Įkraunama...
Įkraunama...

Tenisas

4u.gif Dėmesio! puikus laisvalaikio praleidimo būdas... Siūlau pažaisti tenisą Klaipėdoje, teniso kortuose Skulptūrų parke, susirask draugą ir žaisk, valanda - nuo 25 litų, (nuo 17 val. iki 21 val. - 30 litų)
kreiptis telefonu : +370 650 80308
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa_uoga123: 18 birželio 2010 - 21:12
Labai noriu tenisa zaisti. Esu kazkada mokyklos metais rimtai zaidus, bet jau visa amzinybe praejo (kokie 15 m. tai kaip minimum smile.gif ). Bet noras didelis, taip kad jei atsirastu partrnere, tai su mielu noru eiciau pamusineti. Be to, gal pasiulysit koki treneri Vilniuje?
Atsakyti
As irgi noreciau, bet niekada nesu jo zaidusi, ir siaip ne sportininke, bet vis tiek meginsiu su treneriu tartis, gal kuris nors apsiims is cia isvardintu: http://www.tenisopas...index.php?id=73
Atsakyti
Aš irgi gundausi tenisą pradėt žaist, niekada nežaidžiau tai treneris ne pro šalį būtų.. smile.gif
Gal yra dar tokių pradedančiųjų į kompaniją, norėčiau, kad nors kiek pigiau išeitų blush2.gif ir šiaip ax.gif
Gal kas žinot ar karolinos kortuose yra trenerių kurie mokytų žaist? ar lankėt ten kas nors?
Atsakyti
Mes su vyru irgi pradedam mokytis teniso smile.gif Jau virš metų skvošą žaidžiam SEB arenoj ir vis planavom, kad reikia tenisą išmokti. Savaitgalį Palangoje mano brolis pamokė šiek tiek, užkabino vyrą visiškai, tai einam šiandien pas trenerį pirmą kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2010 06 03, 16:01)
Aš, asmeniškai, padėvėtą įsigyjau. Bet kokybišką. Senukus, kalbant apie rakečių pirkimą, geriau pamiršti. Kaip galima kokybišką daiktą už 50 LT pagaminti? Sporto prekių parduotuvėje už kokybišką raketę iš manęs 600 Lt paprašė. Pasirodė per brangu, tai pagal skebimą už tokią pačią 100 "pinigų" suplojau:) Nenauja, bet žaidimas malonus.

O kaip raketės dydį pasirinkot? Kaip supratau jos skirtingų dydžių ir svorių.
Ar raketę rekomenduojama rinktis pagal ūgį, ar pagal patogumą, ar kt.?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 11, 08:15)
Mes su vyru irgi pradedam mokytis teniso smile.gif Jau virš metų skvošą žaidžiam SEB arenoj ir vis planavom, kad reikia tenisą išmokti. Savaitgalį Palangoje mano brolis pamokė šiek tiek, užkabino vyrą visiškai, tai einam šiandien pas trenerį pirmą kartą smile.gif

O gal kas zino ar Kaune yra kur skvosa pazaisti? g.gif
Atsakyti
Aš prieš metus užsikabinau žaisti tenisą. Žaidžiu retokai, nes iš tikrųjų ne pigus malonumas, nes norisi bent poros kartų per savaitę, o jei galėtum - tai ir kasdien eitum. Tik labai jau sudėtingas sportas, nors iš pradžių atrodė kas čia yra tokio. Avalynę būtinai pirkite tik teniso, jei žaidžiate ant hardo, o ant grunto galima paprastesnius batelius, nes jie greitai susinešios. Raketei aš pinigų negailėjau, bet ir parduotuvėje už 300 Lt galima nusipirkti visai padorią geros firmos raketę.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 07 21, 15:52)

dydis yra klasikinis, na būna skirtingas galvos dydis, bet čia geriau imti įprastas raketes. Daugiau lemia svoris, merginoms nesiūlau rinktis virš 300 gr., nebent esat fiziškai stiprios ir galėsit bent 1 val "atmosuoti" be pertraukos. Pavyzdžiui, mano raketė sveria 315 gr ir laikoma jau gana sunkia.
Atsakyti
pradėjau lankyti tenisą prieš menesi. labai patinka. pati esu Klaipėdietė, bet trenerį susiradau Kretingoje, beje nebrangiai, tik 40 litų per mėn, du kartus per savaitę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 07 21, 15:52)

Na pagal ugi nelabai, daugmaz standartines suaugusiu raketes, pagrinde ziuret svori (pradedanciajam gal geriau iki 300g), galvos dydi (geriau kiek didesnis pradedanciajam, maziau 95 jau gali but per mazas).
Papildyta:
QUOTE(Verutea @ 2010 06 03, 16:01)
Aš, asmeniškai, padėvėtą įsigyjau. Bet kokybišką. Senukus, kalbant apie rakečių pirkimą, geriau pamiršti. Kaip galima kokybišką daiktą už 50 LT pagaminti? Sporto prekių parduotuvėje už kokybišką raketę iš manęs 600 Lt paprašė. Pasirodė per brangu, tai pagal skebimą už tokią pačią 100 "pinigų" suplojau:) Nenauja, bet žaidimas malonus.

Tiesa, uz 50Lt tai lazda, o ne rakete. O del skelbimu irgi tiesa, as dazniausiai skelbimuos perku, va pvz kad ir si http://www.tenisofor...read.php?tid=50 nebloga rakete
Atsakyti
Sveikos, ar imanoma pradeti lankyti teniso treniruotes alytuje?
Atsakyti