Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

Paziurejau ir as nauja serija. Naujoji Hiurem man ziurisi neblogai drinks_cheers.gif Aisku, butu neblogai ja padazyti, nes to meto moterys dazus vis tik mego ir pirmoji aktore dazesi, o cia tokia strazdanota, bet...visumoj neblogai: moteris didinga, is nugaros net nepasakytum, kad ne pirmoji aktore. biggrin.gif O kai akis ispucia ar nusijuokia, is viso toc toc buvusi aktore: ir arkliski dantys bei viena akis didesne uz kita lotuliukas.gif
Bet pats filmas man jau issikvepes blush2.gif Prasukinejau, prasukinejau, tilpau i pusvalandi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2013 09 24, 11:49)
Kazkur buvo ikelta nuoroda i rusaiciu puslapi, kur visa istorija aprasoma , t.p.sultonu valdymo metai, bet dabar jau nerandu, o butu idomu pasiskaitineti ir prisiminti kas ten kaip buvo. Gal kas zinote ta nuoroda?

http://www.supermama...?...&p=61777673 ir toliau per temą nusitęsia vis nauji aprašymai apie dinastiją.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 24, 13:57)
Paziurejau ir as nauja serija. Naujoji Hiurem man ziurisi neblogai drinks_cheers.gif Aisku, butu neblogai ja padazyti, nes to meto moterys dazus vis tik mego ir pirmoji aktore dazesi, o cia tokia strazdanota, bet...visumoj neblogai: moteris didinga, is nugaros net nepasakytum, kad ne pirmoji aktore. biggrin.gif O kai akis ispucia ar nusijuokia, is viso toc toc buvusi aktore: ir arkliski dantys bei viena akis didesne uz kita lotuliukas.gif
Bet pats filmas man jau issikvepes blush2.gif Prasukinejau, prasukinejau, tilpau i pusvalandi lotuliukas.gif

Pritariu ir man neblogiausias variantas.
O mane visai uzkabino kas bus nauja verge...kaip rustemui su mihrimah seksis...aisku, senuju aktoriu bais truksta.
Atsakyti
Negi niekas nebeziurit serialo? Boikotuojat? biggrin.gif
O as ziurejau, ir ka galiu pasakyti: 4 sezonas igauna pagreiti, matyt, nori i ji sukisti visus 20 metu biggrin.gif Tas man ir patinka, o tai 3 sezone be asareliu ir haremo intrigu daugiau nieko nebuvo.
Kaip jums Bajezido poelgis? Is pradziu ji laikiau neteisingai vertinamu(drasus, narsus, energingas, tikras karys pries baili Selima), bet paskutinis poelgis mane priverte susimastyti: jis ir gyvatiskai gudrus, sugebejes pakisti savo broli ir parodyti visiems, kad Selimas nevykelis. Tas man nepatiko.
Labai gaila Mustafos, nu jam nesiseka su vaikais verysad.gif Ir kas per naujas personazas filmo pabaigoj pasirode? Jis turi tiek senojo Ibrachimo eisenos ir isvaizdos panasumo, kad pasvajojau, jog cia gali buti Osmanas-Ibrachimo sunus. wub.gif

Ir naujoji Hiurem gerai ziurisi salia prazilusio Suleimano drinks_cheers.gif Ka sako apie nauja aktore patys turkai?
O atkreipet demesi, kad Suleimanas, kaip tikras senis, ne juvelyrika uzsiima, o saulegrazas kremta ir balandziams spjaudo lotuliukas.gif
Tiesa, jau prasigooglinau, tai Sesilija arba Nurbanu taps Selimo zmona, jos sunus Muradas ses i sosta.

Giulfem kad pasendinta, jog atrodo senesne uz Afife chatum lotuliukas.gif
Tiesa, kazka gal praleidau 3 sezone, kai prasukinejau, o kur Hiurem tiek ilgai buvo? Pamenu, kad kazkokioj kameroj, bet kaip ten atsidure, kaip is ten isejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 29 rugsėjo 2013 - 16:12
Taip ir neparode, kas ja isvadavo is pagrobimo.
Man atrodo kad tas naujas veikejas pabaigoj galetu buti kapitonas Barbarosa, nes jis labai Mustafa palaiko, galejo jam ir apsauga suorganizuoti, ir balsas panasus man pasirode. O tai Bajazidas suorganizavo ta selimo uzpuolima? as sito kazkaip nesupratau, galvojau ten viskas atsitiktinumas g.gif
A, o as skaiciau, kad Mustafa turejo sunu mehmeta, ir kai paskui sultonas ji baude mirtimi,t.p.nuzude ir jo sunu mehmeta. O filme rodo tipo dar nescia nusove. Tai kaip cia iseina-neatitinka istorijos scenarijus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radera: 30 rugsėjo 2013 - 08:34
Man irgi visai pradeda patikti ir Hiurrem visai neblogai ziurisi, priemu ja kaip isties pasenusia Meryem. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2013 09 30, 09:29)
Taip ir neparode, kas ja isvadavo is pagrobimo.
Man atrodo kad tas naujas veikejas pabaigoj galetu buti kapitonas Barbarosa, nes jis labai Mustafa palaiko, galejo jam ir apsauga suorganizuoti, ir balsas panasus man pasirode. O tai Bajazidas suorganizavo ta selimo uzpuolima? as sito kazkaip nesupratau, galvojau ten viskas atsitiktinumas g.gif
A, o as skaiciau, kad Mustafa turejo sunu mehmeta, ir kai paskui sultonas ji baude mirtimi,t.p.nuzude ir jo sunu mehmeta. O filme rodo tipo dar nescia nusove. Tai kaip cia iseina-neatitinka istorijos scenarijus?

Jo, Selimas palapinej jam taip ir uzmete, kad "cia tu nusamdei zmones, jog didvyriu pasirodytum", o Bajezidas tik nusisypsojo, nepaneige.

As manau, kad mums ir taip bus skaudu, kai Mustafa baus, o jei dar maza vaika kirdins-tai is viso doh.gif tai scenaristai, matyt, pasirinko kitoki baudimo varianta, a la vaikas mire dar negimes. Na realiai tai ir nera labai svarbu istoriniu aspektu drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip tai maza vaika kirsdins blink.gif ,ka toki?nu jau kazkaip visai prie suleimano nesiderintu,jis stengiamas vaizduoti toks doras,ismintingas,didingas,nu toks jau karaliu karalius.....
a,taip perkaiciau perskaiciua ka toki,ale ir sunkus tu karaliu gyvenimas,neisivaizduoju kokios tvirtybes ta hiurem turejo buti,visa gyveninima nuodytis,kirsdintis,gyvatem uzleisti ,nu cia sirdis man sprogtu po vieno pabandymo,nu tai dar ilgai trauke,52 metus gyveno,nu as tai sirdies priepuoli gauciau po vienos gyvates biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunkieme: 30 rugsėjo 2013 - 16:30
nu paziurejau vakar pirmaja serija. nu zinokit buvo nuobodoka, lyg juda sneka, o nieko nevyksta. tai padariau isvada, kad treciam sezone nors ir nieko nevykdavo, bet Meryem savo vaidyba, grimasom, posakiais uzpildydavo ta erdve, i ja malonu buvo ziureti, net jei nieko nevyksta, o sita - tuscia vieta, ledinem išraiškom, tai serialas irgi nieko gero pasidare.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 02, 09:37)
nu paziurejau vakar pirmaja serija. nu zinokit buvo nuobodoka, lyg juda sneka, o nieko nevyksta. tai padariau isvada, kad treciam sezone nors ir nieko nevykdavo, bet Meryem savo vaidyba, grimasom, posakiais uzpildydavo ta erdve, i ja malonu buvo ziureti, net jei nieko nevyksta, o sita - tuscia vieta, ledinem išraiškom, tai serialas irgi nieko gero pasidare.

Pirma serija tikrai nuobodoka, antra kur kas geresne drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia kurioje serijoje koks veikejas turetu mirti:
user posted image

Labai labai gaila aktoriaus verysad.gif Man toks fainas diedukas taip gaila kad mire sad.gif
Kazkoks prakeiktas serijalas ir mirtys ir skandalai...
user posted image

O serijalo nusipezejimas tai jau totalus... ir gerai kad Meriem tokiam debilume nebevaidina...
Siandieninej serijoj nieko geriau nesugalvojo kaip kad nauja sese pezes kaip Hurrrem pasibaige menstruacijos ir nusiust nauja merga Suleimanui... doh.gif Tegu tas strazdanotas buratinas ir vaidina tokias nesamones.
Toks vaizdas kad bando scenaristai istorine teisybe atstatyt... pamate kad kol Meriem vaidino visi Hurrem mylejo tai pakeite i baisesne lotuliukas.gif Turbut nenustebciau jei dar ir pakeistu istorija ir Mustafa ant sosto pasodintu lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia tas mirtis is kur atkaset?
Siumbiulis galetu amzinai gyventi, labai jis jau man patinka smile.gif
Atsakyti