Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta - XV tema

QUOTE(Dovis @ 2013 08 01, 21:44)
Mes nusprendem,kad per anksti atostogavom(birzelio pradzia) Neber to laukimo. O atostogu vel norisi smile.gif Laukiu gruodzio-nauju kainu.

Mes tai atostogavom birzelio viduryje, bet ir man jau norisi kazkur lekti. Anksciau, tai vasari lekdavom i kokia kita sala, tai uzsiimdavau marsrutu planavimu, bilietu paieskomis, laikas greit eidavo. O si karta keliausim sausi i Egipta, planuoti nieko nereikia, tai ir man jau lomkes biggrin.gif Ir as laukiu bilietu vasarai ir planuosiu kelione thumbup.gif

QUOTE(geguzevasaris @ 2013 08 02, 07:41)
user posted image

yra dvieju rusiu mirksiukas.gif

Yra Rimi abi rusys? Kuo skiriasi? Butent sia pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 02 rugpjūčio 2013 - 09:43
ir mane domina aliejus, ko kaina,. rusis bigsmile.gif
geras valgymui, kuno prieziurai, plaukams ? wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes aliejuko prisivežėm , vis dar turim, nes ji taupau blush2.gif vieną pirkom kalnuose, kvepiantį eukaliptais, o kitą chanijos turguje, abu pasakiški, naudojam ir džiaugiamės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 08 02, 11:42)

Yra Rimi abi rusys? Kuo skiriasi? Butent sia pirkai?

Taip, yra abi rusys RIMIukuose, kolkas nusipirkau tik sita.

As taip pat turiu parsivezusi aliejaus is vietinio ukio, kuriame yra yra vynuogiu ir aliejaus spaudykla . Ten mus veze Tezturas, buvo saunus vakras wub.gif Visko buvo galima paragauti pries perkant- aliejaus, medaus, vyno is backu. Tai visko po truputi ir isigijau biggrin.gif Nors labiausiai suzavejo greipfrutu degtine , toks a la likeriukas biggrin.gif

Siaip kalbant apie Kretos lauktuves, nebeimciau tu krakmoluose pavoliotu saldumynu, visokiu baklavu biggrin.gif , imciau tik prieskonius , aliejus ir stipriuosius gerimus.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 08 02, 11:52)

Siaip kalbant apie Kretos lauktuves, nebeimciau tu krakmoluose pavoliotu saldumynu, visokiu  baklavu biggrin.gif , imciau tik prieskonius , aliejus ir stipriuosius gerimus.

pasizimejau, aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 02, 12:35)

geras valgymui, kuno prieziurai, plaukams ? wub.gif  wub.gif

Kai darzoves apipilu ir ismaisau rankomis, sito aliejaus nenuplaunu, isimasazuoju iki alkuniu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 08 02, 12:54)
pasizimejau, aciu  blush2.gif

mirksiukas.gif bet ismegint reikia viska smile.gif
pas mus tie saldumynai stovi, kam nunesam paragaut lauktuviu- stovi
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 08 02, 10:52)
Taip, yra abi rusys RIMIukuose, kolkas nusipirkau tik sita.

Tai cia butent tas, kuri Kretoje pirkai? Idomu, kuo jie skiriasi g.gif Kokia kaina rimiukuose?
Atsakyti
bleeeemba atpigo bilietai mano norimoms datoms, kur isivaizdavau, kad noresiu.. bet dabar metaus, ar ne nuo rugsejo vidurio imti.. (o kaina dar nelabai gera nuo vidurio).
O galiausiai, palikau namie vaiko asmens koda.. vakare jau tokiu kainu nebus..

O gal dar labiau atpigs? lotuliukas.gif

Atsakyti
Super kaina rugsėjo 29 d. Vilnius-Heraklionas - 120 Lt su registruotu bagažu bigsmile.gif 4u.gif
o jei grįšti iš Chanijos spalio 9, tai visai neblogai sumoje išeina mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dabar tiksliai nepamenu, nes visa info vyro kompiuteryje, bet mūsų penketukui bilietai lėktuvu gavosi apie 4000 lt. su trupučiu. O dabar būtų 2600Lt. na, plius bagažas doh.gif

Sprogsiu iš pavydo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2013 08 02, 13:09)

Jo, ziauru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 08 02, 13:15)
Tai cia butent tas, kuri Kretoje pirkai? Idomu, kuo jie skiriasi  g.gif Kokia kaina rimiukuose?

ne, tokio butelio nepirkau, bet palyginau skoni sito ir to, kuri parsiveziau, tai man jis tiesiog toks pats smile.gif
Kretos maistas man tiko ir patiko, grizus norisi tai prisiminti, todel labai ieskau kazko is ten smile.gif
QUOTE(vakare-tyla @ 2013 08 02, 14:09)
Aš dabar tiksliai nepamenu, nes visa info vyro kompiuteryje, bet mūsų penketukui bilietai lėktuvu gavosi apie 4000 lt. su trupučiu. O dabar būtų 2600Lt. na, plius bagažas doh.gif

ai, vakare, neatvirauk nedziugink lietuviu lotuliukas.gif As juokauju (cia jei kas netycia priskirtu sau ) biggrin.gif
Atsakyti