Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta - XV tema

QUOTE(racke @ 2013 08 01, 16:35)
Merginos, kurios jau pabuvojote siemet Kretoje, gal kartais pamenate kiek kainuoja trumpasis Samarijos kelias. Kur nuplauki ir parplauki laivuku  biggrin.gif
Ir dar buvusios gal pasakys kiek mazdaug oro uoste kainuoja alyvuogiu aliejus. Kaip gaila, kad ne bagazo skrendam.

Apie Samarijos tarpeklį: jau grįžau, tad galiu papasakot. Ėmėm vienoj iš agentūrų eksukursiją - kainavo 39 eurai. Tik jau važiuojant autobusu, buvo pranešta, kad dar plius kainuos 5 eurai įėjimas į tarpeklį ir 10 eurų už laivą.
Alyvuogių aliejus oro uoste - 250 ml šiek tiek daugiau, nei 3 eurai.
Papildyta:
QUOTE(Only1 @ 2013 08 01, 15:11)
Per eco travel Vasso apartamentuose labai pigu Al, bet jis neskirtas šeimoms ir jame tik 2*. smile.gif Apšvieskit prašau kokios maisto kainos Kretoje? smile.gif Mažokai info randu apie tai. Kiek kainuoja kava, ledai, vanduo, pietūs? Ar mašiną išsinuomot dienai už 30 eurų vis dar realu?  g.gif

Baruose antras normalus patiekalas: nuo 10 eurų, kokios salotos - 6-9 eurai. Mažas buteliukas alaus apie 2 eurus. Tiesa, porcijos tikrai nemažos, kiek teko valgyt. Šiaip maistas apie pusantro karto brangiau, nei LT.
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2013 08 01, 19:57)
Apie Samarijos tarpeklį: jau grįžau, tad galiu papasakot. Ėmėm vienoj iš agentūrų eksukursiją - kainavo 39 eurai. Tik jau važiuojant autobusu, buvo pranešta, kad dar plius kainuos 5 eurai įėjimas į tarpeklį ir 10 eurų už laivą.

Nelabai noreciau tiketi, kad trumpasis kelias tiek kainuoja g.gif Kai mes buvom pries kelis metus, jis buvo gerokai pigesnis uz paprasta (ilgaji) Maniskis su manimi nesutinka blush2.gif Gal rimtai nepamenu. Tai tada tas kiek kainuoja unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(DykumosSniegas @ 2013 08 01, 19:57)
Alyvuogių aliejus oro uoste - 250 ml šiek tiek daugiau, nei 3 eurai.

Mmmm tai gal tikrai geriau Rimi nusipirkti g.gif Esu gi suvalkiete, reikia skaiciuoti biggrin.gif Buvau parsivezusi nemazai ir fasuoto ir pilstomo, bet tada buvau su bagazu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 01 rugpjūčio 2013 - 20:06
QUOTE(sauluzee @ 2013 07 25, 10:52)
Sveikos, merginos  4u.gif  noriu pasiklausti kaip geriausia elgtis į Kretą atskridus naktį, mūsų lėktuvas nusileistų 00.00. Kaip pasiekti viešbutį? ruošiames pirkti tik skrydis + viešbutis, tai man baisu kaip pasiekti išsirinktą viešbutį  unsure.gif Suprantu kad viešasis transportas jau nevžiuoja, o gal yra koks kitas būdas, pigesnis nei taxi? (kiek girdėjau taxi ten gana brangus..) Ar kuri nors esate atskridusios naktį?

Labai lauksiu pasisakymų 4u.gif

Skrendat į Chaniją? Galite laiką leisti tiesiog oro uoste. Pirmas autobusas į Chaniją 5.30 val. O iš ten jau visomis kryptimis autobusais galite važiuoti. Manau, pasiekti viešbutį problemų tikrai nebus smile.gif Sėkmės, jei reiks smulkesnės info, rašykit AŽ smile.gif
Papildyta:
QUOTE(racke @ 2013 08 01, 20:03)
Nelabai noreciau tiketi, kad trumpasis kelias tiek kainuoja  g.gif  Kai mes buvom pries kelis metus, jis buvo gerokai pigesnis uz paprasta (ilgaji) Tai tada tas kiek kainuoja  unsure.gif
[

Nežinau, ar tai trumpasis. Per patį tarpeklį - 12,8 km, plius iki laivo dar apie 2,7 km...
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 08 01, 19:24)
as nezinau, ka pasakys kitos, bet as manau, kad nerealu blink.gif
Visu pirma, vien nuomos neuzteks, dar reikes pirkt bendzina, o kalnu keliukai 'daug ryja' doh.gif Mes 2 dienas nuomavomes ir ismeginom 2 automobilius. Abiem atvejais nuvaziavom kone ta pati kilometraza, bet kainavo skirtingai.
Tai pirma diena 50 EU nuoma + 40 EU degalai (naujesnis golfiukas) = 90 EU
antra diena 50 EU nuoma+ 50 EU degalai (senesnis golfiukas)=100 EU
As grizus is Kretos saziningai apejau Maxima, RIMI, Iki aliejaus lentynas  ir man pavyko rasti  thumbup.gif Terra Creta Extra Virgin Olive oil(Estate KOLYMVARI, Hania, Crete)- radau RIMI parduotuveje mirksiukas.gif Specialiai atidariau parsivesta ir pirkta cia , o kokia laime- skonis TAS wub.gif

bigsmile.gif Aneaaa??? esu pirkusi šį aliejų ax.gif

Ale, prirašėt doh.gif Aš neįpratus tiek daug iš karto skaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2013 08 01, 20:04)
Nežinau, ar tai trumpasis. Per patį tarpeklį - 12,8 km, plius iki laivo dar apie 2,7 km...

Ai tai cia ilgasis bus biggrin.gif Nes trumpasis, tai tave nuplukdo iki to kaimuko kur tu jau ateini per kalnus perejus tarpekli. Mes ten buvom, tai si karta norim tik pasibuti papludimi biggrin.gif Per kalnus jau neisiu. Mase ne ta blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(DykumosSniegas @ 2013 08 01, 20:04)
Skrendat į Chaniją? Galite laiką leisti tiesiog oro uoste. Pirmas autobusas į Chaniją 5.30 val. O iš ten jau visomis kryptimis autobusais galite važiuoti. Manau, pasiekti viešbutį problemų tikrai nebus smile.gif

Nuvykt tai nuvyksit, bet i viesbuti tai be 12-13 val niekas neileis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 08 01, 18:24)
As grizus is Kretos saziningai apejau Maxima, RIMI, Iki aliejaus lentynas  ir man pavyko rasti  thumbup.gif Terra Creta Extra Virgin Olive oil(Estate KOLYMVARI, Hania, Crete)- radau RIMI parduotuveje mirksiukas.gif Specialiai atidariau parsivesta ir pirkta cia , o kokia laime- skonis TAS wub.gif

Gal pamenat kiek mokejot biggrin.gif
Papildyta:
Merginos, gal kuri mintinai atsimenat ta auto nuoma. Na kur pagrinde visos uzsakinejot. As buvau uzklausa pasiuntusi, bet jau gan seniai. Idomu kaip su kainom dabar pas juos spalio men. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 01 rugpjūčio 2013 - 20:11
QUOTE(racke @ 2013 08 01, 20:26)
Ai tai cia ilgasis bus  biggrin.gif  Nes trumpasis, tai tave nuplukdo iki to kaimuko kur tu jau ateini per kalnus perejus tarpekli. Mes ten buvom, tai si karta norim tik pasibuti papludimi  biggrin.gif Per kalnus jau neisiu. Mase ne ta  blush2.gif
Papildyta:

Nuvykt tai nuvyksit, bet i viesbuti tai be 12-13 val niekas neileis  smile.gif
Papildyta:

Gal pamenat kiek mokejot  biggrin.gif
Papildyta:
Merginos, gal kuri mintinai atsimenat ta auto nuoma. Na kur pagrinde visos uzsakinejot. As  buvau uzklausa pasiuntusi, bet jau gan seniai. Idomu kaip su kainom dabar pas juos spalio men.  ax.gif

http://autohire-chania.gr/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika23 @ 2013 08 01, 21:03)

Aciu, susikaupsiu ir rytoj parasysiu smile.gif
Atsakyti
Zalia Ruta, as tave stebiu tongue.gif Nu turi tu kantrybes biggrin.gif Nuo pat gruodzio: pirkti nepirkti smile.gif Pavydziu smile.gif As jau senai buciau ,kad ir brangiai papirkus biggrin.gif Mes nusprendem,kad per anksti atostogavom(birzelio pradzia) Neber to laukimo. O atostogu vel norisi smile.gif Laukiu gruodzio-nauju kainu. Sakem reikia 3 savaiciu biggrin.gif 2 per mazai biggrin.gif
Reiktu kada prisesti, si ta aprasyti, foto ideti. Bet ner kada wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2013 08 01, 22:44)
Zalia Ruta, as tave stebiu tongue.gif

lotuliukas.gif Ne nuo gruodzio, bet gal nuo vasario lotuliukas.gif Nes man tai kas, as vis tiek del darbu negaliu vykti be rudens, o vykti nuo rugsejo galiu bet kada, tai ir laukiu. Is pradziu maniau, kad vaziuosiu su tevais, o teciui reikia ligonines budejimo grafika susitvarkyti, bet jie atkrito, tai dabar man laisve, galiu laukt iki paskutiniuju cool.gif Blogiausiu atveju su smekotravel i kokia lusna nuleksim nail.gif
O is tiesu, tai galeciau imti tuos bilietus uz koki 1800/3 zm. Jau koks skirtumas ten ar ten tie keli simtai, bet vat durnumas neleidzia lotuliukas.gif
O del atostogu rudeni savotiskai smagu, nes nebijai, kad baigsis vasara bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 08 01, 20:38)
thumbup.gif , reiks ryt uzsukti i Rimi  smile.gif

user posted image

yra dvieju rusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 08 02, 00:40)

Mes visada skrisdavom rudeniop,sikart pirma karta vasaros pradzioj. Tai vat kazko dar truksta. Man gal oras per saltas buvo,neatsimaudem smile.gif Dar noretusi kazkur bent savaicikei,vasara prasitesti.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2013 08 02, 09:54)
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 08 02, 00:40)

Mes visada skrisdavom rudeniop,sikart pirma karta vasaros pradzioj. Tai vat kazko dar truksta. Man gal oras per saltas buvo,neatsimaudem smile.gif Dar noretusi kazkur bent savaicikei,vasara prasitesti.

Man tai geguze patinka, gal del to, kad su oru sekesi, po to visa vasara idegus buvau.. o siemet visi savaitgaliai uzimti, niekur isvaziavus nebuvau, tai balta pirma karta gyvenime esu. Jau cia minusas lotuliukas.gif

Bet ko nepatinka pavasari, kaip ir jums, kad saltas vanduo. Sakiau gana, matau zydra jura, o bristi negaliu. Todel ir pabandysim rudeniop. Tik man baisiai paranoja, ar rugsejo antroj pusej nebus jau vanduo siltas unsure.gif
Atsakyti