Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrus draugiškų planiukių kolektyvas

QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 07 16, 12:16)
o koks jau tas "vyresnis amzius" pas tave?  blush2.gif

ne, ten ne apie mane kalba tada su ja ėjo. Ji aplamai užsiminė, kad 37 ir plius... Ir dar didesnė tikimybė gimti mergaitei, jei moteris 23 - 26. Taip įdomiai su ta statistika... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eires @ 2013 07 16, 23:19)
ne, ten ne apie mane kalba tada su ja ėjo. Ji aplamai užsiminė, kad 37 ir plius... Ir dar didesnė tikimybė gimti mergaitei, jei moteris 23 - 26. Taip įdomiai su ta statistika...  g.gif

idomu, idomu... dar turbut priklauso, ir koks vyro amzius ax.gif
As 23 berniuka pasigimdziau wub.gif
Atsakyti
LabaiTyli - sveikinimai su nauju šeimos nariu smile.gif
Atsakyti
aš tai laukiu pasiklydusių mmm. pirmas mėnuo po KT, tai ciklas gali būti belekoks. šiandien 36 CD, O buvo 19 CD. tai jau 33-34 CD. 33 CD vos vos patepliojo, jau apsidžiaugiau - pramuš. bet taip ir dingo.
sugadino man visus planus dėl liepos galo planavimo. į rugpjūtį jau persikels kita O
vakar NT dariau - neigiamas.
užkibti galėjo tik 26CD, drąsūs buvom, nes O gi įvykusi 19CD, visa savaitė buvo praėjusi. tai jei tą dieną ir užkibo, testas dar gali ir nerodyti.
ot būtų, man tokiai didelei planuotojai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 18 liepos 2013 - 12:35
QUOTE(Eires @ 2013 07 17, 00:19)
ne, ten ne apie mane kalba tada su ja ėjo. Ji aplamai užsiminė, kad 37 ir plius... Ir dar didesnė tikimybė gimti mergaitei, jei moteris 23 - 26. Taip įdomiai su ta statistika...  g.gif

Idomiai. Man statistika nepasitvirtino, nes 24 ir 26 metu gimdžiau berniukus smile.gif tai dsbar trečiam nėštumui gal 37 laukt smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Vikta, nu va bus tau kaip Eires, prisiplanuosi savo berniuka nei neplanavus mirksiukas.gif

Kameja, gal geriau nelauk biggrin.gif , nes jei vel nepasitvirtins, busi be reikalo tiek laukus biggrin.gif
Atsakyti
pasidariau HCG kraujo tyrima. tai nėra nėštumo.
fui kaip atsiputau.
kai dabar mmm vėluoja ir buvo tikimybė, kad pastojau - tai supratau, kad nenoriu pastoti šiuo metu.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2013 07 19, 12:02)
pasidariau HCG kraujo tyrima. tai nėra nėštumo.
fui kaip atsiputau.
kai dabar mmm vėluoja ir buvo tikimybė, kad pastojau - tai supratau, kad nenoriu pastoti šiuo metu.

tai viskas, pasuoji? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 07 19, 16:35)
tai viskas, pasuoji? unsure.gif
nezinau. pirma reikia mmm sulaukti. galetu greiciau pramusti, kad kitam savaitgaliui svari buciau. laukia didelis balius
Atsakyti
matyt, po KT dar neatsistae organizmas 4u.gif , bet tai nemesk planu, jei jau pasiryzai, bus vel sunku veliau save nuteikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2013 07 19, 13:02)

pažįstamas jausmas blush2.gif , kai pastojau buvo mintys - nu boba metuose prisidirbo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rugseja, nu ka tu cia dabar, tau butinai reikejo leliaus, BUTINAI, negi norejai palikt viena vaika augt schmoll.gif
Atsakyti