Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(Muminukė @ 2013 05 21, 10:52)
Jis skirtas riebiai spuoguotai odai prižiūrėti. Užgydo spuogus, geriausiai tepti jei pradeda skaudėti, dar neiškilusį, tada neužauga. O užaugusį greičiau nudžiovina smile.gif

Manau bandysiu nusipirkt, ziuresiu kaip tiks 4u.gif
Atsakyti
Įkelsiu aš savo dabartinį krepšelį, jaučiu, kad ateity jis smarkiai keisis. biggrin.gif

Plaukų priežiūros priemonės
user posted image

Iš kairės į dešinę:
JMO pomada; AO purškiamas plaukų kondicionierius; JMO actas; JMO bekvapis šampūnas; Acure šampūnas su argano al.; GPB kondicionierius; AO plaukų kondicionierius su biotinu galvos odai; Giovanni purškiamas plaukų kondicionierius; Khadi aliejų mišinys plaukamsl; Dr. Hauschka nimbamedžio losjonas galvos odai; Intelligent nutrients nenuskalaujamas kondicionierius.

Veido priežiūros priemonės
user posted image

Iš kairės į dešinę:
Weleda rožių ir vilkdalgių kremai; nerolio eliksyras; Annemarie Borlind losjonas su keramidais; Orjene putos veidui prausti; AO Vegecol tonikas; Argital molio kaukė; Salicilo rūgštis; Reviva Labs glikolio rūgšties kremas; Azelique šveitiklis veidui; Argital našlaičių kremas; Dr. Haucka drėkinanti kaukė.
P.S. Neįsigyju paakių kremo ir nenufotografavau nimbamedžio aliejaus, kuriuo patepu pavienius iškilusius spuogus.

Kūno priežiūros priemonės:
user posted image

Iš kairės į dešinę:
Weleda granatų rankų kremas; Lavera savaiminis įdegio losjonas; Deep Steep kojų/pėdų kremas; Madara saulės losjonas kūnui, Dr. Hauschka svarainių losjonas kūnui; Weleda beržų aliejus; muilas kūnui prausti; Hugo Naturals sviestas kūnui.
P.S. Pamiršau nufotografuoti dezodorantą.

Dekoratyvinė kosmetika:
user posted image

Iš kairės į dešinę:
Dr. Hauschka skystas bronzantas; Dr. Hauschka pudra/bronzantas; Suki lūpų dažai; Dr. Hauschka šešėliai; EM šepetėliai ir vienas RT antakių šepetėlis; MAC šepetėlis ir gelinis akių pravedimas; Dr. Hauschka skystas akių pravedimas; Annemarie Borlind ir Physicians Formula tušai; Physicians Formula nude šešėliai; Dr. Hauschka švytinti pudra; Annemarie B. lūpdažis, Chanel blizgis; Lily Lolo blizgesys; Annemarie B. ir Dr. Hauschka maskuokliai; Madara mėnulio gėlės kremas su spalva ir daug EM šešėlių, pudros, rouge'o mėginukų bei antakių šešėlių ar kaip čia pavadinti? biggrin.gif

Kuklus kvepalų pasirinkimas (nemėgstu kvepintis, tik tam tikrom progom, be to, čia visi dovanoti...):
user posted image

Kuklus nagų priežiūros rinkinukas (irgi nemėgstu lakuoti nagų, trūksta žirklučių ir dildės biggrin.gif):
user posted image

O čia kaip viskas atrodo vonios lentynėlėj (svečiai kraupsta pamatę biggrin.gif):
user posted image
P.S. Keletas priemonių draugo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 22 gegužės 2013 - 01:36
QUOTE(micefee @ 2013 05 22, 03:34)
Įkelsiu aš savo dabartinį krepšelį, jaučiu, kad ateity jis smarkiai keisis. biggrin.gif

Mmmmm, kaip gražu wub.gif
Turiu porą klausimukų.
1. Kaip Lavera savaiminio įdegio gremas?
2. Kaip argital žalio molio kaukė? Ir kūnui ir veidui naudoji?
3. Ar Hr. Hauschka švytinti pudra gražiai dengia, ar neturi blizgučių stambesnių?

Dar kartą pasakysiu, kad labai, labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 22 gegužės 2013 - 06:11
Dėkui, bu_bu. 4u.gif

1. Lavera savaiminio įdegio kremas man labai patinka. thumbup.gif Tikras vienas geresnių savaiminio įdegio kremų netgi lyginant su anksčiau naudotais nenatūraliais. Labai gražiai padengia, be jokių dryžių ir neįmanoma perdozuoti. biggrin.gif
2. Argital molio kaukės antrą kartą nepirkčiau. Naudoju tik veidui, tad turiu jau laaabai ilgai. Šiaip nepastebiu didelio efekto po panaudojimo kaip kad būdavo su Dr. Hauschka molio kauke. Dr. Hauschka man pravalo poras daug geriau. Na, bet reikia šitą kaip nors sunaudoti. Po to gal JMO molio kaukę išbandysiu.
3. Švytinti pudra vienas geriausių Hauschka produktų. thumbup.gif Labai patinka. suteikia veidui natūralaus švytėjimo, tarsi pagyvina. Tas švytėjimas tarsi dulkelės, tikrai nėra didelių blizgučių.
Atsakyti
Ačiū, Lavera ir Hauschka pudrytė jau mano wish list'e biggrin.gif
Aj, dar pamiršau paklausti kaip Nerolio eleksyras veidui? 4u.gif
Atsakyti
Nerolio eliksyras man irgi labai patinka. Šiaip ne kasdien jį naudoju, bet būna, kad kokią savaitę vakarais panaudoju nusipraususi veidą, tai veido būklė labai pagražėja. Vienas iš kartotinų produktų. Kitoms, sako, jis labai skaniai kvepia, man tai kvapas nieko ypatingo. biggrin.gif Bet efektas patinka. biggrin.gif
Atsakyti
micefee, gražus krepšiukas bigsmile.gif 4u.gif Ir nėra toks gausus, kaip svečiams atrodo biggrin.gif

Kaip Giovanni purškiamas kondicionierius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 05 22, 06:27)
Kaip Giovanni purškiamas kondicionierius?  ax.gif

Čia berods mano antras buteliukas. Šiaip stebuklingo efekto nėra - nei suglotnina, nei ką, bet sudėtis labai gera, tai bent jau viliuosi, praturtina plaukus vitaminais. Nors ką ten praturtinsi jei pats plaukas iš esmės negyvas yra. biggrin.gif Pirmą buteliuką buvau pagerinusi šilku, tai efektas plaukams geresnis buvo - tokie slidūs glotnus buvo kaip ir priklauso nuo šilko. biggrin.gif
Atsakyti
micefee, super thumbup.gif Labai laukiau jūsų krepšio bigsmile.gif

* AO plaukų kondicionierius su biotinu galvos odai - ką daro?
* Weleda rožių ir vilkdalgių kremai - kokiai odai tinka, ar drėkina?
* Annemarie Borlind losjonas su keramidais - koks poveikis?
* Argital našlaičių kremas - kokiai odai tinka, ar drėkina?
* Annemarie B. ir Dr. Hauschka maskuokliai - ką maskuojate? Kuris labiau paakiams, kuris dėmėms?

Lavera savaiminis jau norų sąraše bigsmile.gif Ar čia tas pats? Nauja pakuotė? http://www.ekolinija...vera-150ml.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jealousa: 22 gegužės 2013 - 08:50
Micefee, labai gražus, natūralus krepšiukas 4u.gif
Kaip Acure šampūnas su argano al? kokie jūsų plaukai?
Atsakyti
micefee, kaip EM seseliai, kazkada seniai turejau ir as ju, bet pardaviau, dabar su nostallgija prisimenu...

kas ten per JMO actas?cia nuo sinkimo? padeda?

kuom zada keistis krepselis?

koks antras tusas prie PF tuso? kuris geresnis?

labai grazus krepsas wub.gif

Atsakyti
Šiaip man natūralūs krepšiai nelabai, bet jūsų, micefee, labai gražus. Ir kodėl ateity "labai keisis"? smile.gif
Kaip dr.hauchka šešėliai? ir svarainių kūno kremas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 22 gegužės 2013 - 13:12