Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(ginitaa @ 2009 01 17, 13:31)
bet man ziauriai keista,kaip gali buti taip skirtingos nuomones,kai pati gulejau kelis kartus ir neturiu kuom skustis visiskai.na neskaitant viena sesele,kuri tikrai nemaloni,bet jos charakterio nepakeisi.

as tai taip sakau kad saukstas deguto sugadina visa statine g.gif kad ir viena sesele bet ji nemaloni doh.gif as pati jau minejau kaip skyresi abu mano gimdymai ,na ne pats gimdymas nes gimdymai ir gimdyves visada skirtingos , bet personalas blush2.gif zmones tie patys kaip dirbo taip ir dirba ,bet kazkas ten atsitiko nezinau jie elgiasi tikrai skirtingai g.gif su mergaite visa nakti verkiancia prasupavau ant ranku ir niekas nesugebejo uzeiti kodel ji verkia ir dar kai ryte atejo viena asoba ir sako kad neleidai daktarams miegoti,man iki siol truksta zodziu apibudinti toki elgesi doh.gif o dabar pries 1,5 metu tos pacios seseles po kelis kartus atejo ir paklause ar viskas gerai ax.gif ir del skirtingu nuomoniu del tu paciu dalyku nesiruosiu pestis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2009 01 17, 14:16)
as tai taip sakau kad saukstas deguto sugadina visa statine g.gif  kad ir viena sesele bet ji nemaloni  doh.gif  as pati jau minejau kaip skyresi  abu mano gimdymai ,na ne pats gimdymas nes gimdymai ir gimdyves visada skirtingos , bet personalas blush2.gif  zmones tie patys kaip dirbo taip ir dirba ,bet kazkas ten atsitiko nezinau  jie elgiasi tikrai skirtingai g.gif su mergaite visa nakti verkiancia prasupavau ant ranku ir niekas nesugebejo uzeiti kodel ji verkia ir dar kai ryte atejo viena asoba ir sako kad neleidai daktarams miegoti,man iki siol truksta zodziu apibudinti toki elgesi doh.gif  o dabar pries 1,5 metu  tos pacios seseles po kelis kartus atejo ir paklause ar viskas gerai ax.gif    ir del skirtingu nuomoniu del tu paciu dalyku nesiruosiu pestis 4u.gif

va butent,daktarai tie patys,o elgesys kitas.sakiau matyt gerai kazkas kazkada juos papurte,kad pasikeite,o gal i senatve suminkstejo lotuliukas.gif na bet kurios nenori keistis tos ir lieka fui,bet kazkaip as ja dar pakenciau,kad ir nemaloniai bendravo
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 01 17, 13:56)
drasiai niekas neitu,bet jei reikalas yra tai ir eini  smile.gif  o kraujo grupes tai ne gydytoja nustatineja,o laboratorijoje,tad del to kaltink tik laboratorijos darbuotojas,o ne gydytoja.o kad visos pagimde,tai faktas ir mes pagimdysim,kitaip ir buti negali  tongue.gif  mokejom pasidaryt mokekim ir pagimdyti,ar ne taip?  mirksiukas.gif

Nesivelsiu su tavim į diskusijas, nes beprasmiška. Kas nori rizikuot, tas tegu rizikuoja, kas nori jaustis saugesnis - tas tegu taip ir jaučiasi. Bet sakoma, kad protingas žmogus pasimoko iš svetimų klaidų, o kvailys - ir iš savų nedaro išvadų. Jei tau žmonių patyrimai yra tik "blevyzgos", tai eik ir išrask dviratį pati, brangioji. Nors nuoširdžiai linkiu, kad tau viskas šiuo atveju būtų thumbup.gif
Apie tai, kad visur visko įvyksta, nuo likimo nepabėgsi...: jei pats nepasisaugosi, tai ir Dievas nepadės.
Beje, Ginitaa, reikia daugiau žinoti, kad galėtum taip drąsiai savo nuomonę reikšti. Kraujo grupę nustatinėja sesutė skyriuje, o ne laboratorijoje. Prieš mano akis sumaišė su reagentais kraują ir nustatė grupę, ir ne prieš 11 metų, bet prieš 2,5. Nors gyd. Kiauleikienė prieš pirmą gimdymą tris kartus bandė nustatyt kraujo grupę, tik niekaip nesugebėdavo į kortelę įrašyt. doh.gif
Labai sutinku su Linuses nuomone. drinks_cheers.gif
Atsakyti
baikit moterys gincitis del nieku doh.gif gana padiskutavome... kas kur nori tas ten ir tegul gimdo ax.gif vienoms geriau Raseiniai,kitoms Kaunas smile.gif dar kitoms gal, nei Lietuvos neuztenka,nes kiek zmoniu tiek ir nuomoniu ir neizeidinekime viena kitos,gi esame suaugusios moterys ir mamos ,o ne vaiku darzelis cia doh.gif gaudykit visos po ir gana 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2009 01 18, 13:22)
Nesivelsiu su tavim į diskusijas, nes beprasmiška. Kas nori rizikuot, tas tegu rizikuoja, kas nori jaustis saugesnis - tas tegu taip ir jaučiasi. Bet sakoma, kad protingas žmogus pasimoko iš svetimų klaidų, o kvailys - ir iš savų nedaro išvadų. Jei tau žmonių patyrimai yra tik "blevyzgos", tai eik ir išrask dviratį pati, brangioji. Nors nuoširdžiai linkiu, kad tau viskas šiuo atveju būtų  thumbup.gif
Apie tai, kad visur visko įvyksta, nuo likimo nepabėgsi...: jei pats nepasisaugosi, tai ir Dievas nepadės.
Beje, Ginitaa, reikia daugiau žinoti, kad galėtum taip drąsiai savo nuomonę reikšti. Kraujo grupę nustatinėja sesutė skyriuje, o ne laboratorijoje. Prieš mano akis sumaišė su reagentais kraują ir nustatė grupę, ir ne prieš 11 metų, bet prieš 2,5. Nors gyd. Kiauleikienė prieš pirmą gimdymą tris kartus bandė nustatyt kraujo grupę, tik niekaip nesugebėdavo į kortelę įrašyt. doh.gif
Labai sutinku su Linuses nuomone. drinks_cheers.gif

Va ir aš susidomėjau. Ar jūsų vaikiuko grupę nustatant suklydo? Atleiskit, jei netaip ką parašysiu, bet vertėtų žinoti, kad ką tik gimusio vaiko kraujo grupė gali būti tik galima, ji dar formuojasi. Aišku, tik rezusas nekinta, o kraujo pati grupė gali pasikeisti iš 1 kad ir į 3 ar 4. Pasiskaitykit anatomiją. mirksiukas.gif
Mano vaiko grupę kai tyrė, sakė, kad ji tik galima, bet niekas dar nebūna tikras dėl jos...

O dabar parašysiu apie save. Mano kraujo grupė buvo tikrta Raseiniuose, na, gal ne gimdymo skyriuj, bet Raseinių ligoninėj. ir visą gyvenimą , net ir išlaikius teises žinojau, kad mano kraujo grupė yra 3 Rh+. Tik dabar, prieš gimdant antrą vaiką, man paėmė kraujo tyrimą grupei nustatyti pakartotinai. ir įsivaizduokit, rado 3Rh-. blink.gif patikėkit, buvau lengvam šoke... Nepatikėjau, todėl ją tyriausi kelis kartus, ir Kaune, ir čia. Visdėlto, kažkada, rusų laikais, ji man buvo blogai nustatyta. Gerai, kad nebuvo jokios avarijos ir nereikėjo perpilt kraujo, o tai jau būčiau po velėna. Taip, kad klaidų privelia.
Todėl aiškinausi, kad man tikriausiai ją buvo ištyrę leliukui, ir sužinojau, kad mažų, ką tik gimusių leliukų kraujo grupė formuojasi ir kinta.
P.s. Atleiskit už klaidas, kurių galėjau privelti, nes mes kartu rašom su mažuoju... ax.gif
Atsakyti
Jezau, tai klaidų privėlėm... blush2.gif Atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetakund: 18 sausio 2009 - 20:29
QUOTE(Violetakund @ 2009 01 18, 20:48)
Va ir aš susidomėjau. Ar jūsų vaikiuko grupę nustatant suklydo? Atleiskit, jei netaip ką parašysiu, bet vertėtų žinoti, kad ką tik gimusio vaiko kraujo grupė gali būti tik galima, ji dar formuojasi. Aišku, tik rezusas nekinta, o kraujo pati grupė gali pasikeisti iš 1  kad ir į 3 ar 4.  Pasiskaitykit anatomiją. mirksiukas.gif

Ačiū už patarimą, bet anatomijos aš esu labai daug skaičiusi. mirksiukas.gif
Jūs ne taip supratote, aš tik atsakiau, kad ne laboratorijoje, bet pačiame skyriuje nustatė kraujo grupę, net prie manęs. Mano atveju nebuvo suklysta dėl kraujo grupės, nei dėl rezus faktoriaus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2009 01 18, 22:32)
Ačiū už patarimą, bet anatomijos aš esu labai daug skaičiusi. mirksiukas.gif
Jūs ne taip supratote, aš tik atsakiau, kad ne laboratorijoje, bet pačiame skyriuje nustatė kraujo grupę, net prie manęs. Mano atveju nebuvo suklysta dėl kraujo grupės, nei dėl rezus faktoriaus. 4u.gif

Vadinasi nedaskaičiau ax.gif . Mano vaikui irgi nesuklydo, bet sakė, kad ja nepasiklaiučiau... O mano karti patirtis tai patvirtina, gerai, kad su sėkminga pabaiga. Suklysti net rezus faktorių... doh.gif
Na, genetikai dar irgi turi paslapčių...
beje, skaičiau jūsų mažylės gimimo istoriją. šauniai parašėt. thumbup.gif Buvo labai įdomu... Tik gaila ano angeliuko, kurį dievas pasirinko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetakund @ 2009 01 18, 21:47)
beje, skaičiau jūsų mažylės gimimo istoriją. šauniai parašėt.  thumbup.gif Buvo labai įdomu... Tik gaila ano angeliuko, kurį dievas pasirinko. verysad.gif

Ačiū. aciuks.gif Taip, kartais likimas būna labai negailestingas. verysad.gif
Atsakyti
sveikos mamos hi.gif as zadu gimdyti raseiniuose ir tiesiog lb bijau pataikyti ant priesiskai nusiteikusiu daktaru doh.gif kaip elgtis tokiu atveju kai tave moraliskai gniuzdo? juk ir taip buna sunku o jei dar daktarai ant tawes ''varo'' tai zodziu depresija garantuota... man dar tik 18m ir manau galiu sulaukti komentaru kad esu jauna... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 01 24, 20:30)
sveikos mamos hi.gif  as zadu gimdyti raseiniuose ir tiesiog lb bijau pataikyti ant priesiskai nusiteikusiu daktaru doh.gif  kaip elgtis tokiu atveju kai tave moraliskai gniuzdo? juk ir taip buna sunku o jei dar daktarai ant tawes ''varo'' tai zodziu depresija garantuota... man dar tik 18m ir manau galiu sulaukti komentaru kad esu jauna... 4u.gif

na gydytojos tai skyriuje tikrai nera tos kurios nusiteikusios pries zmogu ,koks jis bebutu g.gif o akuseres ar seseles gali ir uzmesti kokia replika doh.gif bet svarbiausia pati nekreipk i tai jokio demesio ,ne ju reikalas ir tiek mirksiukas.gif sekmes laukiant leliuko ,netiek daug jau ir liko laiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2009 01 25, 17:11)
na gydytojos tai skyriuje tikrai nera tos kurios nusiteikusios pries zmogu ,koks jis bebutu g.gif  o akuseres ar seseles gali ir uzmesti kokia replika doh.gif  bet svarbiausia pati nekreipk i tai jokio demesio ,ne ju reikalas ir tiek mirksiukas.gif  sekmes    laukiant leliuko ,netiek daug jau ir liko laiko wub.gif

na bet vistiek kokia jos turi teise metyti kazkokias replikas? ju darbas priimti naujagymius blink.gif na vat as butent tokia ir esu kad negaliu nekreipt demesio 4u.gif ir nemanau tyleti jei ant manes prades varyt, geriau jau viena gimdysiu o ne prie kazkokiu furiju... doh.gif aciu, na taip jau greit laikysiu savo aukseli ant ranku ax.gif smile.gif
Atsakyti