Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(celee @ 2009 01 25, 16:53)
na bet vistiek kokia jos turi teise metyti kazkokias replikas? ju darbas priimti naujagymius blink.gif  na vat as butent tokia ir esu kad negaliu nekreipt demesio 4u.gif  ir nemanau tyleti jei ant manes prades varyt, geriau jau viena gimdysiu o ne prie kazkokiu furiju... doh.gif  aciu, na taip jau greit laikysiu savo aukseli ant ranku ax.gif  smile.gif

o kodėl turėtų kažką replikuoti? blink.gif jauna tai jauna ir koks skirtumas, juk ne 12 metų.... doh.gif svarbiausia, kad esi protinga, jauna moteris, laukianti į pasaulį ateinančio stebuklo wub.gif o gydytojos ir akušerės padeda, kad viskas vyktų sklandžiai 4u.gif jos padejėjos, o ne priešai drinks_cheers.gif todėl nusiteik pozityviai ir "neieškok sliekų" mirksiukas.gif

o jei kažkas sau leistų netyčia leptelti kažką, tai primink joms, ko susirinkot rolleyes.gif

Man vandenukai nubėgo paryčiais, kai visi skyriuje saldžiai miegojo doh.gif nu ir ką, nušlepsėjau per visą koridorių, pasižadinau akušerę (apie daug kas sako, kad nefaina, grubi,nemaloni) ir buvo be jokių grimasų ar komentarų greit viskas sutvarkyta, sureguliuota, ką daryt ir kaip thumbup.gif na gyd tai ne pati fainiausia tą naktį budėjo, bet niekis (tik apžiūrėjo ant kėdės ir ačiū dievui tuom viskas baigėsi, nereikėjo man jos pagalbos) cool.gif

tai va, svarbiausia nepamiršti, ko ten atvažiuoji ir kas kokį darbą turi nudirbti tiek laukto stebukliuko atėjime wub.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2009 01 26, 16:50)
o kodėl turėtų kažką replikuoti?  blink.gif jauna tai jauna ir koks skirtumas, juk ne 12 metų....  doh.gif svarbiausia, kad esi protinga, jauna moteris, laukianti į pasaulį ateinančio stebuklo  wub.gif o gydytojos ir akušerės padeda, kad viskas vyktų sklandžiai  4u.gif  jos padejėjos, o ne priešai  drinks_cheers.gif todėl nusiteik pozityviai ir "neieškok sliekų"  mirksiukas.gif

o jei kažkas sau leistų netyčia leptelti kažką, tai primink joms, ko susirinkot  rolleyes.gif 

Man vandenukai nubėgo paryčiais, kai visi skyriuje saldžiai miegojo  doh.gif  nu ir ką, nušlepsėjau per visą koridorių, pasižadinau akušerę (apie daug kas sako, kad nefaina, grubi,nemaloni) ir buvo be jokių grimasų ar komentarų greit viskas sutvarkyta, sureguliuota, ką daryt ir kaip  thumbup.gif na gyd tai ne pati fainiausia tą naktį budėjo, bet niekis (tik apžiūrėjo ant kėdės ir ačiū dievui tuom viskas baigėsi, nereikėjo man jos pagalbos) cool.gif

tai va, svarbiausia nepamiršti, ko ten atvažiuoji ir kas kokį darbą turi nudirbti tiek laukto stebukliuko atėjime  wub.gif  sėkmės  4u.gif

zinau kad gydytojai ir akuseriai ne priesai bet kaip minejau jos kartais per daug sau leidzia.... doh.gif neseniai viena pazistama gimde, tai atejusi sesele ant jos sauke ir kitaip izeidinejo o toji vrgsele verke nei zodzio netardama... tai wat, as tikrai netyleciau tokiu atveju... schmoll.gif zinau kox darbas manes laukia ir noriu kad jis vyktu sklandziai ir su normalia mediku pagalba... nenoriu kad mane kas izeidinetu 4u.gif dar norejau suzinot ar raseiniuose paaiskina kaip maitint kudiki? nes as nesugebesiu taisiklingai to pirma karta padaryt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 01 26, 19:31)
:  dar norejau suzinot ar raseiniuose paaiskina kaip maitint kudiki? nes as nesugebesiu taisiklingai to pirma karta padaryt... g.gif

parodo ir pacios paima kruti ir ideda leliukui i burnyte wub.gif ir paaiskina kiekviena karta atejusios pas tave i palata wub.gif nei viena nemokejom is karto pagimdziusios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2009 01 26, 21:20)
parodo ir pacios paima kruti ir ideda leliukui i burnyte wub.gif ir paaiskina kiekviena karta atejusios pas tave i palata wub.gif  nei viena nemokejom  is karto pagimdziusios mirksiukas.gif

tai mane nuraminai tada ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 01 26, 21:16)
tai mane nuraminai tada ax.gif  blush2.gif

viskas gerai, nei viena negimem mokedama 4u.gif viska parode paaiskino ir Tu tikrai viska sugebesi, svarbiausia labai noreti mirksiukas.gif manau, kad pienuko gamyba prasideda smegenyse cool.gif

ir neklausyk kaip draugems buvo schmoll.gif mes, 6 drauges, per 10men laikotarpi sulaukem savo mylimuku ir visoms viskas buvo visiskai skirtingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2009 01 27, 01:15)
ir neklausyk kaip draugems buvo  schmoll.gif  mes, 6 drauges, per 10men laikotarpi sulaukem savo mylimuku ir visoms viskas buvo visiskai skirtingai  rolleyes.gif

na as jau stengiuosi kuo maziau klausytis kaip kam buvo, minciu ir taip pilna galva... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 01 27, 15:48)
na as jau stengiuosi kuo maziau klausytis kaip kam buvo, minciu ir taip pilna galva... doh.gif  4u.gif

Vieną patarimą tau duosiu: galvą aukštyn ir drąsiai pirmyn. mirksiukas.gif Nesileisk, kad su tavim nepagarbiai elgtųsi. Taip taip, nenusileisk. Jei pamato, kad mamytė nepėsčia, labai tonas sušvelnėja. Gal viduj ir tūžta, bet į akis tai tikrai šilkinės.
Raseinių skyriaus sesutės puikios, tik man žiauriai vaikų sesutės nepatiko, bet gal jos jau ir nebedirba. Nors dabar būčiau, tai oi kaip aš jas paskraidinčiau. O tada per daug nusileidau.
Žodžiu, pasitikėk savim, tu važiuoji labai ypatingu reikalu į ligoninę, ir ne tu turi ten nuolaidžiauti, taikstytis, bet tau gydytojai ir personalas privalo padėti. Nors siūlyčiau vis tiek su kuria nors gydytoja susitarti iš anksto. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 28 sausio 2009 - 12:57
aciu uz patarima 4u.gif na jei su manim kaip priklauso elgsis tai ir as taip pat, bet jei prades sau per daug leisti tai jau ir as tikrai netylesiu.. lotuliukas.gif o pavyzdziui raseiniuose gimdyme leidzia dalyvauti vyrui? g.gif ir kaip ten palatos? bendros ar yra ir atskiru? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo celee: 28 sausio 2009 - 14:02
QUOTE(celee @ 2009 01 28, 14:01)
pavyzdziui raseiniuose gimdyme leidzia dalyvauti vyrui? g.gif  ir kaip ten palatos? bendros ar yra ir atskiru? g.gif

leidzia ir vyrui dalyvauti mirksiukas.gif nera Raseiniai jau toks ir atsilikes kaimas blush2.gif o palatos tai yra kur po dvi lovas , bet nemazai tai vienutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2009 01 28, 20:42)
leidzia ir vyrui dalyvauti mirksiukas.gif  nera Raseiniai jau toks ir  atsilikes  kaimas blush2.gif  o palatos tai yra kur po dvi lovas , bet nemazai tai vienutes mirksiukas.gif

tai kiek supratau pagrinde vienvietes palatos? o jos mokamos?ta prasme palatos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 01 29, 16:56)
tai kiek supratau pagrinde vienvietes palatos? o jos mokamos?ta prasme palatos? g.gif

palatos nemokamos nei viena mirksiukas.gif tongue.gif tos vienvietes tai kisenines tokios doh.gif o kur dvivietes tai thumbup.gif jei mazai gmdyviu tai po viena buna jose mamytes 4u.gif na su vaikuciais wub.gif

Kai gime musu U buvo daug laisvu palatu, tai mes dvivietej "gyvenom" visi trys wub.gif tetis turejo ir savo lova, ir patalyne ir nakvojo su mumis 4u.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2009 01 29, 18:11)
palatos nemokamos nei viena  mirksiukas.gif  tongue.gif  tos vienvietes tai kisenines tokios  doh.gif  o kur dvivietes tai  thumbup.gif  jei mazai gmdyviu tai po viena buna jose mamytes  4u.gif  na su vaikuciais  wub.gif

Kai gime musu U buvo daug laisvu palatu, tai mes dvivietej "gyvenom" visi trys  wub.gif  tetis turejo ir savo lova, ir patalyne ir nakvojo su mumis  4u.gif  blush2.gif  wub.gif

mhmmm...ax.gif tai ir lelius kartu gyvena? o tai vaika kur guldyt toj palatoj? blush2.gif atskira kokia lova yra ar kartu su mama? blush2.gif
Atsakyti