Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(ausreka @ 2013 05 16, 20:27)
Buvau balandzio 20-27,tai kaip tik 25 d buvo pirmoji Gala naktis,buvo grazi programa,pristate visa vadovaujanti personala,pabaigoj-fejerverkai,viesbucio teritorija ispuosta.Kiek zinau budavo kas dvi savaites,o ar siemet taip pat nezinau.Tuo metu lietuves animatores nebuvo .

O tai siaip botanike buna lietuve animatore? smile.gif Mes i delphin keliausim antri metai is eiles taip, noretusi kad butu animatorius lietuvis,juk ten tiek daug lietuvaiciu,nes reik but prilipus prie mazosios,kad del kalbos skirtumu nesupras ar ji mamos, ar i tualeta nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2013 05 17, 14:44)
Mes sugudravom smile.gif Kadangi vaziuojam su draugais, imam du kambarius. Tai kad sutaupyti ankstyva nusipirkom mes, velyva nusipirko jie. Susimesim daiktus i viena kambariuka tuo laiku ir viskas smile.gif
O jeigu vieni butumme vaziave tai butumem neeme turbut irgi ansktyvo, tik velyva wink.gif

Na mes galvojom taip pat padaryti g.gif bet kazkaip pamastem kad galbut eis susitarti vietoje su jais uz dolerius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2013 05 17, 12:00)
Mes liepa skrendam i Batihan beach resor & spa viesbuti netoli Kusadasi. Idomu kaip tas regionas, esu buvus tik Antalijoj  ax.gif labai noreciau i raftinga nuvaryt, bet girdejau, kad geri raftingai tik prie Antalijos, o tai yra per toli mastau.gif

Mes esam buve Kusadasi , asmeniskai man labai patiko sis kurortas, labai grazu , gamta ir vaizdai , wub.gif wub.gif bei ramiau nei Antalijoj ar Kemere smile.gif

QUOTE(Renaya @ 2013 05 17, 07:57)

Jei registruosit didesnę kompaniją, registruokit šeimom, o  ne 2 suaaugę, šalia dar kokie draugai, po to vaikai. Registruokit , kaip minėjau šeimom, o po to susėsit, kaip norėsit. Man buvo problema, kai užregistravau save su vyru, po to draugų porelę ir kai vėl norėjau registruoti savo vaikus, sistema nesuptato, ko noriu , nes tokia pavarde jau vietas užsirezervavę  lotuliukas.gif  Pabaigėm rezervaciją oro uoste  biggrin.gif  Tada ir paaiškino, kad ta pačia pavarde pgalima registruoti tik iš karto. Gal ne labai aiškia parašiau  ax.gif
Ai, pas mane 3 vyriškiai, pavardė ta pati ir vardo raidė ta pati, tai va sistema ir nesuprato...

Aciu , labai viska aiskiai paraset drinks_cheers.gif Dekoju smile.gif

Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2013 05 17, 16:47)
Na mes galvojom taip pat padaryti  g.gif  bet kazkaip pamastem kad galbut eis susitarti vietoje su jais uz dolerius biggrin.gif

Zinoma, kad galima bandyt ir taip wink.gif Vis pigiau iseitu manau. Arba isvis, zinant Small Planet, tai ta skrydi gali nukelt ir sekmingai nuskrisime jau ant ryto, kuomet normaliai ir registruos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viltele @ 2013 05 17, 13:51)
Kokias teises turi vartotojas, jei prieš kelionę kelionės organizatorius praneša apie pasikeitusias jau pasirašytos turizmo paslaugų teikimo sutarties sąlygas (pvz. pakeičiamas viešbutis, skrydžio laikas ar persėdimų skaičius ir pan.)? 

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aciu jums,manau bus naudinga ne tik man ,bet ir kitiems 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2013 05 17, 17:31)
Zinoma, kad galima bandyt ir taip wink.gif Vis pigiau iseitu manau. Arba isvis, zinant Small Planet, tai ta skrydi gali nukelt ir sekmingai nuskrisime jau ant ryto, kuomet normaliai ir registruos biggrin.gif

Kazkodel apie ta pati pagalvojau lotuliukas.gif ir dar i Antalijos oro uosta tegul nuskraidina doh.gif lotuliukas.gif
bet geriau jau tegul taip nebuna - geriau viskas butu taip kaip turi buti ax.gif
Atsakyti
Gal dar zinote koki viesbuti ar ju tinkla, panasu i Delphinus ar Amara? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 17, 08:55)
as irgi tezais nusivylus skrydis turejo but 5.35 ryte o pakeite i 13h, viesbutis toli nuo oro uosto tai tik nakti pasieksime visa diena prapuola, kiek domejausi nieko nepesim su pretenzijomis sad.gif

Na, mūsų irgi laikas pakeistas, bet mes labai patenkinti dėl to smile.gif Nereiks su dukryte naktimis važinėti, skrydis kaip tik per pietų miegą. Aišku, ir grįžimo skrydis nukeltas į 17,00, o turėjom iš Antalijos išskristi apie 9,00, tai vėl būtų tekę iš viešbučio anksti išvažiuoti labai. Agentūroj iš karto pasakė, kad laikas dar tik apytikslis, kai pirkome, sausio mėnesį, kad tikrai gali keistis.
Atsakyti
sveikos, mes neuzilgo keliausim i "majesty mirage park resort". tai butu faina pirma diena i SPA nueit. idomu, kokia ten sistema g.gif atejai, susimokejai ir eini, ar pirma uzsiregistruot reikia. o ir siaip, idomu kaip kainos tokiuose SPA?
Atsakyti
Man tai patiko, įsigyjom kelionė į inn resort viešbutį, o jis dar neatidarytas, tik statomas. Nežinia, kaip bus...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 05 18, 18:42)
Man tai patiko, įsigyjom kelionė į inn resort viešbutį, o jis dar neatidarytas, tik statomas. Nežinia, kaip bus...

o kai rinkotes viestbuti apie tai nepasidomejot? kada kelione? gal dar spes atidarys g.gif
Atsakyti
sako Turkijoi orai visai ne kokie doh.gif
Atsakyti