QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 05 21, 13:45)
Illuminates, šaunus krepšas
Kaip patinka Taft plauku pudra?
Kaip patinka Loccitane ryziu veido fluidas?
Dėl plaukų pudros jau atrašius esu kažkur
Dėl ryžių fluido tai įdomiai man čia taip. Nei labai patinka, nei labai nepatinka. Labai malonaus kvapo ir maloniai tepasi, neišsausina pernelyg ir padaro odą matinę. Tas matiškumas palyginus normaliai laikosi, bet norisi kažko geriau

Rinkausi tarp šitos ir Angelicos linijos naujo fluido riebiai odai (kurį bandžiau iš mėginėlių), tai galvoju ar tik nebūsiu suklydusi. Nors ryžių fluidą pirkau su didele nuolaida..
QUOTE(eleonorra @ 2013 05 21, 19:18)
Illuminated, grazus krepsiukas
Mano klausimai:
1. Kaip Jums Jozi Organic Ivory dezodorantas ?Ar laiko taip pat gerai kaip ir AO vitamin c (man jis pats paciausias is ekologisku)?
2. Kaip Jums Aubrey organics veido kremas?
3. Ar Orly nagu lakai ilgai laikosi?
1. Abu dezodorantai man laiko gerai. Jozi kvapas toks subtilesnis, malonesnis (švelni vanilė ir truputuką mėtos užuodžiu). Net jei būna labai karšta diena (kokios buvo ~šį sav.) ir suprakaituoju, tai visiškai nesijaučia nemalonaus kvapo. Tiesa, nuo AO dezodoranto man kartais peršti pažastis. Na nėr taip, kad ten jau labai perštėtų, bet su Jozi to nepastebėjau.
2. Nėr labai ypatingas. Drėkinimo nepastebėjau bent minimalaus, o T zonos nesulaiko visiškai.
3. Man visi lakai gan trumpai laikosi be topcoat'o, max porą dienų ištempiu, tai ir su šitais tas pats.
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2013 05 21, 20:32)
Aha, man irgi tokia idėja kilo... Visaip žiūrėjau į nuotrauką, lyginau su savo, su kitom int. foto - atrodo kažkoks kitoks. Gal čia foto kaltė, bet rimtais kažkoks.. netoks atrodo