QUOTE(Kat @ 2007 04 20, 08:32)
Na jau, na jau.

Čia tau jau per stipriai pasakyta.

Tai jūs man tada paaiškinkit, jei atsiranda komplikacijų, kodėl veža į Kauno klinikas, jei toks pat lygis ir Raseiniuose?

Ir dar, apie paprastesnius dalykus. Kiek iš jūsų esat gimdžiusios su epidūru Raseiniuose?

Ir apie komfortą pogimdyvinėse palatose: ar Raseiniuose prie kiekvienos gimdyvės lovos yra telefonas, kuriuo bet kokiu paros metu gali išsikviesti akušerę ar vaikų slaugytoją, paprašyti atnešti mišinuko, ar paklausti, iškilus neaiškumui, pasikviesti į pagalbą?

Čia turbūt ir pirmokui aišku, kad Raseinių ir Kauno lygis skiriasi.
Apie gydytoją A.Šaukštelienę, kiek su ja buvau susidūrusi, tai irgi galiu pasakyti tik gerus žodžius.
Prieš tris mėn brolienė gimdė Kaune, Krikščioniškuose gimdymo namuose. Palatoje guli po tris-keturias, jokių telefonų prie lovos. Pagimdė pirmame aukšte, o po kokio pusvalandžio teko į pogimdyvinę lipti iki trečio...
Klinikos-konvejeris. Jeigu nuvažiuosi nesitaręs, nieko ypatingo negausi, nes gimdančių daug. Kai su bendradarbe pradėjom kalbėt apie gimdymą, oji būtent ir gimdė Klinikose, tai atsiliepimai neper geriausi, ypač apie gimdtvių priežiūrą. Ji važiavo susitarusi, tai jos gydytoja dar rūpinosi, o sesutės ir kt., tai tik tada, kai į kišenę įdėdavo.

O kai paklausė, ką daryti, kad speneliai netrūkinėtų, tai aprėkė, kad neapsišvietus.Kaip ir visur...
Tarp kitko su epidūru gimdė draugė Raseiniuose tais pačiais metais kaip aš. Bet kiek pamenu, ji iš anksto su gydytoja dėl to tarėsi.