Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

QUOTE(Reginok @ 2013 09 15, 15:51)
Muhteşem Yüzyıl - 18 Eylül Çarşamba 20.00'da Star'da!
Zada nauja serija jau si treciadieni 18 rugsejo, tai kita savaitgali jau turetu buti su vertimu 4u.gif

Naujas 104 serijos anonsas:
http://vk.com/club35...ab7dafaf3332ca9
Bet jau kaip apmaudu kad is grazuoles ir ugningos moters Hiurrem virto tokia senaaa...

Ziuresiu siandien turkiskai, nes neislauksiu iki savaitgalio. Turiu asmenini verteja , tai ne problema tongue.gif Nes labia pradzia suintrigavo, kad flmas prasideda nuo Ibrahimo pasakojimo bigsmile.gif
Dar paziuriusiu vis I aktore, nu baidykle, kazkokia strazdabota, nejaugi negalejo geresnio makiazo padaryt, jeigu jau toki ''grozi''pasirinko. doh.gif
Atsakyti
as tai vel pirma sezona ziuriu :lotuliuas:
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 09 19, 11:19)
Ziuresiu siandien turkiskai, nes neislauksiu iki savaitgalio. Turiu asmenini verteja , tai ne problema tongue.gif Nes labia pradzia suintrigavo, kad flmas prasideda nuo Ibrahimo pasakojimo bigsmile.gif
Dar paziuriusiu vis I aktore, nu baidykle, kazkokia strazdabota, nejaugi negalejo geresnio makiazo padaryt, jeigu jau toki ''grozi''pasirinko. doh.gif

As ziurejau siandien,labai susinervinau, kad nesupratau kas su dziagangiru vyksta ir isjungiau :Dmergai, normali ta aktore...baikit viena syk. Man labiau neidomu, nes neliko daugumos veikeju, galvojau gal kas idomaus su balibejum ir mihrimah dar vyks, bet baliebejaus nesimato...
O pati meryem nepakartojama, bet paskutiniam sezone man ibrahimo seimos reikalai idomiaus buvo uz suleimana ir hiurem.

QUOTE(Zivilka @ 2013 09 19, 11:37)
as tai vel pirma sezona ziuriu :lotuliuas:

as irgi 4u.gif
Atsakyti
O kada galima tyketis serijos su vertimu ? Gal isivaizduojat?
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2013 09 19, 14:03)
O kada galima tyketis serijos su vertimu ? Gal isivaizduojat?

sestadieni arba sekmadieni budavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabanne: 19 rugsėjo 2013 - 13:12
QUOTE(Gabanne @ 2013 09 19, 14:12)
sestadieni arba sekmadieni budavo  4u.gif

doh.gif kaip ilgai laukt
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2013 09 19, 11:35)
As ziurejau siandien,labai susinervinau, kad nesupratau kas su dziagangiru vyksta ir isjungiau :Dmergai, normali ta aktore...baikit viena syk. Man labiau neidomu, nes neliko daugumos veikeju, galvojau gal kas idomaus su balibejum ir mihrimah dar vyks, bet baliebejaus nesimato...
O pati meryem nepakartojama, bet paskutiniam sezone man ibrahimo seimos reikalai idomiaus buvo uz suleimana ir hiurem.
as irgi 4u.gif

Pagal viska Hurrem seriale turi buti kokie 35m.dabar., o tai naujai aktorei 48m., ne tas svarbiausia, Hurrem nebuvo turke, galejo rasti aktore bent melynu akiu ir labiau neturkisku bruozu... Nes viskas serial puiku, aktoriai, scenos, bet va Hurrem visiskai man neatinka tikrojo jos vaizdo. doh.gif Be to gyvenime ji vyresne uz Halita Ergenc (Suleymana) 5 metais, o juk Hurrem buvo 11m. jaunesne uz ji.Na tiesiog man atrodo cia didele spraga, nepaskaciuota, negalvota... doh.gif , bile ka paeme, ryzai nudaze ir jau Hurrem doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 19 rugsėjo 2013 - 14:50
*****, tikrai galejo jaunesne surast tada...nezinojau, kad ji turetu buti tokia jauna, bet kazkaip su logika prasilenkia, tai ka ji pirma vaika 15 metu pagimde???Juk mihrimah kokie 20 turetu buti
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 09 19, 15:49)
Pagal viska Hurrem seriale turi buti kokie 35m.dabar., o tai naujai aktorei 48m., ne tas svarbiausia, Hurrem nebuvo turke, galejo rasti aktore bent melynu akiu ir labiau neturkisku bruozu... Nes viskas serial puiku, aktoriai, scenos, bet va Hurrem visiskai man neatinka tikrojo jos vaizdo. doh.gif Be to gyvenime ji vyresne uz Halita Ergenc (Suleymana) 5 metais, o juk Hurrem buvo 11m. jaunesne uz ji.Na tiesiog man atrodo cia didele spraga, nepaskaciuota, negalvota... doh.gif , bile ka paeme, ryzai nudaze ir jau Hurrem doh.gif

pirma vaika berods 16 ji gimde. filme rode, kad biski vyresne.
bet apie Chiurrem yra islike aprasymai ,kad ji iki mirties atrode labai jaunai ir tuo skyresi is anksti vystancių rytų moterų burio. todel Suleimanas ja mylejo iki mirties , ne vien del vidaus
aktores parinkimas neturi nieko bendro nei su logika, nei su estetika
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 09 19, 15:03)
bet apie Chiurrem yra islike aprasymai ,kad ji iki mirties atrode labai jaunai ir tuo skyresi is anksti vystancių rytų moterų burio. todel Suleimanas ja mylejo iki mirties , ne vien del vidaus

Nu tikrai...tokiu atveju galejo stabdyti serialo filmavima. nei sena kutvela pakviest...vietoj meryem
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2013 09 19, 13:57)
*****, tikrai galejo jaunesne surast tada...nezinojau, kad ji turetu buti tokia jauna, bet kazkaip su logika prasilenkia, tai ka ji pirma vaika 15 metu pagimde???Juk mihrimah kokie 20 turetu buti

kazkur skaiciau, kad ji atsirado rumuose, kai jai buvo 14m.
taip, vaikai suage, bet ji pati jauna buvo.

Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2013 09 19, 14:03)

buvo gi pasirinkimas is dvieju aktoriu, antra visai jaunute , berods irgi is vokietijos ir isvazida atitinkama, bet ir siaip netikiu, kad visoje Turkijoje nerado geresnes aktores uz Meriyem. Sakoma dar, kad cia susidorojimas su personazu, nes buvo daug priestaravimu, kodel Hurrem buvo bjauri charakteriu, visus salino is savo kelio, o is serial labia visi pamego Hurrem. g.gif
Atsakyti
Ziurejau ir as nauja serija... tai nera zodziu... kaip kita seriala ziuretum
Visiskai kita atmosfera ... vaiksto kazkokia pikta nepatenkinta strazdanota boba nei is tolo neprimenanti Hurrem ... nu va nebent plauku spalva.
As jau stengiaus prisimerkus i ja ziuret kad nenervintu. lotuliukas.gif Jos net balsas erzinantis, kalba tokia ne valdinga gaunas o kaip is kokio siaubiako ... balsas is anapilio. doh.gif FUi Fui Fui.....
O del makiazo ji pati neleido uzmaskuot tipo ji grazi ir naturali. Jai net siule plastiniu atjauninimo operaciju.
Visiskai cia ne jos role.
Maxidevran su Gulfem atrodo ne pasendintos o pasiligojusios.
Vaikai paauge gal ir nieko parinkti.
Ta naujoji Selimo meile tai man is vis nepatiko jau pamacius promo nuotrauka... tokia veido asimetrija, nemaloniai ji man ziurisi. Jos jau tarnaite daug grazesne. Pas visus nera veidas simetriskas, bet cia man is vis kazkaip keistai ji atrodo.

Kazin ar as besikankinsiu su ziurejimu. Paziuresiu anonsus ir paskui is rusu serijos santrauka paskaitysiu.
Atsakyti