QUOTE(lai @ 2007 10 17, 20:29)
Aš bandžiau duoti nėštumo pradžioje. Neėmė ir pasakė, kad kai pagimdysi jeigu norėsi tai ir atsidėkosi. Tai aš daugiau ir nesiūliau.
Va, lygiai taip pat ir man buvo.

Gal tikrai mes pas tą pačią
išskirtinę abi papuolėm.
Papildyta:
QUOTE(liutem @ 2007 10 17, 21:01)
net nezinau,kai lankiaui pas Kiauleikiene-man tos prieziuros ir demesio budavo kartais net per daug.

O tyrimus tai kiekviena karta slapimo darydavo,krauja ir gan daznai(tik kad as alpdavau nuo adatu,tai puse dienos praguledavau palatoje

) O pinigu as pati nedaviau- pas mane vyras tuo reikalu uzsieme,man tada ne pinigai buvo galvoj

Gyd. Kiauleikiene tikrai neeme pries-pasake jei noresit po visko. Ta pati pasake anesteziologas.

tai net nezinau arba gyd pasikeite,arba ne apie ta zmogu kalbam.
o svorio per nestuma priaugau labai daug-25kg.Gyd tik pasiziuredavo,bet nieko baisaus nesakydavo-tik patardavo kokio maisto atsisakyti,kuo vienus pakeisti kitais.bet as vistiek intensyviai storejau
P.S. mano dukryte gime 4010g, tai antras siaip dazniausiai buna didesnis-bijau ir pagalvot....
Tikrai, kai skaitau, tai man kaip apie kitą žmogų. Nesakau, kad man ji buvo nemaloni. Tas vienas kartas jai taip pasitaikė, na bet man tai įsirėžė į atmintį visam laikui.
Bet kad mano atžvilgiu buvo aplaidi, tai faktas. Ar jums kuriai taip buvo, kad per visą nėštumą būtų nesiklausę vaikelio širdies tonų (ne su ta dūdele primityvia, bet su aparatu)? O man taip ir su pirmu, ir su antru nėštumu buvo. Per pirmą nėštumą nėščiosios lapą užvedė 30 savaitę.

Kai nuvažiavau į Kauną echoskopijai, tai gydytoja akis išpūtė, kaip aš galiu be lapo būti. Klausia, ar aš pas gydytoją nebuvau? O pas Kiauleikienę jau nuo 5 sav. lankiausi. Parvažiavusi pasakiau, tai atsirado lapas, visokiom spalvom diagramų pripieštas (tik viskas iš akies). Bet buvau jauna ir naivi, kai dabar pagalvoju, šiurpas nueina per nugarą, kas galėjo įvykti.
Su antrąją dukryte lygiai tas pats - širdies tonus visad iš akies užrašydavo. O tyrimus tai prašyte prašydavau. Kai buvo anemija, gėriau geležies preparatus, paprašiau, kad ištirtų kraują, tai sako, kai grįšiu iš atostogų (po 2 sav.)

Tai aš pradėjau nieko nesakius lankytis Kaune.
Nežinau, kaip čia taip, ir pinigų (kiek iš kitų pasiklausiau kiek duoda) duodavau tikrai normaliai. Bet labai daug nepatenkintų, bent mano keturios draugės nuo jos priežiūros pabėgo.
Dėl svorio prisiminiau, gyd.Kiauleikienė man patardavo vištienos odelių nevalgyt,

kurių aš niekad gyvenime ir nė už ką nesuvalgyčiau.