QUOTE(NORIKA @ 2013 05 21, 13:29)
QUOTE(illuminated @ 2013 05 21, 13:59)
Dėl šešėlių palečių, tai sakyčiau, jog tarp theBalm ir UD - lygiosios
Dar trūksta atsiliepimo apie Too faced šešėlių pagrindą
UD aš jau seniai naudoju, bet The balm nauja. Spalvos atrodo labai gražios, dar bandysiu aš su ja susidraugaut
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 21, 13:09)
Iš tikro tai fotografavimo reabilitacija padėjo kurį laiką kosmetikos nepirksiu nebent lūpdažius 
Jo jo, čia geriausias būdas pamatyt ko ir kiek turi
Vakar pradėjau savo kašiką po truputį fotografuot, tai suskaičiavau 30 blizgesių lūpoms (lūpdažių dar neskaičiavau
Kaži ko ir kiek dar "rasiu" kitus daiktus fotkindama
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 21, 13:05)
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 05 21, 13:13)
Dar trūksta atsiliepimo apie Too faced šešėlių pagrindą
UD aš jau seniai naudoju, bet The balm nauja. Spalvos atrodo labai gražios, dar bandysiu aš su ja susidraugaut
Ooops
QUOTE(NORIKA @ 2013 05 21, 14:19)
Jo jo, čia geriausias būdas pamatyt ko ir kiek turi
Nes vis atrodo maža...
Vakar pradėjau savo kašiką po truputį fotografuot, tai suskaičiavau 30 blizgesių lūpoms (lūpdažių dar neskaičiavau
), iš kurių 5 išmečiau pasenusius ir nebepatinkamus... O vis atrodo kad neturiu su kuo blizgintis lūpų, bet kai surankiojau iš visų pakampių, rankinukų, kosmetinių - lengvas šokas
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 05 21, 14:45)
Muminuke, kaip Essence šešėliai metalinėje dėžutėje?
Patinka
Illuminated, grazus krepsiukas
Mano klausimai:
1. Kaip Jums Jozi Organic Ivory dezodorantas ?Ar laiko taip pat gerai kaip ir AO vitamin c (man jis pats paciausias is ekologisku)?
2. Kaip Jums Aubrey organics veido kremas?
3. Ar Orly nagu lakai ilgai laikosi?
Mano klausimai:
1. Kaip Jums Jozi Organic Ivory dezodorantas ?Ar laiko taip pat gerai kaip ir AO vitamin c (man jis pats paciausias is ekologisku)?
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 21, 15:10)
Patinka
Aišku, su Nude nėra ko lyginti, bet ir tie neblogi. Gera pigmentacija, neblogai laiko, nenutrupa. Verta įsigyti 
P.S. Su Naked
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 05 21, 13:45)
Illuminates, šaunus krepšas
Kaip patinka Taft plauku pudra?
Kaip patinka Loccitane ryziu veido fluidas?
Kaip patinka Taft plauku pudra?
Kaip patinka Loccitane ryziu veido fluidas?
Dėl plaukų pudros jau atrašius esu kažkur
Dėl ryžių fluido tai įdomiai man čia taip. Nei labai patinka, nei labai nepatinka. Labai malonaus kvapo ir maloniai tepasi, neišsausina pernelyg ir padaro odą matinę. Tas matiškumas palyginus normaliai laikosi, bet norisi kažko geriau
QUOTE(eleonorra @ 2013 05 21, 19:18)
Illuminated, grazus krepsiukas
Mano klausimai:
Mano klausimai:
1. Abu dezodorantai man laiko gerai. Jozi kvapas toks subtilesnis, malonesnis (švelni vanilė ir truputuką mėtos užuodžiu). Net jei būna labai karšta diena (kokios buvo ~šį sav.) ir suprakaituoju, tai visiškai nesijaučia nemalonaus kvapo. Tiesa, nuo AO dezodoranto man kartais peršti pažastis. Na nėr taip, kad ten jau labai perštėtų, bet su Jozi to nepastebėjau.
2. Nėr labai ypatingas. Drėkinimo nepastebėjau bent minimalaus, o T zonos nesulaiko visiškai.
3. Man visi lakai gan trumpai laikosi be topcoat'o, max porą dienų ištempiu, tai ir su šitais tas pats.
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2013 05 21, 20:32)
Jūsų Naked neoriginali?
Aha, man irgi tokia idėja kilo... Visaip žiūrėjau į nuotrauką, lyginau su savo, su kitom int. foto - atrodo kažkoks kitoks. Gal čia foto kaltė, bet rimtais kažkoks.. netoks atrodo
QUOTE(Malena @ 2013 05 21, 21:32)
Jūsų Naked neoriginali?
ne