Negi niekas nebeziurit serialo? Boikotuojat?
O as ziurejau, ir ka galiu pasakyti: 4 sezonas igauna pagreiti, matyt, nori i ji sukisti visus 20 metu

Tas man ir patinka, o tai 3 sezone be asareliu ir haremo intrigu daugiau nieko nebuvo.
Kaip jums Bajezido poelgis? Is pradziu ji laikiau neteisingai vertinamu(drasus, narsus, energingas, tikras karys pries baili Selima), bet paskutinis poelgis mane priverte susimastyti: jis ir gyvatiskai gudrus, sugebejes pakisti savo broli ir parodyti visiems, kad Selimas nevykelis. Tas man nepatiko.
Labai gaila Mustafos, nu jam nesiseka su vaikais

Ir kas per naujas personazas filmo pabaigoj pasirode? Jis turi tiek senojo Ibrachimo eisenos ir isvaizdos panasumo, kad pasvajojau, jog cia gali buti Osmanas-Ibrachimo sunus.
Ir naujoji Hiurem gerai ziurisi salia prazilusio Suleimano

Ka sako apie nauja aktore patys turkai?
O atkreipet demesi, kad Suleimanas, kaip tikras senis, ne juvelyrika uzsiima, o saulegrazas kremta ir balandziams spjaudo
Tiesa, jau prasigooglinau, tai Sesilija arba Nurbanu taps Selimo zmona, jos sunus Muradas ses i sosta.
Giulfem kad pasendinta, jog atrodo senesne uz Afife chatum
Tiesa, kazka gal praleidau 3 sezone, kai prasukinejau, o kur Hiurem tiek ilgai buvo? Pamenu, kad kazkokioj kameroj, bet kaip ten atsidure, kaip is ten isejo?