QUOTE(daivasen @ 2013 06 19, 14:19)
Kaip dėl kopūstų nežinau, bet vakar pasodinau 66 kalafijorus, ir dar vietos liko tai dar nusipirkautiek pat varysiu pasodinti vėliau...
O tai trinimui perkietos ar kaip, Aš iš jo daigus ėmus tai pernai tryniau viskas normaliai, o šiemet naujai atsodintos tai neturėsiu tiek kad ir į šaldiklį prisidėti.
O tai trinimui perkietos ar kaip, Aš iš jo daigus ėmus tai pernai tryniau viskas normaliai, o šiemet naujai atsodintos tai neturėsiu tiek kad ir į šaldiklį prisidėti.
mano kalafijorai lyg prigijo, juos turbūt ir dar vėliau sodinti galima rudeniniui derliui, t.y. laikymui-aš pirmi metai auginsiu, nelabai įsivaizduoju, bet kadangi dievinu kalafijorus, bandysiu užsiauginti ir aš

kaip iš daigų uogos nežinau, juk chemijos nenaudoji, o va Genys panaudoja, bent jau taip kaimas šneka, kad rytais anksti praeina su purkštuvu, o kas tame purkštuve tik jis vienas ir žino

QUOTE(Dagma @ 2013 06 19, 23:55)
aš vakar ankstyvuosius kopūstus dar tik išpikiavau į darža
jau sukantys gūželes tokie...
ko braškių neatvarei? 

ankstyvuosius pikiavai

įtemptos dienos dabar prieš kelionę, o ir buto remontas reikalauja greitų sprendimų, plyteles dabar į virtuvę renkamės, tai vakar Kaune buvom, šiandien į lenkus varom, o ryt jau išvažiuoju, reikia lagaminą susikrauti