Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Dideja @ 2013 06 26, 17:51)
Turiu toki svarka tik pilkos spalvos, krutine mano apie 90 cm, tai 2 dydis gerokai platus butent per krutine, nunesiau siuvejai tvarkyt...
Jei petukai neplatus , manau , uztektu Jums ir 0 d.

Tai ka dabar daryt g.gif biggrin.gif mb pecius pamatavo apie 42cm, man atrodo,kad nera is placiuju smile.gif

Papildyta:
O sia gal taip pat kuri turite ir galetumet pakomentuoti dydi?
http://factory.jcrew...91541/91541.jsp
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2013 06 26, 18:17)
Tai ka dabar daryt  g.gif  biggrin.gif mb pecius pamatavo apie 42cm, man atrodo,kad nera is placiuju smile.gif
Papildyta:

kazka jusu MB numatavo, mano nesiojaciai 6-8 svarku dydi, peciai 38-39 cn...
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 06 26, 18:22)
kazka jusu MB  numatavo, mano  nesiojaciai  6-8  svarku  dydi, peciai  38-39  cn...

Aha, arba numatavo arba platus peciai bigsmile.gif Mano, nesiojancios 2 d. jcrew svarku, peciai apie 37 cm. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2013 06 26, 17:17)
Tai ka dabar daryt  g.gif  biggrin.gif mb pecius pamatavo apie 42cm, man atrodo,kad nera is placiuju smile.gif
Papildyta:

Matuokite tinkančio rūbo pečius, o ne savo mirksiukas.gif

Tuo pačiu pakomentuosiu - gavau Bennett chino kelnes smile.gif Dydis iš esmės atitinka kitų Jcrew "apačių" dydį. Pačios kelnės labai fainos - tamprios, minkštos, bet ne skystos. Labai tinkamos į darbą smile.gif Tik siuvėjai truputį persistegė, vietoje 36 colių vidinės siūlės padarė visus 37 colius, ir būtent per tuos ličnus 3 cm teks jas pasitrumpinti.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 06 26, 18:26)
Aha, arba numatavo arba platus peciai bigsmile.gif Mano, nesiojancios 2 d. jcrew svarku, peciai apie 37 cm. mirksiukas.gif

doh.gif pirma karta kai pamatavo sake 36cm, paskui liepiau dar karta pamatuot, tai tapo 42cm:) jei pagal kita ruba, tai irgi mazdaug 37cm lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkada buvo kalba apie medvilnines capri, tikrai prasitampo.
Taip atrodo 0 d. ( su 94 cm. klubais) capri, spalva bright poppi 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 06 27, 12:22)

Labai gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
o, Aireda, turiu ir as ta bliuze smile.gif bet dar ne karto nedevejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 06 27, 12:39)
o, Aireda, turiu ir as  ta  bliuze smile.gif  bet  dar  ne  karto nedevejau smile.gif

Lyn, ir as ilgai laikiau ja paslepusi biggrin.gif Bet prie siu kelniu visai tinka. Man patinka, kad ji laisvo kritimo, yra rankoves, zodziu, patogi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 06 27, 13:20)
Lyn, ir as ilgai laikiau ja paslepusi biggrin.gif Bet prie siu kelniu visai tinka. Man patinka, kad ji laisvo kritimo, yra rankoves, zodziu, patogi ax.gif

man manoji per didele. reikia nesti siaurinti. gal del to vis nerandu kur priderinti ...
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 06 27, 13:22)

Aireda,

super thumbup.gif

Va va, teks man dėl išsitampymo pardavinėti 2 d. savo gražuolius taškuočius medvilninius capri doh.gif , nes su 93 cm po vieno dėvėjimo jie man krenta verysad.gif
Atsakyti
Aireda, koks fainuolis derinukas bigsmile.gif

Ir bliuskyte grazi ir kelniu spalva wub.gif ir bateliai puikiai dera 4u.gif

Zodziu thumbup.gif
Atsakyti