Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrus draugiškų planiukių kolektyvas

QUOTE(LabaiTyli @ 2013 07 15, 10:01)
Sveikos  4u.gif
Mes jau sulaukėm savo dukrytės  wub.gif

sveikinimai didziausi!saldaus pienelio ir ramiu nakteliu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif

Didziausi sveikinimai sulaukus savo svajonytes
Atsakyti
Labai tyli,
sveikinu su svajonytės gimimu. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
Eires, va tau ir geriausias irodymas, kad tie planai duoda tiek pat sansu , kaip ir nieko neplanuojant 50/50 biggrin.gif . Super, kad viskas taip sauniai jums susikloste wub.gif Prasinesk, kai laikysi Ja ant ranku wub.gif wub.gif wub.gif

L.Tyli, kokia laime wub.gif wub.gif wub.gif

inaa, kas pas tave girdet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2013 07 15, 09:01)
Sveikos  4u.gif

Labai sveikinu wub.gif
ir baltai baltai ruzavai pavydziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 07 15, 14:21)
inaa, kas pas tave girdet?  4u.gif

Man ir vėl praeitą mėnesį nieko nepavyko. Dabar tik kelios dienos po O (jeigu ji buvo) tai kitą savaitę gadinsiu NT. Dar nepraleidau nei vieno mėnesio, bet rezultato vis nėra. Bet vilties neprarandu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inaa @ 2013 07 15, 15:00)
Man ir vėl praeitą mėnesį nieko nepavyko. Dabar tik kelios dienos po O (jeigu ji buvo) tai kitą savaitę gadinsiu NT. Dar nepraleidau nei vieno mėnesio, bet rezultato vis nėra. Bet vilties neprarandu. biggrin.gif

kazin kame saknys, kad nekimba, gal labai uzsirugstini? g.gif Ar per toli O saudai? Is viso ka nors darai del kasyciu, ar tik siaip planuoji? 4u.gif
Laikau kumscius uz II 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 15 liepos 2013 - 16:06
QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 07 15, 18:06)
kazin kame saknys, kad nekimba, gal labai uzsirugstini?  g.gif Ar per toli O saudai? Is viso ka nors darai del kasyciu, ar tik siaip planuoji?  4u.gif
Laikau kumscius uz II  4u.gif

Manau, kad priežastis tame, kad mano metuose jau tik pusė ciklų yra ovulaiciniai. Ovuliaciniai testai rodo, kad ovuliacija vyksta, bet temperatūra tai pakyla, tai nukrinta, o tai reiškia, kad ovuliacija neįvyko. Taigi, reikia sulaukti to sėkmingo mėnesiuko.
Atsakyti
QUOTE(inaa @ 2013 07 16, 07:39)
Manau, kad priežastis tame, kad mano metuose jau tik pusė ciklų yra ovulaiciniai. Ovuliaciniai testai rodo, kad ovuliacija vyksta, bet temperatūra tai pakyla, tai nukrinta, o tai reiškia, kad ovuliacija neįvyko. Taigi, reikia sulaukti to sėkmingo mėnesiuko.

Supratau 4u.gif , sulauksi ir to sekmingo ciklo mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif

Sveikinimai wub.gif Kaip pavadinot savo mažą princesytę?

QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 07 15, 13:21)
Eires, va tau ir geriausias irodymas, kad tie planai duoda tiek pat sansu , kaip ir nieko neplanuojant 50/50  biggrin.gif . Super, kad viskas taip sauniai jums susikloste  wub.gif Prasinesk, kai laikysi Ja ant ranku  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kad tikrai 50/50. O giminėj mano ir vyro vien berniukai. Labai nustebau kai pasakė mergaitė, taip maloniai, kad iš džiaugsmo naktį nemiegojau smile.gif Mano ginė sako, kad vyresniame amžiuje moterims statistiškai daugiau gimsta mergaičių.

Atsakyti
QUOTE(Eires @ 2013 07 16, 09:18)
Sveikinimai  wub.gif  Kaip pavadinot savo mažą princesytę?
kad tikrai 50/50. O giminėj mano ir vyro vien berniukai. Labai nustebau kai pasakė mergaitė, taip maloniai, kad iš džiaugsmo naktį nemiegojau  smile.gif Mano ginė sako, kad vyresniame amžiuje moterims statistiškai daugiau gimsta mergaičių.

o koks jau tas "vyresnis amzius" pas tave? blush2.gif
Atsakyti