Įkraunama...
Įkraunama...

Suvalkietės ūkininkės

Labas, senei zadeta spintele, mano vyro gamybos, siandien užbaige galutinai
user posted image
Atsakyti
Labai jauki ir tokia kaimiskai ydomi,saunuoliai.Paziurejau nuo pradziu kiek padirbejot,tai vyras darbstus tavo.Matyt graziai priprasai tongue.gif
Atsakyti
daivasen, kokie šaunuoliai thumbup.gif rodysiu idėją vyrui, jei galima blush2.gif man irgi pirties kambary tokios reikia spintelės, pernai vyras gal nelabai suprato ko noriu, vaizdinė medžiaga gal padės unsure.gif
peržiūrėjau ir aš viską nuo pradžių-šaunuoliai abu su vyru thumbup.gif ir prisiminiau mūsų kelią nuo lauko virtuvės su grūdų sandėliu iki dabartinio rezultato-ilgas kelias buvo....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Daivasen - labai gražiai padarė thumbup.gif

Aš kažkaip šiemet dar nelabai ka fotkinau, reikės susirūpinti. biggrin.gif Einu įkelsiu viena darbelį
Atsakyti
Va prie ko dirbau dvi dienas biggrin.gif Ne kažin kas, ale gražiau nei buvo biggrin.gif aišku čia daryta gegužės pradžioje, dabar labiau viskas sužaliave ir žydėti ruošiasi thumbup.gif čia toks žydinčių lapuočių kampelis, spygliuočių alpinariuma kitur kada nors darysiu ax.gif
user posted image

Mano kompas su fokti pykstasi, dėl to ir nekeliu nuotraukų, nes labai ilgai tenka su juo derėtis kol sukeliu, senas kompas jau - matyt persudėtinga doh.gif per kur jūs foto keliat?gal kitur lengviau būtų biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagma: 28 gegužės 2013 - 10:50
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 28, 00:11)
Labai jauki ir tokia kaimiskai ydomi,saunuoliai.Paziurejau nuo pradziu kiek padirbejot,tai vyras darbstus tavo.Matyt graziai priprasai tongue.gif

Priprasyt tai aišku reikia pasistengt, jei dėl pačios pirties tai ne vienas jis viska ir dare, betonavo tai pasamdyti zmonės , pečius junge irgi, o va su medziu tai jau jis daugiausiai dirbo, pasikviesdavo drauga vakarais ir dirbo beveik 2 metus.

QUOTE(viola78 @ 2013 05 28, 10:03)
daivasen, kokie šaunuoliai thumbup.gif  rodysiu idėją vyrui, jei galima blush2.gif man irgi pirties kambary tokios reikia spintelės, pernai vyras gal nelabai suprato ko noriu, vaizdinė medžiaga gal padės unsure.gif
peržiūrėjau ir aš viską nuo pradžių-šaunuoliai abu su vyru thumbup.gif  ir prisiminiau mūsų kelią nuo lauko virtuvės su grūdų sandėliu iki dabartinio rezultato-ilgas kelias buvo....

Galima, man negaila, as ir pati jei kazko noriu tai ieskau internete nuotrauku kad galėčiau parodyt ko panasiai nori.
Dar prie namu daug darbo laukia, ir kada darbai pasibaigs tai dar nežinia...

QUOTE(Dagma @ 2013 05 28, 11:47)
Va prie ko dirbau dvi dienas biggrin.gif Ne kažin kas, ale gražiau nei buvo biggrin.gif aišku čia daryta gegužės pradžioje, dabar labiau viskas sužaliave ir žydėti ruošiasi thumbup.gif  čia toks žydinčių lapuočių kampelis, spygliuočių alpinariuma kitur kada nors darysiu ax.gif
user posted image

Mano kompas su fokti pykstasi, dėl to ir nekeliu nuotraukų, nes labai ilgai tenka su juo derėtis kol sukeliu, senas kompas jau - matyt persudėtinga doh.gif per kur jūs foto keliat?gal kitur lengviau būtų biggrin.gif g.gif

As ir noriu savo gelyna perdaryti i kazka panasaus su mulciu, ruosiuosi iskasti tulpes narcizus ir kitas geles paliksiu spygliuocius ir viendienes gal, nereikes tiek priežiūros.
Atsakyti
Labas...
Rekonstruoju savo gėlyną, tulpės su narcizais jau iškastos, bet dar lelijų yra , ruošiasi žydėti, jaučiu kasiu kai peržydės gaila kažkaip...o tada jau pirksiu plėvelę , mulčą ir bandysiu pasidaryt kažką gražaus.
Dar tvarkau buvusio šiltnamio vieta, iki dabar nuo pavasario rankos nebuvo priėję tai tokį šabakštyna užsiauginau, na bet jau baigiu išsilyginti žemę ir pievelę sėsiu, bet vis tas nelemtas lietus trukdo, jau 2 dienos ....
Atsakyti
mums irgi lietus visus darbus trukdo doh.gif kaip tik vakaras, taip lyja ax.gif taigi darbai labai iš lėto šiemet juda pas mus, bet tikiuosi gal savaitgalis bus darbingesnis, nei vakarai po darbo unsure.gif
dabar ruošiam gėlyną naują, nes senajį vyras ruošiasi "sugriauti", reikia truputį toj vietoj žemių nukasti, šaligatvį aplink namą žemiau paleisti, kad pamatą galima būtų normaliai susitvarkyti... sugalvojo, kad reikia gėlyno, tokios pat formos, kaip mūsų sklypas, antradienį sukasėm, dabar bordiūrus deda, bet kol kas man vaizdas toks keistas, gal kad vizijos neturiu kaip ką susodinti g.gif gal kai forma visa bus aprėminta, bus aiškiau unsure.gif na bet dabar veiklos turiu darže, tad dėl gėlyno galvos nelabai suku, svarbu toliau nuo namo, tad vasaros darbai nenuniokos vėl gėlių mano, nors nesitikiu, jog kas labai žydės šiemet, nebent darže serenčiai biggrin.gif
Atsakyti
Na ką aš jau baigiau didįjį darbą , pasėjau pievelę, pagrebojau lengvai, ir kaip pradėjo lyt, ledais varyt, plaukė mano sėklos, plaukė griovys pilnas vandenio ir plaukė mano sklepas...
Šiandien nespėjau žolės nusipjaut ir vėl pradėjo lyti doh.gif doh.gif doh.gif jau galėtų sustot...trumpam aišku , kokiai savaitei....
Ale tai visos dingę...
Atsakyti
Na va pasirodau kaip issilyginau seno darzo ir šiltnamio vieta , dabar lauksiu ar dar sudigs zolytė ar visa isplaukė i kaimynų sklypa...Tolumoje matyt naujasis mano šiltnamis... ir darzas ...
user posted image
Ir siandien nuskintos pirmosios braskės.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 07 birželio 2013 - 10:47
Labas rytas
Pražydę pirmos lelijos
user posted image
Einu žiūrėti svajonių sodų....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2013 06 08, 09:55)
Labas rytas
Pražydę pirmos lelijos
user posted image
Einu žiūrėti svajonių sodų....

Labas rytas,

daivasen, koks grožis wub.gif pas mane tik bijūnai pradeda žydėti ir vildalgiai žydi, o lelijų šiemet turbūt neturėsiu ax.gif naujas gėlynas dar nebaigtas, sodinti dar nieko negaliu, o senasis nuo pernai, kai sugadino stogą dengiant, tai taip nieko ir nedarau, nes neliks jo šiemet, bet jei būčiau žinojus, kad taip užsitęs viskas... vakar jurginus sukišau į daržą, nelabai kas iš jų bus, per vėlai jau jiems, bet išmesti nekilo rankos
braškės jau raudonuoja bigsmile.gif sutaupysim pinigėlių, nes brangios ant turgelio Rimi lietuviškos braškės doh.gif
agurkas šiltnaminis nelabai koks papuolė, greičiau manau lauko agurkų sulauksim, nes jau žydi, o šiltnamyje kažin ar bus kas gero iš agurko g.gif pomidorai po truputį jau mezga pomidoriukus, intensyviai žydi smile.gif o paprikos lauke man nelabai patinka, žinoma aš jų nedengiu, gal dėl to tokios nelaimingos stovi, mezga vaisius, bet bijau ar nebus per drėgna jiems g.gif
Atsakyti