Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta - XV tema

QUOTE(Dovis @ 2013 08 01, 20:44)
Zalia Ruta, as tave stebiu tongue.gif Nu turi tu kantrybes biggrin.gif Nuo pat gruodzio: pirkti nepirkti smile.gif Pavydziu smile.gif As jau senai buciau ,kad ir brangiai papirkus biggrin.gif

O Žalia Ruta kokia keliautojo patirtis bigsmile.gif
Atsakyti
Nežinau kaip Jums, bet man niekaip nesigauna pirkti bilietus rudens kelionei dar žiemą ar ankstyvą pavasarį.
Paskutinius tris metus, mes susidėję tokį atostogų grafiką: Kovas - žiemos tęsinys slidinėjant kalnuose; Rugsėjis-spalis - vasaros gaudymas šiltuose kraštuose.

Vat, labai noriu į Tenerifę, bet finansiškai neįsiterpiame į šį grafiką lotuliukas.gif

Geguže, nu, negi gaila, Lai žmonės pasidžiaugia kito nesėkme lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 03 rugpjūčio 2013 - 08:07
Kas ieskosi viesbucio cool.gif

http://www.booking.c...65ffd83dcf01bX1
Atsakyti
Mergaites gal galit pasiulyt kur mums vaziuot du suauge du vaikai ir kudikis. skaitau skaitau ir nebeisirenku. noreciau labiau poilsines keliones, su smeletu papludimiu. planuojam vaziuot spalio pradzioje ax.gif ax.gif
Atsakyti
Zalia Ruta, tai nupirkai bilietus ar ne biggrin.gif As turbut greiciau antra karta nusipirksiu, nei tu biggrin.gif Tik gaila, su manim niekas nebeskrenda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 03 rugpjūčio 2013 - 21:44
QUOTE(Dovis @ 2013 08 03, 22:44)
Zalia Ruta, tai nupirkai bilietus ar ne biggrin.gif  As turbut greiciau antra karta nusipirksiu, nei tu biggrin.gif Tik gaila, su manim niekas nebeskrenda biggrin.gif

Tai skrendam su mumis mirksiukas.gif

Neaaaa... pradejau abejoti del datos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 08 03, 20:52)
Tai skrendam su mumis  mirksiukas.gif

O kur pasirinkote?Kur skrendate? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 08 03, 22:58)
O kur pasirinkote?Kur skrendate? mirksiukas.gif

Ka turit omeny? Konkretu miesteli?
Jei globaliau, tai Kreta.. gal unsure.gif biggrin.gif

---------------
Man toks klausimas iskilo, o i Kreta renkasi maziukus viesbucius? Man kazkodel norisi didelio, o ju ne kazin kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 08 03, 22:52)
Tai skrendam su mumis  mirksiukas.gif

Uz aukle vaikui lotuliukas.gif Aciu savo 3 turiu biggrin.gif Deja darbai nebelabai isleidzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 04 rugpjūčio 2013 - 10:24
QUOTE(Dovis @ 2013 08 04, 11:24)
Uz aukle vaikui  lotuliukas.gif  Aciu savo 3 turiu biggrin.gif Deja darbai nebelabai isleidzia.

Tai su mano vienu butu tikros atostogos lotuliukas.gif

Man tai atostogu metu butinas internetas, kad galeciau padirbeti doh.gif Tai dar viesbuciu reikes butinai su netu unsure.gif
Atsakyti
Jei netas bendroj erdvej free,tai paprastai jis tooooks lievas,kad praeina bet koks noras nete sedet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 08 03, 21:05)
Ka turit omeny? Konkretu miesteli?
Jei globaliau, tai Kreta.. gal unsure.gif  biggrin.gif

---------------
Man toks klausimas iskilo, o i Kreta renkasi maziukus viesbucius? Man kazkodel norisi didelio, o ju ne kazin kas g.gif

Konkrečiai klausiau, kur šiais metais atostogausite, kurią šalį pasirinkote, gal praleidau blush2.gif

Mes pasirinkome didesnį viešbutį Iberostar Creta Panorama
http://www.iberostar...ama-mare/photos
Nors daug keliavome Kretoje, bet rinkomes šį viešbutį ir tikrai mums laabai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 04 rugpjūčio 2013 - 13:33