QUOTE(Araceli @ 2013 06 26, 08:21)
Čia laikantis dietos toks maitinimas? O kiek reikia duoti neturinčiam antsvorio triušiukui?
Čia normalus maitinimas berods, nes pasakojo, kad daug maisto triušiukams duoti nereikia, jiems pilnai šieno pakanka
Papildyta:
QUOTE(brigitamis @ 2013 06 27, 11:08)
Mes pas tą patį lankomės, neprisimenu, gal aš Jums jį ir rekomendavau.

Tikrai labai geras veterinaras, mums akytė tai nežinia nuo ko ašarojo, nes jau nustojo, gal padildino dantukus ir to užteko. Aš saviškę, kai tik parsivežiau žinojau, jog sterilizuosiu, nes visgi iš prieglaudos ir dantukų problema pas ją įgimta tikriausiai. Tik pirma rovėm dantukus, o sterilizaciją suplanauvau daryt po kelių mėnesių. Kadangi veterinaras sakė, jog reik prieš operacijas daryti kraujo tyrimą, tai ir pasidarėm ir prieš vieną ir prieš kitą. Abu kartus nebuvo idealu, bet prieš sterilizaciją, pagal kraujo tyrimą buvo galima įtarti kažkokį vėžinį susirgimą. Nelaukę nieko susiruošėm sterilizacijai. Gimda jau atrodė pakitusi. Rugsėjį bandysim atrasti laiką kraujo tyrimui, kad išsiaiškinti ar tikrai vėžiukas tik ten buvo. O šiaip po sterilizacijos ir mielesnė tapo, nors ir nebuvo pikčiurna.

. Maniškė sveria 1400 - 1500 g, manekenė

ir niekaip nepriauga, nors valgyt gauna nemažai.
Aha, jūs man rekomandavot

Iš pradžių galvojau į kitą kliniką, bet galiausiai vis tiek pas Darių keliavom, nors labai toli
Dėl akytės, tai lašinom vaistukus ir pasveiko
O dėl sterilizacijos, tai dar galvoju
Liekna jūsų triušė, mūsų tai virš 2 kg., bet dabar maitinam kaip nurodė, gal truputį sulieknies