labas visoms,
nenukrypstant nuo temos esmės turiu šiokių pamąstymų ir aš
QUOTE(ginitaa @ 2009 01 13, 20:53)
dar remontai buvo nedaryti ir seni prietaisai

dabar viskas kitaip.
na dėl remontų, tai nežinau... ne tragedija, bet ir ne stebuklas ten tikrai

kai glaudi prie savęs tą mažą stebukliuką, nerūpi nei ta sienų spalva, nei koks linoleumas
aparatūros turi reikalingos - nesiginčiju, bet esant bet kokiam nukrypimui kreipiasi pagalbos į Kauno medikus. aišku retas atvejis, bet tarkim, jei pirmoji gimdykla užimta, tai antroji....

visi 79, o ne 96 ar 86 metai... na bet spusčių nelabai būna čia šiais laikais...
Pasirinkimo laisvė - toks mano atsakymas būtų

nepasitiki, tai ir nelik, pasitiki - ok, gimdyk čia
Kalbant apie nelaimes, neduok Dieve niekam

tos pačios gydytojos prie kurios mirė tas kūdikėlis, gimė ir mano dukrytė po Cezario pjūvio operacijos ir viskas buvo be problemų

todėl nesiimu spręsti, kas kaltas kas teisus. Tik šiame technologijų amžiuje, to neturėtų būti, kad ir kaip gaila būtų, dažniausiai paveda žmogiškasis faktorius
QUOTE(ingrica @ 2009 01 15, 09:34)
as pasakysiu taip ten Kaune ne viena ir ne dvi gimdo per diena

o tikrai daug moteru. Tad ir ta prieziura minimali,o cia prieziura,tai tikrai

kaip tik mano sesuo gimde gruodzio pirma Kaune,na aisku ji ten ir gyvena,bet atsiliepimai tai visai seip
dėl Kauno irgi žinau atvejų, vienai - labai super, kita nusivylus, todėl NĖRA 2 vienodų gimdymų, NĖRA 2 vienodų gimdyvių.
QUOTE(ingrica @ 2009 01 16, 12:51)

kaip minejau,as gimdziau ir pries 16m ir pries 2,5m,bet nepatyriau nieko siaubingo,nei pries16m,nei 2m,o beje jei jau kas ir nutinka,tai daktarai tikrai nelaukia ir veza vaikuciu i Kauna.
smagu, kad viskas gerai pavyko, bet nereikia smerkti tų žmonių kurie turi skaudžios patirties
Gero svaitgalio