Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Aciu 4u.gif

Siaip, labai smagus sitie rubai, neipareigojantys ax.gif

O bateliai - Madewell, platesni, nei jcrew, kas daug kam aktualu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 06 27, 13:23)

Siaip, labai smagus sitie rubai, neipareigojantys ax.gif

O bateliai - Madewell, platesni, nei jcrew, kas daug kam aktualu mirksiukas.gif

Aireda, graziai! labai mano skonio derinukas smile.gif

Aciu kad pasidalinot del Madewell 4u.gif man kaip tik Crew balerinkos per siauros verysad.gif vienas siaip ne taip pratampiau doh.gif bet jau daugiau sakiau nerizikuosiu
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 06 27, 11:39)
o, Aireda, turiu ir as  ta  bliuze smile.gif  bet  dar  ne  karto nedevejau smile.gif

Jei pas jus 4 dydis ir taip ir neprisiruosite nesti i siuvykla as mielai perpirkciau 4u.gif

Viena mano megstamiausiu, bet po vieno nevykusio skalbimo man 2 dydis pasitrauke ir siek tiek tempia per pazastis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 06 27, 15:38)
Jei pas jus 4 dydis ir taip ir neprisiruosite nesti i siuvykla as mielai perpirkciau 4u.gif

Viena mano megstamiausiu, bet po vieno nevykusio skalbimo man 2 dydis pasitrauke ir siek tiek tempia per pazastis doh.gif

deja 8 dydis pas mane lotuliukas.gif o jei ne paslaptis, su kuo derinate ja?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 06 27, 14:41)
deja  8  dydis  pas  mane  lotuliukas.gif  o  jei  ne  paslaptis,  su  kuo  derinate  ja?

Man labai tinka i darba su pencil tipo sijonu arba kostiuminem kelnem ir svarku. O laisvalaikiui prie baltu skinny dzinsu super 4u.gif
Atsakyti
labas mergaitės,
prašau pagalbos, nes sunkiai gaudausi jcrew dydžiuose blush2.gif

kokio dydžio Talitha ir Blythe man reiktų, jei šiaip nešioju didesnį S/mažesnį M, per krūtinę 92 cm?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2013 06 27, 14:46)
labas mergaitės,
prašau pagalbos, nes sunkiai gaudausi jcrew dydžiuose  blush2.gif

kokio dydžio Talitha ir Blythe man reiktų, jei šiaip nešioju didesnį S/mažesnį M, per krūtinę 92 cm?

ačiū  4u.gif

Blythe manau 2. Man su placiais peciais ir 91cm krutine 2 dydis tinka.
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 06 27, 15:43)
Man labai tinka i darba su pencil tipo sijonu arba kostiuminem kelnem ir svarku. O laisvalaikiui prie baltu skinny dzinsu super 4u.gif

dekui , bandysiu kurti ka nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 06 27, 15:51)
Blythe manau 2. Man su placiais peciais ir 91cm krutine 2 dydis tinka.

O as visgi galvociau, kad jau 4 d ax.gif 2 d gali jau skesti sagas per krutine...
Man su 90 cm ir neplaciais peciais 2 d kaip tik, graziai krenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 06 27, 21:28)
O as visgi galvociau, kad jau 4 d ax.gif 2 d gali jau skesti sagas per krutine...
Man su 90 cm ir neplaciais peciais 2 d kaip tik, graziai krenta smile.gif

as su 93 ir placiai peciais nesioju 6 dydi silkinukiu
Atsakyti
Aireda, smagus derinukas! thumbup.gif

Kad jau l silpnai su vaizdinem medziagom imetu suknute - bais miela ir grazi. Fonas sampanines sp. Gaila, man dydis negeras (6) o dar koju melynumas... doh.gif
Bet siaip l faina - su visais "Crew'isais pribumbasais detalese" wub.gif
Reikia graziai idegusiu koju. l juokinga wiena foto isejo, krutines sritis idegusi, o kojos, lyg per dienas rusy ki juosmens sedeciau... g.gif blink.gif biggrin.gif Zodz ne man.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 27 birželio 2013 - 21:28
QUOTE(Lyn @ 2013 06 27, 21:29)
as  su  93  ir placiai  peciais  nesioju  6  dydi silkinukiu

vat vat....ka as ir norejau pasakyti, kad 2 d, tikrai gali buti mazokas, tuomet 4 d, ar netgi 6 d. priklausomai nuo petuku smile.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2013 06 27, 22:28)

Kad jau l silpnai su vaizdinem medziagom imetu suknute - bais miela ir grazi. Fonas sampanines sp. Gaila, man dydis negeras (6) o dar koju melynumas...  doh.gif

Suknyte tikrai grazi 4u.gif

O kas su dydziu negerai g.gif

Foto man viskas normaliai, graziai ziurisi biggrin.gif

O kojas galima ir idegti, nebutina del to atsisakyti grazaus rubo tongue.gif
Atsakyti