Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai

[quote=Žavingoji1,2013 06 30, 11:18]
Kito nesiruošiate įsigyti ? smile.gif

noreciau, ale namuose jorksyro terjere laksto, nera draugiska kitu augintiniu atzvilgiu, reiketu itariu ilgai pratinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kuba @ 2013 06 30, 12:29)
nera draugiska kitu augintiniu atzvilgiu, reiketu itariu ilgai pratinti g.gif
Ir mes turim nelabai draugišką šunį, bet per kiek laiko susiprato, kad triušio medžioti negalima. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 06 30, 11:42)
Ir mes turim nelabai draugišką šunį, bet per kiek laiko susiprato, kad triušio medžioti negalima.  mirksiukas.gif

jau karta eksperementavom, kaimynai turi triusi, sinsila, atsinesem i namus, tai suzverejo musu "lyriska" mergaite....aisku galima atskiruose kambariuose laikyti, bet kas bus kai paleistumem zuika palakstyti namie g.gif Per kiek laiko jusu ciucikas apsiprato su ilgaausiu?
Atsakyti
Mykolas- koks mielas vardas biggrin.gif Ir 11 metų blink.gif eina sau, aš maniau jie daugiausiai 6 gyvena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 06 30, 12:35)
Mykolas- koks mielas vardas  biggrin.gif Ir 11 metų  blink.gif eina sau, aš maniau jie daugiausiai 6 gyvena  unsure.gif

taip, 11 metu kaip triusiams labai daug, pirma triuse gyveno 7....
Atsakyti
QUOTE(_Kuba @ 2013 06 30, 13:39)
taip, 11 metu kaip triusiams labai daug, pirma triuse gyveno 7....

Manau todėl taip ilgai gyveno, kad tinkamai prižiūrėjot 4u.gif Šaunuoliai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Mano vaikai jau seniai labai prašo triušiuko. Kai pati buvau paauglė, auginau dekoratyvinį triušiuką, tad bučiau nieko prieš vaikams įtaisyti tokį draugą. Tik mane stabdo nemalonūs prisiminimai apie visur beatodairiškai barstomas spirutes, kai triušiukas lakstydavo po namus. Tuštindavosi visur, kur tik įmanoma, ir labai daug. Ir tokia perspektyva savo namuose dabar manęs visiškai nevilioja. Tai vienintelė priežastis, dėl kurios dvejoju, ar pirkti savo vaikams triušiuką.

Tad noriu pasiklausti Jūsų - patyrusių triušiukų augintojų - ar įmanoma kažkaip triušiuką išmokyti tvarkingai naudotis tualetu-dėžute, panašiai kaip katiną? Ar tai sudėtinga?
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2013 07 01, 18:55)
Sveikutės,

Mano vaikai jau seniai labai prašo triušiuko. Kai pati buvau paauglė, auginau dekoratyvinį triušiuką, tad bučiau nieko prieš vaikams įtaisyti tokį draugą. Tik mane stabdo nemalonūs prisiminimai apie visur beatodairiškai barstomas spirutes, kai triušiukas lakstydavo po namus. Tuštindavosi visur, kur tik įmanoma, ir labai daug. Ir tokia perspektyva savo namuose dabar manęs visiškai nevilioja. Tai vienintelė priežastis, dėl kurios dvejoju, ar pirkti savo vaikams triušiuką.

Tad noriu pasiklausti Jūsų - patyrusių triušiukų augintojų - ar įmanoma kažkaip triušiuką išmokyti tvarkingai naudotis tualetu-dėžute, panašiai kaip katiną? Ar tai sudėtinga?

Tikrai įmanoma, maniškis neatsimenu kada buvo prikakojęs kambary. Viską atlieka narvelyje
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 07 01, 20:19)
Tikrai įmanoma, maniškis neatsimenu kada buvo prikakojęs kambary. Viską atlieka narvelyje

O kažin, ar įmanoma atpratint nuo sisiojimo ant lovos? doh.gif Mūsiškė dar mažutė, 6 mėn, GAL Kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2013 07 01, 18:55)

Maniškis kambary lakstydamas reikalus atlikdavo kampe vienoj krūvoj, ten įtaisėm dėžutę su kraiku. Tad jokių bėdų. Tik va kai subrendo žymėdamasis teritoriją irgi barstė visur kur tik pakliuvo, iškastravom - vėl viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 07 01, 20:59)
ar įmanoma atpratint nuo sisiojimo ant lovos? 
Tiesiog kiekvieną kartą, kai ji pasišlapina ant lovos, kelt į narvelį arba išvis neleist ant lovos. smile.gif O tai dabar ji galvoja, kad visur yra jos teritorija ir visur viską daryti galima.
Mes Džindžer iš narvo paleidžiam tik tuomet, kai galim nenuleisdami akių stebėti, ką veikia. Todėl niekur nieko nenugraužė, nenudraskė ir su šuniu neturėjo progos susipykti. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 07 01, 21:45)
Tiesiog kiekvieną kartą, kai ji pasišlapina ant lovos, kelt į narvelį arba išvis neleist ant lovos.  smile.gif  O tai dabar ji galvoja, kad visur yra jos teritorija ir visur viską daryti galima.
Mes Džindžer iš narvo paleidžiam tik tuomet, kai galim nenuleisdami akių stebėti, ką veikia. Todėl niekur nieko nenugraužė, nenudraskė ir su šuniu neturėjo progos susipykti. hihihi.gif

Atrodo, iš pat pradžių taip ir darėm unsure.gif Na, bandysim, nepasiduosim ax.gif Dar kitas reikalas, kad ji visiškai nesiliedžia paimama ant rankų verysad.gif Bijot gal nebijo, net nežinau, kodėl taip elgiasi, nes ir sužeidę nebuvom, ar išgasdinę, ar aprėkę, visada ją glostau ir bučiuoju blush2.gif
Atsakyti