Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(Spigliux @ 2009 01 16, 14:31)
beee.gif. DAUGTAŠKIS.
Papildyta:
Matau, kad beprasmiška, kažką įrodinėti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 01 16, 14:36)

Nematau, kas čia juokinga ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spigliux: 16 sausio 2009 - 14:41
QUOTE(Spigliux @ 2009 01 16, 14:41)
Nematau, kas čia juokinga ax.gif .

o as nematau reikalo verkti ar nervintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 01 16, 14:43)
o as nematau reikalo verkti ar nervintis  lotuliukas.gif

Tai, kad nieks ir neprašo, kad taip darytum cool.gif .
Atsakyti
Na, kas nenori peštis, dingstam iš čia.
Ir TAIKA drinks_cheers.gif Te po balioną, bus smagiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetakund @ 2009 01 16, 17:14)
Na, kas nenori peštis, dingstam iš čia. 
Ir TAIKA  drinks_cheers.gif Te po balioną, bus smagiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif vat pirmadieny jau 4 menesiukai kai turiu savo angeliuka thumbup.gif ir jei kada bus broliukas ar sesute-tai tikrai negimdysiu Raseiniuose... rasykit, sakykit ka norit, bet nepatikesiu nei saves, nei kudikio likimui... savaime suprantama, kad visur visko buna, bet norisi padaryti viska kas ymanoma geriuasia del brangiausiu zmoniu... man tik pusvalandy teko buti Raseiniu ligoninej ir tikrai nebuvo man ten jauku, silta, miela ir saugumo jokio! doh.gif
tema ir yra skirta tam, kad issakytu kiekviena savo nuomone..ka patyre, mate svarbiomis akimirkomis... sekmes visoms:)
Atsakyti
labas visoms,

nenukrypstant nuo temos esmės turiu šiokių pamąstymų ir aš ax.gif 4u.gif

QUOTE(ginitaa @ 2009 01 13, 20:53)
dar remontai buvo nedaryti ir seni prietaisai  smile.gif  dabar viskas kitaip.

na dėl remontų, tai nežinau... ne tragedija, bet ir ne stebuklas ten tikrai smile.gif kai glaudi prie savęs tą mažą stebukliuką, nerūpi nei ta sienų spalva, nei koks linoleumas schmoll.gif
aparatūros turi reikalingos - nesiginčiju, bet esant bet kokiam nukrypimui kreipiasi pagalbos į Kauno medikus. aišku retas atvejis, bet tarkim, jei pirmoji gimdykla užimta, tai antroji.... doh.gif visi 79, o ne 96 ar 86 metai... na bet spusčių nelabai būna čia šiais laikais...

Pasirinkimo laisvė - toks mano atsakymas būtų mirksiukas.gif cool.gif nepasitiki, tai ir nelik, pasitiki - ok, gimdyk čia 4u.gif

Kalbant apie nelaimes, neduok Dieve niekam schmoll.gif tos pačios gydytojos prie kurios mirė tas kūdikėlis, gimė ir mano dukrytė po Cezario pjūvio operacijos ir viskas buvo be problemų thumbup.gif todėl nesiimu spręsti, kas kaltas kas teisus. Tik šiame technologijų amžiuje, to neturėtų būti, kad ir kaip gaila būtų, dažniausiai paveda žmogiškasis faktorius doh.gif unsure.gif

QUOTE(ingrica @ 2009 01 15, 09:34)
as pasakysiu taip ten Kaune ne viena ir ne dvi gimdo per diena doh.gif o tikrai daug moteru. Tad ir ta prieziura minimali,o cia prieziura,tai tikrai thumbup.gif kaip tik mano sesuo gimde gruodzio pirma Kaune,na aisku ji ten ir gyvena,bet atsiliepimai tai visai seip schmoll.gif

dėl Kauno irgi žinau atvejų, vienai - labai super, kita nusivylus, todėl NĖRA 2 vienodų gimdymų, NĖRA 2 vienodų gimdyvių. mirksiukas.gif

QUOTE(ingrica @ 2009 01 16, 12:51)
drinks_cheers.gif kaip minejau,as gimdziau ir pries 16m ir pries 2,5m,bet nepatyriau nieko siaubingo,nei pries16m,nei 2m,o beje jei jau kas ir nutinka,tai daktarai tikrai nelaukia ir veza vaikuciu i Kauna.

smagu, kad viskas gerai pavyko, bet nereikia smerkti tų žmonių kurie turi skaudžios patirties 4u.gif

Gero svaitgalio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2009 01 16, 16:59)
bet nereikia smerkti tų žmonių kurie turi skaudžios patirties  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va tą ir norėjau pasakyti, bet mano nuomonė taip ir liko neišgirsta ax.gif . Tik buvau apšaukta, kaip kokia naivuolė, apsišaukėlė, o galiausiai dar ir tupa doh.gif . Vienai pasisekė gimdymas, kitai- ne, kiekviena turim teisę į savo išsakytą nuomonę, kokia ji ir bebūtų ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2009 01 16, 16:59)
nenukrypstant nuo temos esmės turiu šiokių pamąstymų ir aš  ax.gif  4u.gif
na dėl remontų, tai nežinau... ne tragedija, bet ir ne stebuklas ten tikrai  smile.gif kai glaudi prie savęs tą mažą stebukliuką, nerūpi nei ta sienų spalva, nei koks linoleumas  schmoll.gif 
aparatūros turi reikalingos - nesiginčiju, bet esant bet kokiam nukrypimui kreipiasi pagalbos į Kauno medikus. aišku retas atvejis, bet tarkim, jei pirmoji gimdykla užimta, tai antroji....  doh.gif  visi 79, o ne 96 ar 86 metai... na bet spusčių nelabai būna čia šiais laikais...

Pasirinkimo laisvė - toks mano atsakymas būtų  mirksiukas.gif  cool.gif nepasitiki, tai ir nelik, pasitiki - ok, gimdyk čia  4u.gif

Kalbant apie nelaimes, neduok Dieve niekam  schmoll.gif  tos pačios gydytojos prie kurios mirė tas kūdikėlis,  gimė ir mano dukrytė po Cezario pjūvio operacijos ir viskas buvo be problemų  thumbup.gif  todėl nesiimu spręsti, kas kaltas kas teisus. Tik šiame technologijų amžiuje, to neturėtų būti, kad ir kaip gaila būtų, dažniausiai paveda žmogiškasis faktorius  doh.gif  unsure.gif

drinks_cheers.gif pritariu,spyglius ar kaip ten jos nikas,puola neisigilinusi kas parasyta,o as konkreciai ir pabreziau,kas,kaip linuse sako pasirinkimo laisve,o kai zmogus kategoriskai spjauna ir sako tam reikalui ne,tai man juokinga,juk visko visur pasitaiko,galima juk pasakyti nepatiko,nes buvo taip anaip,o nekategoriskai as daugiau cia negimdysiu,nes cia blogai,jei kitus nutiks kas negero reks,kad ten blogai.visur yra pliusu ir minusu smile.gif imk linuse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 01 16, 18:25)
drinks_cheers.gif  pritariu,spyglius ar kaip ten jos nikas,puola neisigilinusi kas parasyta,o as konkreciai ir pabreziau,kas,kaip linuse sako pasirinkimo laisve,o kai zmogus kategoriskai spjauna ir sako tam reikalui ne,tai man juokinga,juk visko visur pasitaiko,galima juk pasakyti nepatiko,nes buvo taip anaip,o nekategoriskai as daugiau cia negimdysiu,nes cia blogai,jei kitus nutiks kas negero reks,kad ten blogai.visur yra pliusu ir minusu

Žiūriu tu savo tiesą įrodinėji doh.gif . Nori teisi likti, nors tu ką doh.gif . Ir visiškai aš tavęs nepuoliau, o tik pasisakiau, o jei tu supranti kaip puolimą, tavo valia rinktis.
Aš tau paskutinį kartą LIETUVIŠKAI aiškinu, jog nereikia sakyti, kaip tu KITOMS pabrėžei, jog "dabar tai nematėt,kaip čia yra gerai, kokios malonios daktarės ar pan.". O dabar jau viską atvirkščiai pasakoji. Mano nuomonė tokia - aš nei prieš, nei už Raseinių ligoninę, kiekvienos moters yra valia rinktis, kur jai arčiau širdies, nori Raseiniuose - prašom, nori Kaune - ir ten prašom... Kiekviena išsako savo nuomonę...
Atsakyti
QUOTE(Spigliux @ 2009 01 16, 18:41)
Žiūriu tu savo tiesą įrodinėji  doh.gif . Nori teisi likti, nors tu ką  doh.gif . Ir visiškai aš tavęs nepuoliau, o tik pasisakiau, o jei tu supranti kaip puolimą, tavo valia rinktis.
Aš tau paskutinį kartą LIETUVIŠKAI aiškinu, jog nereikia sakyti, kaip tu KITOMS pabrėžei, jog "dabar tai nematėt,kaip čia yra gerai, kokios malonios daktarės ar pan.". O dabar jau viską atvirkščiai pasakoji. Mano nuomonė tokia - aš nei prieš, nei už Raseinių ligoninę, kiekvienos moters yra valia rinktis, kur jai arčiau širdies, nori Raseiniuose - prašom, nori Kaune - ir ten prašom... Kiekviena išsako savo nuomonę...

as ir dabar galvoju ta pati,kad cia malonus personalas ir geros salygos,kadangi teko guleti ne karta.tad as geros nuomones apie ta ligonine. tai pabreziu todel,kad buvo sakoma,kad del blogu salygu su ligomis parsiveza mazylius ar del blogu daktaru.nesmerkiau ir nesmerkiu tu kurios vaziuoja kitus gimdyti,ju reikalas,ju teise,bet nereikia niekada ant nieko varyti ir taskytis purvais,kad cia labai blogai vien del to,kad karta nepasiseke,aisku nemalonu,bet visur visko buna.ir nereikia lyginti senu laiku su dabartiniais,kai viskas keiciasi ir manau tik i geraja puse (ne tik pas mus,bet visame pasaulyje)
Atsakyti