Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Lauryna50, tikrai, o del ko dydis sukneles negeras g.gif Nebent nugaroje susegusi papildomais segtukais biggrin.gif

Suknele graziai atrodo, tokia porcelianine, o kojos juk dar idegs mirksiukas.gif

Buvau parsisiuntusi panasaus kirpimo jcrew suknele, bet nemokeciau jos deveti, kazkaip nesilaike uztikrintai man tas virsus doh.gif
Atsakyti
Suknyte super atrodo,labai grazi wub.gif ir dydis sakyciau tinkamas g.gif
Atsakyti

Per krutine neispildau... cia foto tam tikru rakursu pasisuki ir nepastebesi tokio dalyko is foto... tongue.gif
Nea, as kaip nezmoguz, koju neidegu, nes dazniausia su dzinsais. Tox uzburtas ratas ir gaunasi, o degintis nera kada ir nenoriu del odos, l jau daug apgameliu turiu...

Crew l istobulina sukneles. Si turi sonuose ale kauliukus, tokie kaip strypiukai sonuose. Tai tas l stabiluma duoda.
Kita suknute is Crew turiu tai baisiai smagi. Vat is jos "neislipau" birzeli " beach strapless dress". Tai ir su liemenele ir be galima drasiai laxtyti. Virsuj dar silikono juostele, tai kad nukristu, net nzn, reiktu kad autobusas skverna prispaustu ir vaziuoti pradetu... na, bent man net su vaikais jokiu tokiu "nepatogiu situaciju" nekilo. SITA
Tik foto spalva visai neatitinka, kaip ir Cocono paltuko... 4u.gif
Atsakyti
Labuka,

Gal turite kuri siuos sortukus:

http://www.jcrew.com...~~~~~/42980.jsp
Ar smagus ax.gif smile.gif Su 88 tikriausiai 00 reiktu dydzio?
Atsakyti
QUOTE(Ingava @ 2013 06 28, 13:07)
Su 88 tikriausiai 00 reiktu dydzio?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gavau Darby loafers neon pink spalvos wub.gif Spalva, ko ir galima buvo tiketis, labai rekianti, ryski (foto ji prislopinta) bigsmile.gif Bet labai minksti, patogus, emiau puse dydziu didesnius, nei iprastai perku is jcrew, tai kaip tik, ir plocio uztenka ax.gif

Zodziu, rekomenduoju 4u.gif Tik, matyt, tokios spalvos niekas neisdris pirkti biggrin.gif Bet yra ir kitokiu spalvu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 06 28, 22:27)
Gavau Darby loafers neon pink spalvos wub.gif Spalva, ko ir galima buvo tiketis, labai rekianti, ryski (foto ji prislopinta) bigsmile.gif Bet labai minksti, patogus, emiau puse dydziu didesnius, nei iprastai perku is jcrew, tai kaip tik, ir plocio uztenka ax.gif

Zodziu, rekomenduoju 4u.gif Tik, matyt, tokios spalvos niekas neisdris pirkti biggrin.gif Bet yra ir kitokiu spalvu mirksiukas.gif

user posted image

doh.gif aireda, as ju sitame siuntinyje irgi laukiu ir matyt to paties dydzio doh.gif. Nors gal tu si kart paemei 7,5 smile.gif as laukiu 7 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 28 birželio 2013 - 21:31
QUOTE(Lyn @ 2013 06 28, 22:30)
doh.gif aireda, as ju sitame siuntinyje irgi laukiu ir matyt to paties dydzio  doh.gif. Nors gal tu si kart paemei 7,5 smile.gif as laukiu 7 smile.gif

Taip, as paemiau 7,5, nes man 7 d. plocio truksta, tai tas puse dydzio labai i nauja isejo. Bet sitie labai minksti, tai gal ir 7 d. tks mirksiukas.gif
Lyn, kokios spalvos lauki?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 06 28, 22:37)
Taip, as paemiau 7,5, nes man 7 d. plocio truksta, tai tas puse dydzio labai i nauja isejo. Bet sitie labai minksti, tai gal ir 7 d. tks mirksiukas.gif
Lyn, kokios spalvos lauki?

Tos pacios, neon pink smile.gif tiks manau man 7. Aleja.lt turi 7 dydi tokiu smeliniu, o musu vienodos kojos smile.gif

Tikrai ne tau vienai si spalva batams patiko smile.gif aleja.lt laba tikisi, kad man jie nepatiks smile.gif)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 28 birželio 2013 - 21:40
QUOTE(Lyn @ 2013 06 28, 22:38)
Tos pacios, neon pink smile.gif tiks manau man 7. Aleja.lt turi 7 dydi tokiu smeliniu, o musu vienodos kojos smile.gif

Tikrai ne tau vienai si spalva batams patiko smile.gif aleja.lt laba tikisi, kad man jie nepatiks smile.gif)))

biggrin.gif Bet ar Tu isivaizduoti kokia ryski si spalva bigsmile.gif doh.gif Foto ji gana rami atrodo ax.gif
Atsakyti
Labai faini jie. wub.gif Ir butent si spalva. Cikada7, pamenu, juos turejo. Kazi kokie jos ispudziai apie dewejimasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 06 28, 22:42)
biggrin.gif Bet ar Tu isivaizduoti kokia ryski si spalva  bigsmile.gif  doh.gif Foto ji gana rami atrodo ax.gif

Isivaizduoju smile.gif nes su tokia praeitu metu neon pink shirtdress dabar daznai vaikstau smile.gif ir googlinau gyvas foto smile.gif

O modelis irgi labai dailus - pas Aleja.lt maciau ant koju smelinius, tai labai patiko
Atsakyti