Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrus draugiškų planiukių kolektyvas

QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 07 19, 18:18)
Rugseja, nu ka tu cia dabar, tau butinai reikejo leliaus, BUTINAI, negi norejai palikt viena vaika augt  schmoll.gif

tai va, kad reikėjo, norėjau, o kai pamačiau II pasimečiau lotuliukas.gif .
Kad būt netyčiukas, nelauktas, bet ir lauktas ir viską, o tokie jausmai tą minutę buvo, lyg banką apiplėšus lotuliukas.gif , rankos kojos drebėjo
Atsakyti
Nu tai cia tokie normalus jausmai biggrin.gif mirksiukas.gif , man panasiai buvo, abu planuoti skrupulingai, o pamacius II ir laime begaline, ir baime, kas dabar bus, kaip nesiosiu, gimdysiu, kaip auginsiu biggrin.gif
Atsakyti
Man keista ir butu, jei netyciukas. Kai pas mane gyvenime visi rimti ivykiai suplanuoti.
Bet is kitos puse ziurint, tai nebereiktu sukti galvos - planuoti ar neplanuoti, kada planoti, lyti bandyti pagauti
Atsakyti
Labos,
kaip seniai buvau užsukusi į temutę, o tiek naujienų thumbup.gif
Labai sveikinu L.Tyli su dukrytės gimimu, aukit ir stiprėkit. wub.gif
K.N.G. tik dbr pamačiau, kad pagaliau gandrai aplankė, tausok save ir augink pilvūzą thumbup.gif
Taip pat sveikinu ir Rugsėje su nauju šeimos nariu wub.gif
O aš jau kai prisiplanavusi, tai į supermamas visai retai kada beužsuku, o ir laiko neatrandu. Jau esu pusiaukelej, tai po biškį pradėjau domėtis vežimais, bandau neskubėt rūpintis kraiteliui, nes dar lb daug laiko iki gimdymo, bet vistiek jau knieti smile.gif Už savaitės eisiu didžiajam echo, tai kartu jau ir jaudulys ima, kad tik leliukui viskas būtų gerai, taip pat labai nudžiugintų, jei pasirodytų, kas pilvelyje gyvena wub.gif
Atsakyti
Dėkui Chanel1 4u.gif
Smagu kai jau pasieki pusiaukelę thumbup.gif

Kristynka kaip tu? Gal jauti artėjantį gimdymą? Patvirtino ar paneigė dėl sesės? Kaip savijauta?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 07 22, 21:23)
Kristynka kaip tu? Gal jauti artėjantį gimdymą? Patvirtino ar paneigė dėl sesės? Kaip savijauta?

As gerai. Jau sunkiai pakruti. ryte kazkoki keisti nugaros skausmai uzeina g.gif o paskui kiek energijos turiu blink.gif valausi namus, ruosiuosi mazylio atejimui. jau krausiu rubelius i spinta siom dienomis, tase susidesiu, nes kartais pamanau kad galiu rugpjucio nesulaukti biggrin.gif
Del lyties tai manau kad suzinosiu dar jau kai gims tik. sakiau jei jau ir darytu pries gimdyma echo pati ligonine, tai jau net ir neklausciau
Atsakyti
Chanel, kiek jau daug jums laiko bigsmile.gif , atbek prasinest, kai turesi ziniu, ir mums labai idomu wub.gif
Kristynka, tai lauksim tos tavo staigmeneles, nedaug jau beliko ir suzinosi, kas ten pas tave taip slepesi wub.gif
Atsakyti
sveikos L.tyli didziausi sveikinimai susilaukus dukrytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as irgi turiu naujienu pries 2 savites pagimdziau suneli biski paskubejo 34 savaiteles buvo. 2 savaites pragulejom ligoninei penktadieni tik gryzom dabar apsiprantam po biski.
Atsakyti
Savas angelas, sveikinu susilaukus sūnelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(savas angelas @ 2013 07 28, 18:40)
sveikos L.tyli didziausi sveikinimai susilaukus dukrytes 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
as irgi turiu naujienu pries 2 savites pagimdziau suneli biski paskubejo 34 savaiteles buvo. 2 savaites pragulejom ligoninei penktadieni tik gryzom dabar apsiprantam po biski.

Sveikinimai sulaukus mazutelio wub.gif wub.gif wub.gif Kaip jauciates, kaip vyresnelis i broliuka reaguoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savas angelas @ 2013 07 28, 19:40)
sveikos L.tyli didziausi sveikinimai susilaukus dukrytes 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinimai susilaukus sunelio. Paaugsit ir visus pralenksit.
Mano antrasis sunelis gime 32 sav. Dabar padukes tikriausiai uz visus kitus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savas angelas @ 2013 07 28, 19:40)

Sveikinu ir as 4u.gif
Aukit ir stiprekit 4u.gif
Atsakyti