Aš čia, aš čia, rodausi.
Nu šiemet tikrai prasčiau pas mane darže reikalai. Mulčiuot beveik neturėjau kuo, žolė neauga galima sakyt. Kartą per savaitę net pjaut nebūtina... Nesuprantu. Aplink daržą vaikštau su vežimu, kai mažių migdau. Tai kai palyja paskutinėm dienom, tai net atrodo per tą naktį porai pastorėja akivaizdžiai. KOl nelyja, laistom, laistom, o jiem gal per mažai, stovi, kokie buvę. Bet ta lysvė paskutinė mulčiuota, tai jiems gal smagiau apsiklojus kojas. Agurkai tai prastai veda, mažiukai burbuliai kažkokie (nors sėjau kaip visada dvi tas pačias veisles), kartą per savaitę po puskibirį nuskinu. Cukinijos apstoję, bet turiu dar kitoj vietoj, tai laukiu ten šviežiai. Šparagines jau baigiu nusiimt. Brokoliai toliau vabzdžius šeria. Svogūnai gal neblogai bus, bet dar nenudžiūvę, tai neimu. Morkos sudygo tik vienoj vietoj, kitoj, kur tarp svogūnų sėjau ant juostelių suklijuotas, sudygo gal trys morkos iš visos lysvės.... Pomidorai irgi maži, lapus suka, jau ir juostančių ir šiaip dėmėtų išskyniau... Gėlių, ir tų šiemet neturiu, nes keičiau gėlyną, tai suvargo iškastos, beveik niekas nežydėjo,o dalį ir išmečiau.
Vištos tik kol kas gerai auga...