Labai jauki ir tokia kaimiskai ydomi,saunuoliai.Paziurejau nuo pradziu kiek padirbejot,tai vyras darbstus tavo.Matyt graziai priprasai

daivasen, kokie šaunuoliai
rodysiu idėją vyrui, jei galima
man irgi pirties kambary tokios reikia spintelės, pernai vyras gal nelabai suprato ko noriu, vaizdinė medžiaga gal padės
peržiūrėjau ir aš viską nuo pradžių-šaunuoliai abu su vyru
ir prisiminiau mūsų kelią nuo lauko virtuvės su grūdų sandėliu iki dabartinio rezultato-ilgas kelias buvo....

Sveikos
Daivasen - labai gražiai padarė
Aš kažkaip šiemet dar nelabai ka fotkinau, reikės susirūpinti.
Einu įkelsiu viena darbelį

Daivasen - labai gražiai padarė

Aš kažkaip šiemet dar nelabai ka fotkinau, reikės susirūpinti.

Va prie ko dirbau dvi dienas
Ne kažin kas, ale gražiau nei buvo
aišku čia daryta gegužės pradžioje, dabar labiau viskas sužaliave ir žydėti ruošiasi
čia toks žydinčių lapuočių kampelis, spygliuočių alpinariuma kitur kada nors darysiu

Mano kompas su fokti pykstasi, dėl to ir nekeliu nuotraukų, nes labai ilgai tenka su juo derėtis kol sukeliu, senas kompas jau - matyt persudėtinga
per kur jūs foto keliat?gal kitur lengviau būtų

Mano kompas su fokti pykstasi, dėl to ir nekeliu nuotraukų, nes labai ilgai tenka su juo derėtis kol sukeliu, senas kompas jau - matyt persudėtinga

QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 28, 00:11)
Labai jauki ir tokia kaimiskai ydomi,saunuoliai.Paziurejau nuo pradziu kiek padirbejot,tai vyras darbstus tavo.Matyt graziai priprasai 

Priprasyt tai aišku reikia pasistengt, jei dėl pačios pirties tai ne vienas jis viska ir dare, betonavo tai pasamdyti zmonės , pečius junge irgi, o va su medziu tai jau jis daugiausiai dirbo, pasikviesdavo drauga vakarais ir dirbo beveik 2 metus.
QUOTE(viola78 @ 2013 05 28, 10:03)
daivasen, kokie šaunuoliai
rodysiu idėją vyrui, jei galima
man irgi pirties kambary tokios reikia spintelės, pernai vyras gal nelabai suprato ko noriu, vaizdinė medžiaga gal padės
ir prisiminiau mūsų kelią nuo lauko virtuvės su grūdų sandėliu iki dabartinio rezultato-ilgas kelias buvo....

Galima, man negaila, as ir pati jei kazko noriu tai ieskau internete nuotrauku kad galėčiau parodyt ko panasiai nori.
Dar prie namu daug darbo laukia, ir kada darbai pasibaigs tai dar nežinia...
QUOTE(Dagma @ 2013 05 28, 11:47)
Va prie ko dirbau dvi dienas
Ne kažin kas, ale gražiau nei buvo
aišku čia daryta gegužės pradžioje, dabar labiau viskas sužaliave ir žydėti ruošiasi
čia toks žydinčių lapuočių kampelis, spygliuočių alpinariuma kitur kada nors darysiu

per kur jūs foto keliat?gal kitur lengviau būtų

As ir noriu savo gelyna perdaryti i kazka panasaus su mulciu, ruosiuosi iskasti tulpes narcizus ir kitas geles paliksiu spygliuocius ir viendienes gal, nereikes tiek priežiūros.
Labas...
Rekonstruoju savo gėlyną, tulpės su narcizais jau iškastos, bet dar lelijų yra , ruošiasi žydėti, jaučiu kasiu kai peržydės gaila kažkaip...o tada jau pirksiu plėvelę , mulčą ir bandysiu pasidaryt kažką gražaus.
Dar tvarkau buvusio šiltnamio vieta, iki dabar nuo pavasario rankos nebuvo priėję tai tokį šabakštyna užsiauginau, na bet jau baigiu išsilyginti žemę ir pievelę sėsiu, bet vis tas nelemtas lietus trukdo, jau 2 dienos ....
Rekonstruoju savo gėlyną, tulpės su narcizais jau iškastos, bet dar lelijų yra , ruošiasi žydėti, jaučiu kasiu kai peržydės gaila kažkaip...o tada jau pirksiu plėvelę , mulčą ir bandysiu pasidaryt kažką gražaus.
Dar tvarkau buvusio šiltnamio vieta, iki dabar nuo pavasario rankos nebuvo priėję tai tokį šabakštyna užsiauginau, na bet jau baigiu išsilyginti žemę ir pievelę sėsiu, bet vis tas nelemtas lietus trukdo, jau 2 dienos ....
mums irgi lietus visus darbus trukdo
kaip tik vakaras, taip lyja
taigi darbai labai iš lėto šiemet juda pas mus, bet tikiuosi gal savaitgalis bus darbingesnis, nei vakarai po darbo
dabar ruošiam gėlyną naują, nes senajį vyras ruošiasi "sugriauti", reikia truputį toj vietoj žemių nukasti, šaligatvį aplink namą žemiau paleisti, kad pamatą galima būtų normaliai susitvarkyti... sugalvojo, kad reikia gėlyno, tokios pat formos, kaip mūsų sklypas, antradienį sukasėm, dabar bordiūrus deda, bet kol kas man vaizdas toks keistas, gal kad vizijos neturiu kaip ką susodinti
gal kai forma visa bus aprėminta, bus aiškiau
na bet dabar veiklos turiu darže, tad dėl gėlyno galvos nelabai suku, svarbu toliau nuo namo, tad vasaros darbai nenuniokos vėl gėlių mano, nors nesitikiu, jog kas labai žydės šiemet, nebent darže serenčiai

dabar ruošiam gėlyną naują, nes senajį vyras ruošiasi "sugriauti", reikia truputį toj vietoj žemių nukasti, šaligatvį aplink namą žemiau paleisti, kad pamatą galima būtų normaliai susitvarkyti... sugalvojo, kad reikia gėlyno, tokios pat formos, kaip mūsų sklypas, antradienį sukasėm, dabar bordiūrus deda, bet kol kas man vaizdas toks keistas, gal kad vizijos neturiu kaip ką susodinti

Na ką aš jau baigiau didįjį darbą , pasėjau pievelę, pagrebojau lengvai, ir kaip pradėjo lyt, ledais varyt, plaukė mano sėklos, plaukė griovys pilnas vandenio ir plaukė mano sklepas...
Šiandien nespėjau žolės nusipjaut ir vėl pradėjo lyti
jau galėtų sustot...trumpam aišku , kokiai savaitei....
Ale tai visos dingę...
Šiandien nespėjau žolės nusipjaut ir vėl pradėjo lyti

Ale tai visos dingę...
QUOTE(daivasen @ 2013 06 08, 09:55)
Labas rytas,
daivasen, koks grožis

braškės jau raudonuoja

agurkas šiltnaminis nelabai koks papuolė, greičiau manau lauko agurkų sulauksim, nes jau žydi, o šiltnamyje kažin ar bus kas gero iš agurko