Įkraunama...
Įkraunama...

Suvalkietės ūkininkės

QUOTE(daivasen @ 2013 06 11, 23:18)

Ką su skruzdėm darot?

Pyliau cinamona,tada pjausciau dejau cili pipiriuko,tada vietom pyliau Ace,tada dar sodos ,dar Atakos,dar Cobros,ir dar kazkokio purskalo dave zalioj stotelej doh.gif nuo aplinkybiu kur jos radosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš kai pasisodinau alyvinę obelį pirmais metais buvau palikus kelis obuolius , bet jie nespėjo normaliai užaugti ir juos vaikai nuskynė, pernai jau valgėm gal 10 obuolių, o šiemet tai mačiau ir keletas yra....ir palikau aš juos...
Aš gyvenu gyvenvietėj ir balų aplink nėra tai ir kandančių vabalų nelabai daug.
Papildyta:
QUOTE(Daske @ 2013 06 12, 10:12)
Pyliau cinamona,tada pjausciau dejau cili pipiriuko,tada vietom pyliau Ace,tada dar sodos ,dar Atakos,dar Cobros,ir dar kazkokio purskalo dave zalioj stotelej doh.gif nuo aplinkybiu kur jos radosi mirksiukas.gif

Oho išbandyta viskas....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2013 06 12, 10:15)
Labas rytas, aš kai pasisodinau alyvinę obelį pirmais metais buvau palikus kelis obuolius , bet jie nespėjo normaliai užaugti ir juos vaikai nuskynė, pernai jau valgėm gal 10 obuolių, o šiemet tai mačiau ir keletas yra....ir palikau aš juos...
Aš gyvenu gyvenvietėj ir balų aplink nėra tai ir kandančių vabalų nelabai daug.
Papildyta:

Oho išbandyta viskas....

kad zinok neturejom jau kur ding kiek ju buvo doh.gif
Kazin i koki vazona sodinti agurka(loveli ar apvalu) g.gif noriu broliene i kotedza nuvest kad laukia augtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2013 06 12, 10:31)

Kazin i koki vazona sodinti agurka(loveli ar apvalu) g.gif noriu broliene i kotedza nuvest kad laukia augtu g.gif

Nu nežinau vazonuose neauginus negaliu patart...
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2013 06 12, 10:31)

o tai darys kokią atramą ar ne? aš tai rinkčiausi, kuriam didesnė žemės masė susidaro, juk vazone auginant trūksta medžiagų augalui, ir jei dar mažas vazonas, ar bus kas gero g.gif jei gyvena kotedže, tai aš bent daryčiau mažą klombą ir sodinčiau ten, o ne į vazoną, na bet jeigu kokiam balkone augins, tai gal pagal situaciją, arba SM pasiskaitinėk temą kur merginos auginasi daržą balkone, ten tau ir patars mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas , atidariau siandien vištų pjovimo sezoną...4 jau sudorojau...pavargau...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2013 06 13, 15:38)
Labas , atidariau siandien vištų pjovimo sezoną...4 jau sudorojau...pavargau...

4u.gif
oi kaip noriu vištytės rolleyes.gif gaila, kad tėvai ir vėl neaugina, teks gaudytis vėl iš kokių ūkių, tik bėda kad kaime dažniausiai broileriai auginami irgi vos nepalaidai kaip dedeklės, tai ir mėsa kietėsnė, kaip MB sako sportinės, o va tėvai uždaras augindavo, tai mėsytė burnoj tirpdavo, mmmmm.... geriau negalvoti ax.gif
paskutiniu metu susipykau su photobucet, nu niekaip nekelia man jis nuotraukų į talpyklą doh.gif part.lt irgi man be ryšio, tai dabar kaip kur susikelti nuotraukas, kad galėčiau jums pasirodyti savo valdas g.gif doh.gif
pomidorai vis intensyviau ir intensyviau mezga vaisius, na tik Arawak (jaučio širdis) nedžiugina, žydėt žydi, bet nė vieno pomidoriuko dar nematyti verysad.gif gal drėgmės trūksta, nelaistau aš jų kiekvieną dieną (nors vienam kliūna ir kiekvieną dieną, nes šalia agurko auga, bet ir tas be užuomazgų) paprastai vieną kartą per savaitę, na ir karštom dienom takelį sulieju vandeniu, kad balos būtų, pastatau vandens kibiriukus, kad ne taip įkaistų šiltnamis unsure.gif reiks rytoj su dirgėlių raugu palieti, gal pasitaisys unsure.gif g.gif
Atsakyti
O ka reiškia uždaras laikymas, aš jas laikau lauke aptvertam aptvare gal 1x2 m.
Kažkoks rusiška talpykla yra bet nelabai žinau, aš keliu per photobucket...
O nuotraukų vistiek laukiu...
Kažin gal žinot kiek braškiu kg kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 14 birželio 2013 - 11:35
QUOTE(daivasen @ 2013 06 14, 12:34)
O ka reiškia uždaras laikymas, aš jas laikau lauke aptvertam aptvare gal 1x2 m.
Kažkoks rusiška talpykla yra bet nelabai žinau, aš keliu per photobucket...
O nuotraukų vistiek laukiu...
Kažin gal žinot kiek braškiu kg kainuoja?

Sendien turgeli prie policijos vyras po 6, 5 pardave kazkaip keista nes pirmadieni rimines aikstellej po 10 buvo
Atsakyti
Aš šiandien pirkau po 8 lt. tai buvo įdomu kokios kainos, na gal dar kris nes tik pradžia man atrodo.
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2013 05 17, 08:07)
Labas rytas , keliu temą viršun , gal neranda niekas...

TIK SIANDIEN TERADAU ax.gif
QUOTE(daivasen @ 2013 05 27, 22:41)
Labas, senei zadeta spintele, mano vyro gamybos, siandien užbaige galutinai
user posted image

oi kokia dailute...

va dabar galesiu jus dazniau aplankyti: pagaliau galiu atsideti normaliam gyvenimo tempui....namuose po truputi tvarkausi kampus, perdareiau viena gelyna, supyliau mulciu, dabar koreguoju kita, bet va turiu nereikalingu vilkdalgiu....na keiciu kitomis gelemis o ismesti tikrai gaila, jei kam reikia galiu padovanoti....
Atsakyti
Labas
Troja o kaip žydėjo vilkdalgiai, kokia spalva, gal nuotraukų yra?
Atsakyti