Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai

Gal kaip tik to glostymo ir bučiavimo ji ir nenori? hihihi.gif Kad ir koks pūkuotas triušis bebūtų - jis vis tiek žvėris su savo "principais".
Džindžer taip pat nelabai džiaugiasi imama ant rankų. Pradžioje vargom, kai reikėdavo sugauti, bet dabar kažkaip išmokome atsargiai, lėtai, lėtaiiii, lėtaaaiiii... doh.gif Man susidarė įspūdis, kad, kai staigiau kažką bandai daryti, ji įsivaizduoja, kad reikia žaisti. Tada tai būna lakstymo po kambarį... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 07 01, 22:17)
Gal kaip tik to glostymo ir bučiavimo ji ir nenori? hihihi.gif  Kad ir koks pūkuotas triušis bebūtų - jis vis tiek žvėris su savo "principais".
Džindžer taip pat nelabai džiaugiasi imama ant rankų. Pradžioje vargom, kai reikėdavo sugauti, bet dabar kažkaip išmokome atsargiai, lėtai, lėtaiiii, lėtaaaiiii...  doh.gif  Man susidarė įspūdis, kad, kai staigiau kažką bandai daryti, ji įsivaizduoja, kad reikia žaisti. Tada tai būna lakstymo po kambarį...  doh.gif

Mūsiškis kaip tik labai mėgsta būti imamas ir nešiojamas, aš sesijai su triušiuku tik ir ruošiuos nusiraminimui. smile.gif Manau labai priklauso ir nuo triušiuko būdo.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 07 01, 22:17)
Gal kaip tik to glostymo ir bučiavimo ji ir nenori? hihihi.gif  Kad ir koks pūkuotas triušis bebūtų - jis vis tiek žvėris su savo "principais".
Džindžer taip pat nelabai džiaugiasi imama ant rankų. Pradžioje vargom, kai reikėdavo sugauti, bet dabar kažkaip išmokome atsargiai, lėtai, lėtaiiii, lėtaaaiiii...  doh.gif  Man susidarė įspūdis, kad, kai staigiau kažką bandai daryti, ji įsivaizduoja, kad reikia žaisti. Tada tai būna lakstymo po kambarį...  doh.gif

Kur nepatiks, net pilvuką parodo, ir prisimerkia, kai niurkau wub.gif biggrin.gif Na, bandysim ir šitai "išmokyt" unsure.gif 4u.gif

QUOTE(adžani @ 2013 07 01, 23:06)
Mūsiškis kaip tik labai mėgsta būti imamas ir nešiojamas, aš sesijai su triušiuku tik ir ruošiuos nusiraminimui.  smile.gif  Manau labai priklauso ir nuo triušiuko būdo.

Greičiausiai taip ir bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai kiek supratau, triušiuką tereikia iškastruoti, ir jis nebebarstys spiručių visur, kur tik prabėgs? Ar dar reikės kažkaip specialiai mokyti?
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2013 07 02, 12:21)
Tai kiek supratau, triušiuką tereikia iškastruoti, ir jis nebebarstys spiručių visur, kur tik prabėgs? Ar dar reikės kažkaip specialiai mokyti?

turetu pakakti kastracijos 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o patineliu kastracija turi itakos ju gyvenimo trukmei ar cia patelem labiau tai aktualu? musiskiui jau 2.5 metu ir vis nesiryztam kastruot, pykdo kartais tie jo zirniukai, bet kenciam vis dar smile.gif ir ar pavojinga ta kastracija, kai musu toks ligoniukas tai bijom , kad neatlaikys
Atsakyti
QUOTE(`viki` @ 2013 07 02, 16:39)
Sveikos, o patineliu kastracija turi itakos ju gyvenimo trukmei ar cia patelem labiau tai aktualu? musiskiui jau 2.5 metu ir vis nesiryztam kastruot, pykdo kartais tie jo zirniukai, bet kenciam vis dar smile.gif ir ar pavojinga ta kastracija, kai musu toks ligoniukas tai bijom , kad neatlaikys

bijai vilko, neik i miska ax.gif
Atsakyti
Maniškis pradėjo kas rytą graužti grotas, kad išleistume, tai prikelia visada doh.gif
Atsakyti
Mano Punkis visiškai išprotėjo čili pipiro gavo paragaut, tai matyt jam kažkokios papildomos energijos suteikė, nes lakstė po namus kaip beprotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vitabee @ 2013 07 05, 20:02)
Mano Punkis visiškai išprotėjo čili pipiro gavo paragaut, tai matyt jam kažkokios papildomos energijos suteikė, nes lakstė po namus kaip beprotis biggrin.gif

Tai džiaukitės atsigavo triušelis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2013 07 05, 08:36)
Maniškis pradėjo kas rytą graužti grotas, kad išleistume, tai prikelia visada  doh.gif
O gal tiesiog dantis galanda? hihihi.gif

QUOTE(vitabee @ 2013 07 05, 20:02)
Kiekvienas proporcingai savo kūno masei pakramtytų čili, dar ne taip po namus lakstytų. lotuliukas.gif

Džindžer gavo paragauti žalios bulvės. Labai entuziastingai kramsnojo. Kažkaip anksčiau nesusiprotėjau pasiūlyti. biggrin.gif
Dabar ruošiu žiemos atsargas: džiovinu morkų, pienių lapus, liepos, beržo šakeles su lapais ir t.t. Pernai buvau pridžiovinus mokų lapų, žirnių virkščių, garšvų, labai tiko toks "mixas". smile.gif
Atsakyti