Įkraunama...
Įkraunama...

Suvalkietės ūkininkės

Puošiu temą
user posted image

user posted image
Atsakyti
labas rytas...pagaliau uzsukau pas jus
perskaiciau viska ka rasote, apziurejau visas nuotraukas...na tiesiog fantastika wub.gif
o as nuo siandien atostogauju, geriu kavute ir mastau nuo ko cia man pradeti g.gif aplinka baisi, namai ne ka gerresiame stovyje...
vakar pradejau raveti darza tai trecdali iveikiau, siandien butu gerai pabaigti ir pradeti remontuoti gelyna, kur tik pasiziuriu visur apzele juodai. darzoves auga neblogai, bet siemet kazkaip nenusiseke su brokoliais, kazin ne velu ju dar pasiseti g.gif man labai noreciau ju prisisaldyti. na o mano medziai tai baisus, amaras apejes, lapai susisuke, laukiu kol nuskinsim uogas tai krumus nupurksiu o medzius reiketu jau dabar purksti....manau per sia savaite juodai pasistumsiu i prieki...
vilkdalgius iskasiu i pernesiu i kita vieta, tai jei kas nores bus dar laiko jiems atsiimti. dagma viola vaziuoja juk pas tave galeciau jai juos ideti
Atsakyti
daivasen, gražiai papuošei temukę wub.gif aš tai nė nesirodysiu šiemet su savo lelijom, lelijos gražios tik aplinka nekokia aplink jas, dagma vakar matė, ir manau sutinka su manim blush2.gif
QUOTE(troja3030 @ 2013 07 08, 08:13)
o as nuo siandien atostogauju,

smagių ir turiningų tau atostogų, po visų šiųmetinių darbų mirksiukas.gif
pas mane irgi daržas apžėlęs, nespėjų ravėti, kaip gerai žolės auga doh.gif vieną braškyną šiemet naikinsiu, ir mulčiuoju ir šienu dėjau, bet per žoles braškių nerandu doh.gif doh.gif doh.gif tai sakiau atsinaujinsiu šiemet, mačiau ūglių prileidusios, ir tą vietą bandysiu prašyti vyro, kad rondapu nupurkštų, po praartų, ir vėl rondapu nupurkštų, o pavasarį jei pas ką bus likę šieno rulonų, išklosiu tuo rulonu paruoštą žemę, bulves gal toj vietoj pakišiu, ir rudeniop vėl braškyną užveisiu, turėtų ženkliai apmažėti žolių, ir taip, nors ten bus mulčiuojamos braškės, tai vargo turėtų ženkliai apmažėti g.gif nors, kad žolių nebus, tai nesitikiu, nes aplink pievos, prisisėja ir varputis eina, reiktų bordiūriukus sukasti, kad varputis mažiau eitų, bet tikrai tuo niekas neužsiims schmoll.gif

o aš šiandien pikta kaip furija ax.gif blush2.gif parvažiavom po savaitgalio, meistrai grindis sudėję, nors turėjo šiandien dėti... ale toks mixas gavosi, o turėjo būti vieno atspalvio ir matinės- išėjo 4atspalvių ir vienos matinės kitos su blizgesiu-va kas buną paslėpta dėžėse doh.gif mes taip pirmą kartą susidūrėm, tai vaizdas stebinantis buvo, kaip tokias grindis meistrai galėjo sudėti, kaip pardavėjas neperspėjo apie tokius nuansus, nes pakeisti dabar nėra kuo, reiks vėl ardyti ir vežti atgal, šiam momentui dar priima atgal, bet kai sužinos direktorius, tai nuomonė bijau, kad gali pasikeisti unsure.gif na žodžiu šis remontas mums prisimins dar ilgam, tikiuosi tai jau paskutinė "kliausė" unsure.gif smile.gif noriu būti optimistė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 07 08, 10:50)

smagių ir turiningų tau atostogų, po visų šiųmetinių darbų mirksiukas.gif

per žoles braškių nerandu doh.gif  doh.gif  doh.gif tai sakiau atsinaujinsiu šiemet

o aš šiandien pikta kaip furija ax.gif  blush2.gif parvažiavom po savaitgalio, meistrai grindis sudėję, nors turėjo šiandien dėti...

o taip, dabar mano smegenis pulsuoja kitu ritmu....dabar ideju kurimo metas...
pas mane braskes is po ziemos nebuvo sutvarkytos tai ten sabakstynas juodas, reikia irgi raveti, bet jau jas tik rudeni sutvarkysiu. vienoje vietoje dar praplesiu braskiu, o itariu, kad vietoj bulviu irgi bus braskes, bulves pas mociute ant sklypo pasodinsiu...

na bet meistrai tai sakyciau normaliai padare. bet kaip taip dedi ir nematai, ar cia galvoja, kad sudesim ir ramu...juk dedi matai, kad ne taip tai pasuk ir pasakyk. nu siaubas

o as vakar eilini karta tvarkiau gelyna palei tujas, tikiuosi jau sitas variantas paskutinis, nors tu paskutiniu jau buvo pilna smile.gif)) darau nauja gelyna kitoje vietoje palei tujas, o senaji naikunu. dirbu kol vyras darbe, nes kitaip neleistu....juk velena plesiu smile.gif))) bet vakar jis nepastebejo...o kai ejo pro ta rekonstruojama vieta tai taip ji kalbinau, kad tik neziuretu i ta puse....
Atsakyti
Labai gražiai papuošta tema, lelijos wub.gif gaila maniškįs jau baigia nužydėti, kitos žydės dar vėliau...

Troja bigsmile.gif jai gali ir judvi su Violeta susieinat tai gali jai perduoti, mes jau kaip nors susibėgsim, proga bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2013 07 09, 09:41)
na bet meistrai tai sakyciau normaliai padare. bet kaip taip dedi ir nematai, ar cia galvoja, kad sudesim ir ramu...juk dedi matai, kad ne taip tai pasuk ir pasakyk. nu siaubas

aha, man irgi iki šiol nesuvokiu, kaip taip gali, bet turbūt tikėjosi, jog taip praeis ir jie sutaupys pora dienų, bet deje... gerai, kad parduotuvė visus kvadratus sudėtų grindų priėmė atgal ir apkeitė kitomis, tačiau šiandien ir vėl reiks ieškoti naujų grindų, ir vėl su broku, bet tik tiek gerai, jog meistrai po vakar jau "protingesni"... na nesiseka kažkaip su remontu, o dabar jau matosi šviesa tunelio gale, bet ir vėl nesiseka žiauriai doh.gif greitai matomai nedarysim jokio remonto biggrin.gif
Atsakyti
Gal žinot ar teko girdėt, kaip per ralį Palangoj, ar daug žmonių buna ar apsigyvent įmanoma ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2013 07 09, 18:22)
Gal žinot ar teko girdėt, kaip per ralį Palangoj, ar daug žmonių buna ar apsigyvent įmanoma ir t.t.?

Labas.Zinok pakankamai daug mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas.
Šiandien pradėjau ravėti braškes , tai iš tikrųjų ūsų daug daugiau ant pirmamečių braškių, kada baigsiu nežinau tikiuosi palis, nors dar nei lašas nenukrito...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2013 07 11, 00:05)
Labas.
Šiandien pradėjau ravėti braškes , tai iš tikrųjų ūsų daug daugiau ant pirmamečių braškių, kada baigsiu nežinau tikiuosi palis, nors dar nei lašas nenukrito...

pas mane braskes ziauros, ar galima jas dabar tvarkyti: nuimti usus ir persodinti g.gif
Atsakyti
Labas rytas , galima, jei jau nuderejo , ataugs dar ir lapai ir ūsų prileis.
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2013 07 15, 08:44)
Labas rytas , galima, jei jau nuderejo , ataugs dar ir lapai ir ūsų prileis.

o kazin jas ir nukirpti g.gif ta prasme kaip ziemai paliekam
Atsakyti