aš po atostogų

šeštadienį nusiėmiau svogūnus, bet po pietų užėjo lietus, tai sumečiau į maišą ir stovi dabar terasoj, šiandien reiks būtinai persidėti į dėžes ir išnešti į kluoną, nes vėjai su lietum kaip tik iš terasos pusės, gali ir sulyti

morkos mačiau gal neblogos bus, jei nesugraužtos, nes labai daug kurklių pas mus, ale kaip bus, taip ir turėsim

cukinijos vis dar po truputį veda, šaldau žiemai, dabar kaime nelabai ką ir turiu su jom daryti-gaila, o taip norėčiau kokios farširuotos išsikepti, turiu dujinę, bet priėjimas prie jos ne koks, ir dujomis nieko negaliu daryti, pajungė vyras, pakeitė degiklius balionui pritaikytus, bet kažkodėl tai ugnis vistiek labai didelė ir aprūksta labai puodai, tad ir toliau kankinuosi ant elektrinės plytos, o su ta nepratus, tai taip čiliukus žiemai ir sudeginau

agurkų turiu palikus lauke vieną daigą, tai vis dar pasirenku agurkiukų, gaila, kad kitų 20daigų teko išrauti, jaučiu pritruksim agurkų žiemai

Papildyta:
porai kurie augo su svogūnais neblogai užaugo, tie kurie tarp pomidorų buvo susodinti, tai nelabai nelabai tokie, ploni ištysę, bet naudojimui irgi bus tinkami

dar vis žirnių pasirenkam, tik jau naktys per šaltos, tai miltligė pradeda pulti, bet tie kur užauga, nesukirmiję visai

o va gumbiniai salierai nenusisekė, gal per vėlai aš juos susodinau, nes gumbų visai nerasta, bet ant pakuotės tikrai ne stiebiniai buvo, nes ir stiebai tokie nedideli visai

braškės mano liko nenupjautos

pomidorai gan neblogai šiltnamy laikosi, žinoma šaltos naktys jau savo daro, daugelis liko be lapų, tik kelios veislės matomai atsparios dėmėtligei ar kaip ji vadinasi