Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(lauryna50 @ 2013 06 04, 11:54)

Labai grazi pirma bliuskute, tikrai labai bigsmile.gif
O kokie cia dzinsiukai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 06 04, 12:18)
Labai grazi pirma bliuskute, tikrai labai  bigsmile.gif
O kokie cia dzinsiukai? ax.gif

RL dzinsiukai.

Mergytes priminkit Maritime blazer in stripe ar nera didintas??? g.gif Nusiunciau S, neturetu buti platus, jei paltuku 6, swarkeliu dazniausia taip pat 6. O maikutes Sd.

http://www.jcrew.com...~~~~~/84593.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 04 birželio 2013 - 11:36
QUOTE(Aireda @ 2013 06 03, 21:34)
Ir as tais dzinsais negaliu atsidziaugti, minksti, ryskus, tik labai prasitampe nuo dazno devejimo ax.gif

dekui uz grazius zodzius user posted image

del dzinsu, tai mano kai sviesus tai tenka plaut kas antra diena, tai nepastebejau kad prasitemptu unsure.gif nors aisku ploviau gal tik kokius 3 kartus

QUOTE(inga_ @ 2013 06 04, 00:00)
pirmame variante amour palaidinę dėčiau prie kitų kelnyčių
jūsų duomenukai 90 proc. mano  blink.gif  blink.gif

irgi dekui 4u.gif o prie kokiu kelnyciu detumet? pasidalinkit bigsmile.gif aga duomenys panasus, tik Jusu klubai lieknesni kiek pamenu rolleyes.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 06 04, 09:33)
Enura, o snake sijona nori keisti i kita dydi? Man jis per puosnus, reikia ypatingu progu jam doh.gif

Keiciu. Toks labai jau aptemptas man jis, arba reikia pasikudinti arba keiciu. Paziuresiu kas pirmiau ivyks biggrin.gif
Taip sitas sijonukas toks puosnesnis, ne visai kasdienis. Bet noriu turet toki kai nereikia kazko labai puosnaus, bet ir ne kasdienisko

QUOTE(lauryna50 @ 2013 06 04, 10:54)
Enura, Dideja, Airedawub.gif  thumbup.gif  Grazu ir wasariska!

Lauryna50 4u.gif Man ir grazu pirmas Jusu variantas. Antras toks per margas ax.gif O su svarkeliu tai irgi labai fainai atrodo, grazu. Modeliai cia tokie svarkeliu, tas spearmint Coco irgi trumpas ir pats ir rankoves
Atsakyti
Oi, gražios Jūs čia visos nuo J. Crew.
Manes paskutiniu metu niekuo neužkabina J.Crew,
kuo neatsidžiaugiu, tai tuo kas sena,
rekomenduoju, siandien maciau yra (dydžiu mažintos)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 06 04, 12:14)
Aciu, lauryna50 smile.gif
Del Tavo rubeliu...visi saunus, ta geltona maikyte labai graziai su dzinsais ziurisi thumbup.gif

Tas antrasis variantas su melynai marga maikute ir tais dzinsais, tai man jau  per tirsta, noretusi arba virsaus arba apacios vienspalves ax.gif
Bet Tu gi megsti ir imantresni derinima mirksiukas.gif
Svarkiukas irgi fainas, spalva wub.gif Bet as jo nemokeciau deveti, nerasciau kaip ir su kuo paderinti ax.gif Taciau Tau, manau tas problemu nesudarys, sugalvosi variantu, nes dydis tai atrodo tinkamas smile.gif

... sutinku, mergaites, man taip pat kartu per marga... ax.gif drinks_cheers.gif
6d Crepe swarkas. Gyvai spalva ryskesne ir grazesne wub.gif
Tik sakyciau jis neturi "formos", to kietumo. Tad ispakawusi biskuti nustebau. Audinukas tox sukrentantis... Bet smagus ir wesesniu oru bus l liux!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 04 birželio 2013 - 12:11
QUOTE(lauryna50 @ 2013 06 04, 11:34)
Mergytes priminkit Maritime blazer in stripe ar nera didintas???  g.gif  Nusiunciau S, neturetu buti platus, jei paltuku 6, swarkeliu dazniausia taip pat 6. O maikutes Sd.

Bijau suklaidinti, gal dar kas pasisakys, bet man melynas Maritime tai XS toks labai ant ribos buvo, dar pagalvociau ar ne S imti, tai Jums gal vis tik M reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 06 04, 13:12)
Bijau suklaidinti, gal dar kas pasisakys, bet man melynas Maritime tai XS toks labai ant ribos buvo, dar pagalvociau ar ne S imti, tai Jums gal vis tik M reiktu  g.gif

As galwoju, kad tureciau tilpt, nes jis be pamusaliuko ir yra elastingas g.gif
Bet kuriuo atweju jau uzsakytas. Gausiu, pakomentuosiu, ACIU! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 06 04, 12:10)
6d Crepe swarkas. Gyvai spalva ryskesne ir grazesne  wub.gif

Laabai graziai atrodot su juo wub.gif Man paskutiniu metu sita spalva labai patikt pradejo
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 06 04, 13:10)
... sutinku, mergaites,  man taip pat kartu per marga...  ax.gif  drinks_cheers.gif
6d Crepe swarkas. Gyvai spalva ryskesne ir grazesne  wub.gif
Tik sakyciau jis neturi "formos", to kietumo. Tad ispakawusi biskuti nustebau. Audinukas tox sukrentantis... Bet smagus ir wesesniu oru bus l liux!

Fainas svarkas, ryskus, issiskiriantis 4u.gif
Atsakyti
Lauryna50, viskas grazu wub.gif
Pirmas geltonai-zydras derinys man superinis wub.gif As siais metais atradau geltonos ir zydros (melynos) spalvu derini, tai man viskas grazu su tokiomis spalvomis.

Svarkas coco, matyt, siek tiek kitos spalvos realybeje, nes nuotraukoje jis oranzinio raudonumo g.gif Na, jis toks trumpas ir yra, toks ir turi buti. Man atrodo, viskas su juo gerai pas tave. Derinti ji nelengva kasdienai doh.gif Bet oficialiame derinyje su sijonu ar kelnemis butu paprasciau paderinti.

Tas fuchsia spalvos svarkas is tikruju be formos. Ir man jis kasdienai kazkoks per puosnus doh.gif Ant taves, Lauryna50, jis labai gerai atrodo wub.gif

Lauryna50, Maritime svarkas nera labai padidintas, man xs aptemptas, bet jis toks ir turi buti, tai tau S turetu uztekti mirksiukas.gif

Enura, ir man paskutiniu metu labai patinka si spalva, net nagai tokia spalva nulakuoti dabar biggrin.gif O dar siandien uzsakiau tokius loferius doh.gif
user posted image
Atsakyti
As dar ziuriu i ta svarka, o tos sagos grynai dekoratyvines? Kazkaip galvoju kad jis man dar grazesnis butu nuemus virsutine eile sagu ir palikus tik 4 . Kazin imanoma butu kad neliktu zymes? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 06 04, 12:58)
Svarkas coco, matyt, siek tiek kitos spalvos realybeje, nes nuotraukoje jis oranzinio raudonumo g.gif Na, jis toks trumpas ir yra, toks ir turi buti. Man atrodo, viskas su juo gerai pas tave. Derinti ji nelengva kasdienai doh.gif Bet oficialiame derinyje su sijonu ar kelnemis butu paprasciau paderinti.

O as jau turbut pakeisiu nuomone ir pasakysiu kad kasdienai ji geriau derinti rolleyes.gif Irgi galvojau kad prie oficialaus stiliuko, sijonuko bus panasu i klasikine, bet kazkaip man ne taip ziurisi unsure.gif imesiu prie progos variantus jusu teismui biggrin.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 06 04, 12:58)
Enura, ir man paskutiniu metu labai patinka si spalva, net nagai tokia spalva nulakuoti dabar biggrin.gif O dar siandien uzsakiau tokius loferius doh.gif
user posted image

wub.gif grazus labai. O idomu jie tokie pat siauri kaip cece balerinos ar platesni? Nes cece man vis tik per siauros doh.gif o kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
Enura, manau bus siauri kaip ir visi jcrew bateliai g.gif

Va sitie Superga snickersai platus biggrin.gif Tai vieninteliai platus jcrew batai ir tai ne visai jcrew ax.gif
user posted image

Enura, kalbi apie ta raudona svarka, kuri lengva/nelengva derinti? Ar apie savo zalia coco svarkeli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 04 birželio 2013 - 13:33