Įkraunama...
Įkraunama...

Tenisas

QUOTE(BlackDhalia @ 2010 09 28, 20:16)
Sveikos, ar imanoma pradeti lankyti teniso treniruotes alytuje?

Imanoma, bet kaip zmones rase tai nera pigu unsure.gif Ar yra dar zaidzianciu Alytuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondjones: 02 lapkričio 2010 - 01:17
sveikos, zaidziu tenisa gargzdai - klaipeda. yra zaidzianciu? beje kur ir kokios kainos klaipedoje, kokie klubai?
Atsakyti
Labas,
aš niekada nežaidžiau tačiau labai norėčiau pažaisti stalo tenisą. Gal kur palankyti truputį. Gal atsirastų dar tokia "žalia" mergina su manimi kartu pažaisti?
Aš Vilniuje gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2010 08 11, 10:01)
pradėjau lankyti tenisą prieš menesi. labai patinka. pati esu Klaipėdietė, bet trenerį susiradau Kretingoje, beje nebrangiai, tik 40 litų per mėn, du kartus per savaitę. 4u.gif

40 lt uz menesi, teisingai suprantu? kosmosas..as 70lt uz 1k. moku...(Vilnius)
Atsakyti
QUOTE(org @ 2011 01 19, 23:51)
40 lt uz menesi, teisingai suprantu? kosmosas..as 70lt uz 1k. moku...(Vilnius)

Gal narė turėjo galvoje stalo teniso treniruotes, nes kaina tai tikrai nesąmoningai maža.
Atsakyti
O kaip lauko tenisas ir nugara? Ar neperkrauna nugaros raumenu butent sita sporto saka?
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2011 02 20, 00:39)
O kaip lauko tenisas ir nugara? Ar neperkrauna nugaros raumenu butent sita sporto saka?

Deja, tenisas yra nerekomenduojama sporto šaka žmonėms, turintiems problemų su nugara, o intensyviai užsiiminėjant šiuo sportu problemos gali dar labiau paaštrėti. Be to, dėl staigių rankų mostų žaidžiant galima patempti nugaros raumenis.
Atsakyti
panos ar galite parekomenduoti kur vln galima lauko tenisa pazaisti ir reiktu trenerio nes su sese planuojame, patogu karolinos teniso kortai, kazin kaip ten?

idomus butu atsiliepimai ir is kt vietu...
Atsakyti
Mane irgi domina tenisas ir geras treneris, norim su draugu pradet lankyt, gal galit ka parekomenduot. Vln.
Atsakyti
Sveikutes,

gal kas zino ar Kaune galima kur nors pazaisti skvosa? ax.gif labai noretusi pabandyti, bet kiek ieskojau niekur neradau.. negi Kaune niekas nepropaguoja jo? blink.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

gal vilniuje atsirastu norinciu kartais pazaisti lauko tenisa? smile.gif
man labai patinka, esu megeja, ne profesionale ir galvoju butu smagu retkarciais pasportuoti smile.gif
susidomejusios - rasykit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ispanee @ 2011 09 06, 21:43)
Man ir įdomu lauko tenisas kaune. Kokie treneriai ir jų kainos?

Per kiek laiko pramokstama žaisti kad galima jau būtų laisvalaikiu be trenerio pažaisti?

Kainos tai reik susimoket uz korta ir + dauguma 40 lt/h. As vis ruosiuos, bet taip ir neprisiruosiau blush2.gif Sako geriausia 2-iese tokio pacio lygio ir mokytis ir po to su kuo pazaist yra ir kainos per puse smile.gif
Atsakyti