daivasen, koks didelis šiltnamis, pas mane tai dvi tik lysvės ir per viduriuką takelis, man mažokas, bet plėvelinio vyras nedarys, o polikarbonatinis jau man per brangiai, turim apie 10kvadratų, turės užtekti

na reiks ir man savo nufotkinti, gal šiandien oras bus tinkamas su fotiku pasivaikščioti po daržiuką, peržiūrėjau daugiau nuotraukėlių daržo, tai gražiai tvarkaisi

čiliukai pas tave labai gražūs, mano gal kad lauke, tai tokie nuvargę labai, o gal kad mažuose indeliuose ilgai kankinosi

susodinus aš į šieną šiemet, gal ir tas jiems nelabai, nes po šienu žemė labai molinga tiesiog kaip šlynas ir man nepatinka, tai šienu bandysiu pagerinti, tikiuosi mikroorganizmai padarys savo darbą, bet čiliukų derlius bus oi oi koks skurdus, jaučiu reikėjo juos tarp pomidorų palikti šiltnamyje kaip ir tu

o gal tu laistai kuo ne tik vandeniu?
labai gražiai ir taip tvarkotės, mums dar toli toli iki jūsų, na bet mes dar tik 5metai sodybą turim ir darbuojamės tik po darbo, trys metai iš manęs išvis nebuvo padėjėjos vyrui sodybos darbuose, o tai labai jaučiasi, nes dariau tik būtiniausius darbus, ir tai tik kai dukrytė leido, šiemet jau lengviau, nereikalauja tiek daug dėmesio
gal kas ridikėlių turit parduoti, nu nepataikiau pasisodinti salotų laiku, kol tos užaugo, vieni ridikėliai jau buvo suvalgyti, kiti dar auga, ir kai užaugs, jaučiu salotų jau neturėsim

nemoku dar apsiskaičiuoti normaliai