Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai

Nea, nori labai išlįsti iš narvo, nors 10 kartų didesniame už save gyvena smile.gif Turi mineralą, bet jo negraužia g.gif
Kažkur skaičiau, kad triušiui negalima bulvių (neatsimenu dabar, ar žalių, ar virtų, ar visokių).
Atsakyti
Sveiki visi, sugrįžtu vėl į temą, po pertraukėlės, tikiuosi priimsit smile.gif Matau daug naujų dalyvių yra, smagu kad ir iš anksčiau matau pažįstamų nickų 4u.gif

Trumpai pristatysiu savo triušiuką Keksą. Auginu jį jau virš penkių metų. Šiek tiek yra iškrėtęs ir zbytkų, vieną kartą buvo pc laidą perkandęs, kitą kartą iššoko iš narvo (nes nebuvo dar viršuj uždarymas padarytas) ir šaldytuvo laidą įkando, kuris užsitrumpino ir sugedo doh.gif tik triušis liko sveikas biggrin.gif O šiaip tai geras labai jisai pas mane, meilus, patinka aplink kojas man ratais sukt kai būna paleistas biggrin.gif

user posted image

QUOTE(Šelma @ 2013 06 26, 14:38)
Turim Liūtą  biggrin.gif  418 gramų milžiną  wub.gif

Sveikinu su tokiu, minkštu, pūkuotu, nauju gyventoju Liūtuku bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(*Passion* @ 2013 06 27, 09:59)
Šelma, liūtas gerutukas smile.gif Tik joks jis milžinas. Va milžinė 6,5 kg ir augantis milžinukas biggrin.gif :

Fainuolė kokia kompanija. Abu triušiukai išskirtiniai ir nerealūs wub.gif Dar vis pagalvodavau kaip jums sekasi, smagu, kad lankotės forume ir parašot kaip gyvenat.
Dar įdomu kaip rasselio triušiukas laikosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 06 liepos 2013 - 09:27
[quote=vilmuke3,2013 07 06, 10:15]
Sveiki visi, sugrįžtu vėl į temą, po pertraukėlės, tikiuosi priimsit smile.gif Matau daug naujų dalyvių yra, smagu kad ir iš anksčiau matau pažįstamų nickų 4u.gif

Trumpai pristatysiu savo triušiuką Keksą. Auginu jį jau virš penkių metų. Šiek tiek yra iškrėtęs ir zbytkų, vieną kartą buvo pc laidą perkandęs, kitą kartą iššoko iš narvo (nes nebuvo dar viršuj uždarymas padarytas) ir šaldytuvo laidą įkando, kuris užsitrumpino ir sugedo doh.gif tik triušis liko sveikas biggrin.gif O šiaip tai geras labai jisai pas mane, meilus, patinka aplink kojas man ratais sukt kai būna paleistas biggrin.gif

user posted image

Koks fainuolis triušiukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri gyvenat Klaipėdoj, Kretingoj, Palangoj ar Šventojoj? Gal galit kokią veterinarijos gydyklą rekomenduot, kur lankotės su triušiuku? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(`viki` @ 2013 07 02, 15:39)
Sveikos, o patineliu kastracija turi itakos ju gyvenimo trukmei ar cia patelem labiau tai aktualu? musiskiui jau 2.5 metu ir vis nesiryztam kastruot, pykdo kartais tie jo zirniukai, bet kenciam vis dar smile.gif ir ar pavojinga ta kastracija, kai musu toks ligoniukas tai bijom , kad neatlaikys

mes savo triusio Mykolo nekastravom, visas jo zymejimas pasireiske narve, du kampai buvo jo ir zymejimas, isgyveno kaip jau minejau 11 metuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2013 06 26, 08:21)
Čia laikantis dietos toks maitinimas? O kiek reikia duoti neturinčiam antsvorio triušiukui?

Čia normalus maitinimas berods, nes pasakojo, kad daug maisto triušiukams duoti nereikia, jiems pilnai šieno pakanka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(brigitamis @ 2013 06 27, 11:08)
Mes pas tą patį lankomės, neprisimenu, gal aš Jums jį ir rekomendavau. blush2.gif Tikrai labai geras veterinaras, mums akytė tai nežinia nuo ko ašarojo, nes jau nustojo, gal padildino dantukus ir to užteko. Aš saviškę, kai tik parsivežiau žinojau, jog sterilizuosiu, nes visgi iš prieglaudos ir dantukų problema pas ją įgimta tikriausiai. Tik pirma rovėm dantukus, o sterilizaciją suplanauvau daryt po kelių mėnesių. Kadangi veterinaras sakė, jog reik prieš operacijas daryti kraujo tyrimą, tai ir pasidarėm ir prieš vieną ir prieš kitą. Abu kartus nebuvo idealu, bet prieš sterilizaciją, pagal kraujo tyrimą buvo galima įtarti kažkokį vėžinį susirgimą. Nelaukę nieko susiruošėm sterilizacijai. Gimda jau atrodė pakitusi. Rugsėjį bandysim atrasti laiką kraujo tyrimui, kad išsiaiškinti ar tikrai vėžiukas tik ten buvo. O šiaip po sterilizacijos ir mielesnė tapo, nors ir nebuvo pikčiurna.  biggrin.gif . Maniškė sveria 1400 - 1500 g, manekenė  biggrin.gif  ir niekaip nepriauga, nors valgyt gauna nemažai.

Aha, jūs man rekomandavot biggrin.gif Iš pradžių galvojau į kitą kliniką, bet galiausiai vis tiek pas Darių keliavom, nors labai toli biggrin.gif

Dėl akytės, tai lašinom vaistukus ir pasveiko bigsmile.gif

O dėl sterilizacijos, tai dar galvoju g.gif

Liekna jūsų triušė, mūsų tai virš 2 kg., bet dabar maitinam kaip nurodė, gal truputį sulieknies blush2.gif
Atsakyti
O jūsų triušiukai nečiaudėja?
Atsakyti
Žiūrint koks tas čiaudėjimas, jei sausas, toks kaip žmonių, kai įkvėpia kokią dulkę, ir būna retai, tai taip ir tai nieko baisaus. Jei dažniau ir su išskyrom, tai maniškei taip nebūna. 4u.gif
Atsakyti
Musiskiu vienas ciaudo,bet tik tuomet kai supyksta biggrin.gif Is pradziu galvojau,kad negerai kas,bet paskui perpratau ir jau nebegirdziu to ciaudejimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2013 07 07, 19:25)

Čiaudo, bet daug dėmesio nekreipiu. blush2.gif
Atsakyti
Mes kai tik triušiuką parsivežėm iš parduotuvės, pradėjo čiaudėti. ir tokiais priepuoliais - vienu metu 10 kartų iš eilės nusičiaudi. Tai gydytoja iš pradžių davė leisti vitaminų, nepraėjus - ir antibiotikų. Po antibiotikų kurso priepuoliai praėjo, bet vis tiek pačiaudi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Araceli: 08 liepos 2013 - 09:34
QUOTE(Araceli @ 2013 07 07, 19:25)

Viena karta esu girdejus, bet matomai nuo siaudo kokio, nosyte sudirgino smile.gif
Atsakyti