Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

Tik nesakykit, kad ir vėl man gesint reikės... doh.gif
Ale matau, kad jau abi lietuviškai pradėjot, tai gal ir susikalbėsit...
O anksčiau niekaip nepavykdavo.
Smagu, matau jau kalba gerėja. Na, dabar viena kitai ranką paduokit, pasibučiuokit... (nors galit ir nesibučiuot, o tai bijau, kad nepersistengtumėt) ir vėl toliau draugaukit...
Jamk 4u.gif spygliux
jamk 4u.gif ginitaa
O taip ir toliau...
Pas mus draugystė, ane?...

Ale ot monologą pavariau?... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetakund: 16 sausio 2009 - 19:18
QUOTE(murksyte @ 2009 01 15, 10:19)
Tai vat del to amziaus tikrai galva susuka visi taip uzpudrina smegenis, mano pirmas gimdymas, nu ir aplinkines visos drauges dare cezario pjuvius tai jos taip ir aiskina....tipo neisgimdysi, traumos ir taip toliau... 

del amziaus tai tu tikrai nepergyvenk jei tik pati gerai jautiesi gydytojai del nestumo nieko blogo nesako tai ir nepergyvenk mirksiukas.gif mano drauge irgi gimde 4 metu ir viskas jai liuks thumbup.gif as pati gimdziau antra po ilgoko tarpo tai irgi skaitosi kaip pirmas ,ten jau viskas kaip ir pirmakarte , sunkiau gimdziau bet vaikeliui viskas gerai ir jokiu man plysimu ko nepasakyciau apie pirma gimdyma blush2.gif taigi kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2009 01 16, 21:16)
del amziaus tai tu tikrai nepergyvenk jei tik pati gerai jautiesi gydytojai  del nestumo nieko blogo nesako  tai ir nepergyvenk mirksiukas.gif  mano drauge irgi gimde  4 metu  ir viskas jai liuks thumbup.gif  as pati gimdziau  antra po ilgoko tarpo tai irgi skaitosi kaip pirmas  ,ten jau viskas kaip ir pirmakarte , sunkiau gimdziau bet  vaikeliui viskas gerai ir jokiu man plysimu ko nepasakyciau apie pirma gimdyma blush2.gif  taigi kiekvienam savo mirksiukas.gif

Tai dabar dar nesuku galvos smile.gif ir megaujuosi tuo laukimu, dziaugiuosi kad nestumas nesunkus ne komplikuotas va smile.gif aisku o po tu velyku tai bus tos baimes ir nerimo juk vistiek tokie dalykai negali taip praeiti lyg niekur nieko... va o daugiau ka galiu pasakyti reikes pasitiketi daktarais taip pat ir savimi smile.gif biggrin.gif O del amziaus tai cia greiciausiai daugelio ikalta nuomone bent jau mano aplinkoje taip yra, todel ir as pradejau nuogastauti.
Atsakyti
QUOTE(Violetakund @ 2009 01 16, 19:16)
Tik nesakykit, kad ir vėl man gesint reikės...  doh.gif
Ale matau, kad jau abi lietuviškai pradėjot, tai gal ir susikalbėsit...
O anksčiau niekaip nepavykdavo.
Smagu, matau jau kalba gerėja. Na, dabar viena kitai ranką paduokit, pasibučiuokit... (nors galit ir nesibučiuot, o tai bijau, kad nepersistengtumėt) ir vėl toliau draugaukit... 
Jamk  4u.gif spygliux
jamk  4u.gif ginitaa
O taip ir toliau...
Pas mus draugystė, ane?...

Ale ot monologą pavariau?...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

saunuoluolyte tu 4u.gif monologas geras man patinka thumbup.gif ranka paspaust galiu,buciuotis schmoll.gif dar nestumu usikres ir bus dar piktesne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 01 16, 21:31)
Tai dabar dar nesuku galvos  smile.gif  ir megaujuosi tuo laukimu, dziaugiuosi kad nestumas nesunkus ne komplikuotas va  smile.gif  aisku o po tu velyku tai bus tos baimes ir nerimo juk vistiek tokie dalykai negali taip praeiti lyg niekur nieko... va o daugiau ka galiu pasakyti reikes pasitiketi daktarais taip pat ir savimi  smile.gif  biggrin.gif O del amziaus  tai cia greiciausiai daugelio ikalta nuomone bent jau mano aplinkoje taip yra, todel ir as pradejau nuogastauti.

Na, nemanau, kad turėtum ko nerimauti... Ir kaip visada aš sakau, mažiau klausyk ką kas pliurpia, na paklausyk, bet neimk į galvą.
Mane mama gimdė, kai buvo 42 metų, tada, dar prieš 30 metų irgi buvo kažkas sensancingo. O matai, aš čia, sveika ir be jokių komplikacijų. Tarp manęs ir brolio 15 metų skirtumas, tarp mūsų bendravimo kaip ir nėra ir nebuvo. Augau kaip vienturtė, lepinama ir mylima. O mama dabar tuo didžiuojasi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ginitaa @ 2009 01 16, 21:35)
saunuoluolyte tu  4u.gif  monologas geras man patinka  thumbup.gif ranka paspaust galiu,buciuotis  schmoll.gif  dar nestumu usikres ir bus dar piktesne  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o tu nuo ko nors nėštumu užsikrėtei? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O už neščias piktesnių turbūt nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 01 16, 19:31)
Tai dabar dar nesuku galvos  smile.gif  ir megaujuosi tuo laukimu, dziaugiuosi kad nestumas nesunkus ne komplikuotas va  smile.gif  aisku o po tu velyku tai bus tos baimes ir nerimo juk vistiek tokie dalykai negali taip praeiti lyg niekur nieko... va o daugiau ka galiu pasakyti reikes pasitiketi daktarais taip pat ir savimi  smile.gif  biggrin.gif O del amziaus  tai cia greiciausiai daugelio ikalta nuomone bent jau mano aplinkoje taip yra, todel ir as pradejau nuogastauti.

is tikruju tai buvo laiko tarpas kai gimde labai jaunos o dabar jau daugiau vyresniu mamu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetakund @ 2009 01 16, 19:42)
lotuliukas.gif o tu nuo ko nors nėštumu užsikrėtei?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O už neščias piktesnių turbūt nėra  biggrin.gif

nea,cia mano drauge taip visada juokauja lotuliukas.gif

tikrai nera,na nebent prigimtis buna,genai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 01 16, 10:43)
aisku cia kiekvienos nuomone,bet gareai,kad lygini dar ne 86m,o 96 tai sakyciau,kad nekaip jauciates ponia.dabar 2009m,ar bent buvote tam skyriuje ar matete kaip ten kas viskas yra?nesakau,kad idealiai viskas ir pan,bet man ten atmosfera labai silta ir maloni,juolab,kad paskutiniu metu ten daug gimdymu buvo,pati bendravau su mamos,girdejau savo ausim kas ka per gimdyma ir kaip sneka ir toli grazu ne taip,kaip cia papasakojai.gal tais laikais taip ir buvo,bet dabar aciu Dievui praejo jau 13metu

Na perskaičiau visus Jūsų postus, ir suprantu kodėl taip reaguojate mirksiukas.gif Žmonių nuomonės skirtingos. Nieko nepadarysi. Bet jei tamstai šuo įkąstų kaimyno kieme vienąkart..ar eitumėte dar kartą į jį drąsiai???Tai čia lygiai tokia pati situacija. Neišgalvota, o reali. Kaip manot, normalu, kad medikė, kuri negali klysti tokioje paprastoje procedūroje kaip kraujo grupės nustatymas, o tuo labiau šaipytis iš savo padarytos klaidos dirba ir toliau???Ir nustatinėja grupes toliau...Ir tas melavimas.. Kažkas čia rašė, gal ir pasikeitė ligoninėj aparatūra, gal sienos gražesnės, bet darbuotojai tai tie patys... Jei ten taip viskas ok, tai kodėl nesusitvakant su gimdymais veža į Kauną?
Na peštis nėra ko. Pagimdžiau aš, pagimdysit ir jūs. Bet aš kitą gimdymą rinksiuos gal kur kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzzz...: 17 sausio 2009 - 10:42
QUOTE(bzzz... @ 2009 01 17, 10:42)
Na peštis nėra ko. Pagimdžiau aš, pagimdysit ir jūs. Bet aš kitą gimdymą rinksiuos gal kur kitur  mirksiukas.gif

nematau kurioj vietoj reiketu pestis g.gif as ir sakau kad visos pagimdo ,sunkiau ar lengviau bet vistiek visos mirksiukas.gif bet eiti siaip su skausmais gimdyti as bijojau tiek su pirmu tiek su antru ,gal tiesiog kad ta nezinomybe kas bus kaip bus unsure.gif taigi as rinkausi varianta kai tariausi su akusere kuri mane priziurejo pries pat gimdyma namuose ir gimdymo metu ir po jo thumbup.gif nieko kitaip nedaryciau ir gimdant trecia karta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2009 01 17, 10:42)
ar eitumėte dar kartą į jį drąsiai???Tai čia lygiai tokia pati situacija. Neišgalvota, o reali. Kaip manot, normalu, kad medikė, kuri negali klysti tokioje paprastoje procedūroje kaip kraujo grupės nustatymas, o tuo labiau šaipytis iš savo padarytos klaidos dirba ir toliau???Ir nustatinėja grupes toliau...Ir tas melavimas.. Kažkas čia rašė, gal ir pasikeitė ligoninėj aparatūra, gal sienos gražesnės, bet darbuotojai tai tie patys... Jei ten taip viskas ok, tai kodėl nesusitvakant su gimdymais veža į Kauną?
Na peštis nėra ko. Pagimdžiau aš, pagimdysit ir jūs. Bet aš kitą gimdymą rinksiuos gal kur kitur  mirksiukas.gif

drasiai niekas neitu,bet jei reikalas yra tai ir eini smile.gif o kraujo grupes tai ne gydytoja nustatineja,o laboratorijoje,tad del to kaltink tik laboratorijos darbuotojas,o ne gydytoja.o kad visos pagimde,tai faktas ir mes pagimdysim,kitaip ir buti negali tongue.gif mokejom pasidaryt mokekim ir pagimdyti,ar ne taip? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 01 17, 12:56)
drasiai niekas neitu,bet jei reikalas yra tai ir eini  smile.gif  o kraujo grupes tai ne gydytoja nustatineja,o laboratorijoje,tad del to kaltink tik laboratorijos darbuotojas,o ne gydytoja.o kad visos pagimde,tai faktas ir mes pagimdysim,kitaip ir buti negali  tongue.gif  mokejom pasidaryt mokekim ir pagimdyti,ar ne taip?  mirksiukas.gif

Dėl ėjimo, tai visada yra ir kitur kur nueit, todėl kiekvieno pasirinkimo laisvė gi blush2.gif Perskaityk pirma kelis kart, kas mums apie kraujo grupę pranešė. Aš ir neminėjau, kad GYDYTOJA. Mano pasisakymai apie šiuos gimdymo namus buvo bendro pobūdžio, o ne apie kažkokią vieną šių namų gydytoją ar seselę.
Passistenk skaityt ramiai, ir prieš rašant dar kelis kart pagalvok. Nereikia nervuotis dėl kitų nuomonės, nes jos nepakeisi. O gal tu netyčia šioj ligoninėj dirbi??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzzz...: 17 sausio 2009 - 13:24
QUOTE(bzzz... @ 2009 01 17, 13:23)
Dėl ėjimo, tai visada yra ir kitur kur nueit, todėl kiekvieno pasirinkimo laisvė gi  blush2.gif  Perskaityk pirma kelis kart, kas mums apie kraujo grupę pranešė. Aš ir neminėjau, kad GYDYTOJA. Mano pasisakymai apie šiuos gimdymo namus buvo bendro pobūdžio, o ne apie kažkokią vieną šių namų gydytoją ar seselę.
Passistenk skaityt ramiai, ir prieš rašant dar kelis kart pagalvok. Nereikia nervuotis dėl kitų nuomonės, nes jos nepakeisi. O gal tu netyčia šioj ligoninėj dirbi??

toli grazu ten nedirbu ir draugu ten neturiu smile.gif bet man ziauriai keista,kaip gali buti taip skirtingos nuomones,kai pati gulejau kelis kartus ir neturiu kuom skustis visiskai.na neskaitant viena sesele,kuri tikrai nemaloni,bet jos charakterio nepakeisi.man ten visi tikrai padejo,priziurejo,ziudziu liuks ne pinigu duoti nereikejo
Atsakyti