno prieziura (plius Aubrey kremas nuo saules turetu buti):

Plauku prieziura (plius macadamia sepetys):

Kosmetiniai sepetukai:

Labiausiai naudojama dekoratyvine:

Kvepalynas:

Domina atsiliepimai apie Bioderma ir Oda priemones veidui?
Kaip Loreal micelinis?
Kurie kvepalai mėgstamiausi?
Kaip Loreal micelinis?

QUOTE(No_Angel* @ 2013 05 25, 11:21)
Domina atsiliepimai apie Bioderma ir Oda priemones veidui?
Kaip Loreal micelinis?

Kaip Loreal micelinis?

na pasak mano kosmetologes bioderma man apgyde spuogus tik isoriskai o visas brudas vis tiek sedi viduje. siaip man ji patiko

bet siuo metu darausi valymu kursa su O.d.a, tai pakeiciau ir kosmetika. Naudoju dar labai neilgai, bet tas regeneruojantis kremas labai gerai uzgesina visus zidinukus likusiuos po mechaninio odos pravalymo, tepu ji vakare. Krema su spalva naudoju vietoj dieninio kremo. Visai neriebina odos, oda visa diena lieka matine, dengiasi graziai, maskuoja, turi UV filtra, bet as dar ant virsaus deduosi bare minerals pudryte vis tiek.

Micelinis geras, zinokit kazkaip jis man labiau patinka nei Bioderma, nezinau kodel, gal kad oda labiau atgaivinta jauciasi

O kvepalai mylimiausi dabar Calvin Klein "forbidden euphoria" ir Max mara, gaila eina i pabaiga. Siaip plius minus visi neblogi, as nespjaunu ir i AVON kvepalus pvz nes dauguma ju yra vos ne kazkieno analogai

QUOTE(guodzik @ 2013 05 25, 10:22)
Grazus krepsiukas

Turiu keleta klausimu:
1. Kas ten prie veido prieziuros priemoniu desinej pusej buteliukas su spygliais, jei gerai imatau

2. Kaip Patinka Biodermos dezodorantas? Ar gerai apsaugo nuo prakaitavimo?

3. Kaip patinka Urban Decay Naked Basics palete? ar verta savo kainos?

QUOTE(preta @ 2013 05 25, 11:58)
QUOTE(guodzik @ 2013 05 25, 10:22)
Grazus krepsiukas

Turiu keleta klausimu:
1. Kas ten prie veido prieziuros priemoniu desinej pusej buteliukas su spygliais, jei gerai imatau

2. Kaip Patinka Biodermos dezodorantas? Ar gerai apsaugo nuo prakaitavimo?

3. Kaip patinka Urban Decay Naked Basics palete? ar verta savo kainos?

1.apie sita klausiate?
http://www.o-d-a.eu/.....s odai/skin:8
cia yra balzamas odai, as su juo gydau viska, pradedant nutrintas iki pusliu kojas, baigiant po veido valymu likusius sasiukus, tepu ant spuogeliu

2. dezodorantas superinis. prakaitavimas kaip prakaitavimas bet man svarbiausia kvapas

3. palete labai patinka, svaigau apie Naked nr 2 bet drauge kosmetologe atkalbejo. Sako, kam tau tiek blizgiu spalvu