Sveikos
mano laukiniai agurkai jau į pabaigą, vieną lysvę reiks raut lauk, nes lapai visai nurudo

nors bandžiau juos skinti, bet jaučiu beskindama dar labiau zarazą pasėjau

kita šalimais lysvė, dar laikosi, bet irgi jau tarpais agurkus reiks rauti

ką sodinat po agurkų, nes liks tuščios lysvės, gaila būtų palikti dirvonuoti
Cukinijos jau pradėjo normaliai vesti, mano šeimynai užteks, kai valgom tik mes su Karina, žiemai tai dedu į troškinius, sriubas šaldytas, nejaučia ir vyras valgo

tik dabar galvoju, gal reiktų kubelius pasiruošti kaip moliūgo, nes ne visuomet susileidžia man cukinijų girežinėliai, o moliūgas super gerai sueina, kai kubeliais tyrę užsišaldau

beveik visos sriubos su moliūgu, troškiniai, blynai
Vandene, žalios pupelės panašiai kaip ir geltonos, matosi užuomazgos pačių pupelių ir skink, nes paskui kai perauga, jos tampa ne tokios skanios, ir atsiranda nesukramtomi "plaukai" kur ankštis atsidaro, ir šiaip man asmeniškai geltonos skanesnės ir minkštesnės, mama jau seniai žalių ir neaugina, pas mus tik geltonos

mmmm, kaip užsimaniau šparaginių pietums
čiliukai atsigauna

matyt tikrai drėgmės aš jiems pagailėjau

naivuolė, galvojau po šienu turi jie tos drėgmės, na pasirodo klydau
pomidorai lauke laikosi neblogai, bet bijau ką ir šnekėti, ir anksčiau laikydavosi, ir vis derlių nuniokodavo maras, šiemet purkšti nuo maro, tai gal atsilaikys, nes neturiu vietos ir laiko marinavimams šiemet

vakar kaime alyvinių obuolienę pasidariau, tai pirmą kartą stiklainius garais garinau, tikiuosi nenušaudys, nes taip niekad nedarydavau