daivasen, gražiai papuošei temukę

aš tai nė nesirodysiu šiemet su savo lelijom, lelijos gražios tik aplinka nekokia aplink jas, dagma vakar matė, ir manau sutinka su manim
QUOTE(troja3030 @ 2013 07 08, 08:13)
o as nuo siandien atostogauju,
smagių ir turiningų tau atostogų, po visų šiųmetinių darbų
pas mane irgi daržas apžėlęs, nespėjų ravėti, kaip gerai žolės auga

vieną braškyną šiemet naikinsiu, ir mulčiuoju ir šienu dėjau, bet per žoles braškių nerandu

tai sakiau atsinaujinsiu šiemet, mačiau ūglių prileidusios, ir tą vietą bandysiu prašyti vyro, kad rondapu nupurkštų, po praartų, ir vėl rondapu nupurkštų, o pavasarį jei pas ką bus likę šieno rulonų, išklosiu tuo rulonu paruoštą žemę, bulves gal toj vietoj pakišiu, ir rudeniop vėl braškyną užveisiu, turėtų ženkliai apmažėti žolių, ir taip, nors ten bus mulčiuojamos braškės, tai vargo turėtų ženkliai apmažėti

nors, kad žolių nebus, tai nesitikiu, nes aplink pievos, prisisėja ir varputis eina, reiktų bordiūriukus sukasti, kad varputis mažiau eitų, bet tikrai tuo niekas neužsiims
o aš šiandien pikta kaip furija

parvažiavom po savaitgalio, meistrai grindis sudėję, nors turėjo šiandien dėti... ale toks mixas gavosi, o turėjo būti vieno atspalvio ir matinės- išėjo 4atspalvių ir vienos matinės kitos su blizgesiu-va kas buną paslėpta dėžėse

mes taip pirmą kartą susidūrėm, tai vaizdas stebinantis buvo, kaip tokias grindis meistrai galėjo sudėti, kaip pardavėjas neperspėjo apie tokius nuansus, nes pakeisti dabar nėra kuo, reiks vėl ardyti ir vežti atgal, šiam momentui dar priima atgal, bet kai sužinos direktorius, tai nuomonė bijau, kad gali pasikeisti

na žodžiu šis remontas mums prisimins dar ilgam, tikiuosi tai jau paskutinė "kliausė"

noriu būti optimistė