QUOTE(Vandene @ 2014 05 11, 00:01)
Sveikos,
dingę visos. Dirbat?
Gal turit baklažanų daigų pertekliuko? O mažu kokį arbūziuką ar melioną? Pomidorus ryt sukišiu, šiandien dėliojau, dėliojau. Agurkų daigų pirkausi į šiltnamį, paprikų savų pavyko paaugint.
kaip po šalnų? Pas mane tik lauke nuostoliai šiokie tokie - braškių dalis žydėjo jau, tai juodi viduriukai, vuena obelaitė, pusė žiedų nušalo, ir medelio vieno lapai (nežinau kaip jis vadinasi, dauginasi šaknim, kaip žolė). Į daržą mano nieks nekišta dar
lyja
dingę visos. Dirbat?
Gal turit baklažanų daigų pertekliuko? O mažu kokį arbūziuką ar melioną? Pomidorus ryt sukišiu, šiandien dėliojau, dėliojau. Agurkų daigų pirkausi į šiltnamį, paprikų savų pavyko paaugint.
kaip po šalnų? Pas mane tik lauke nuostoliai šiokie tokie - braškių dalis žydėjo jau, tai juodi viduriukai, vuena obelaitė, pusė žiedų nušalo, ir medelio vieno lapai (nežinau kaip jis vadinasi, dauginasi šaknim, kaip žolė). Į daržą mano nieks nekišta dar

Sveikinimai dar kartą tapus Mamyte

Pas mane po šalnų nuotoliai nedideli, braškės jau žydėjo, graikiniai riešutmedžiai pašalo, vėgėlė. Šiltnamis atsilaikė, degdavau po 6 žvakes kas naktį. Uošvio ir kaimynės nušalo pomidorų dalis. Aš prieš atšalima spėjau viska susisėti, bet kai taip atšalo, manau daug ka reikės persėti... agurkai, cukinijos, moliūgai, jų sėklos dažniausiai supūva tokiu oru. Dar paprikos ant palangės, nesodinau dar į šilnamį. Ir aišku atšilus jau išpikuoti daug ka reikia į lauka.