Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Grim @ 2013 06 09, 22:48)
O prieš pažiūrint pasakykit, kaip mane įsivaizduojat tongue.gif

as tai prasta isivaizduotoja biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 06 09, 23:00)
neturiu draugių..

su ryanair'u iki 500 į abi puses, priklauso kada skrist, žiūriu iki liepos vidurio. nakvynė taip, atskirai.

nu o kokia alia drauge? ar bendradarbe?

keliom dienom tu nori lekt?
Atsakyti
Labas vakaras, mergytės, aš jau rytoj važiuoju įsodinimui turbūt. Dar bandysim pasiskambinti daktarui pasitikslinti. Po punkcijos ištraukė 19, apsivaisino 15, kas toliau sužinosim rytoj. Pirma dieną vakarop jaučiausi labai jau nekaip, bet kitą dieną visai gerai, pilvo nebeskaudėjo tik pradėjo skaudėti skrandį, nuo tada nepraeina, tai dabar jau ir tulžį skauda. Tikiuosi, kad ryt bus geriau ir toliau viskas vyks pagal planą.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 09, 23:55)
Labas vakaras, mergytės, aš jau rytoj važiuoju įsodinimui turbūt. Dar bandysim pasiskambinti daktarui pasitikslinti. Po punkcijos ištraukė 19, apsivaisino 15, kas toliau sužinosim rytoj. Pirma dieną vakarop jaučiausi labai jau nekaip, bet kitą dieną visai gerai, pilvo nebeskaudėjo tik pradėjo skaudėti skrandį, nuo tada nepraeina, tai dabar jau ir tulžį skauda. Tikiuosi, kad ryt bus geriau ir  toliau viskas vyks pagal planą.

Puikios zinios!!! thumbup.gif Laikom kumscius uz siandiena! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 06 09, 23:04)
Ot pridirbau - Fotki padariau viešą  doh.gif Kaip uždėt slaptažodį? Nesuprantu angliškai, tai niekaip negaliu rast  unsure.gif

susirask kairiam šone album properties ir ten susirask, kur parašyti slaptažodį.

QUOTE(Irėnė @ 2013 06 09, 23:10)
nu o kokia alia drauge? ar bendradarbe?

keliom dienom tu nori lekt?

viena alia draugė jau rugpjūtį atostogas suplanavus, kitos vyras niekur neišleis, o bendradarbių neturiu, pas mus tik aš ir du direktoriai..

kokiom 5-6 dienom, kad būtų kokios 3-4 pilnos poilsio dienos

QUOTE(Glamour @ 2013 06 09, 23:55)
Labas vakaras, mergytės, aš jau rytoj važiuoju įsodinimui turbūt.

spaudžiam kūmsčius smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

kavossss? smile.gif

Glamour, kumščiai suspausti smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 06 10, 06:55)
susirask kairiam šone album properties ir ten susirask, kur parašyti slaptažodį.

Nerandu verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Ieškau Crinone. Jeigu kuri turite atliekamo, sakykite. Nupirkčiau.
Ir dar būtų klausimas? Ar įmanoma jo nusipirkti Lietuvos vaisingumo klinikose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 06 10, 08:23)
kavossss? smile.gif

Nerandu  verysad.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

įvesi slaptažodį ir pačioj apačioj spausk save changes smile.gif
Atsakyti
Zuzla, pas mane ten kažkaip kitaip g.gif O jei atsiųsčiau tau į AŽ albumo nuorodą, ar uždėtum slaptažodį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 06 10, 09:02)
Zuzla, pas mane ten kažkaip kitaip  g.gif O jei atsiųsčiau tau į AŽ albumo nuorodą, ar uždėtum slaptažodį? smile.gif

ne, nes reikia prisijungti prie pačios paskyros su tavo vardu ir slaptažodžiu g.gif

gal lengviau būtų ištrinti esamą albumą ir sukurti naują nepražiopsojant slaptažodžio langelio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 10 birželio 2013 - 08:09
O gal kuri iki trečiadienio važiuos į Embrions kliniką? Man būtinai reikia Crinone. O Lietuvos vaisingumo klinikos, kiek skambinau, neparduoda, jeigu nesilankai pas juos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokeriukė @ 2013 06 10, 08:43)
O gal kuri iki trečiadienio važiuos į Embrions kliniką? Man būtinai reikia Crinone. O Lietuvos vaisingumo klinikos, kiek skambinau, neparduoda, jeigu nesilankai pas juos  verysad.gif

O Utrogestan netiktų?
Atsakyti
sveikos,
nu ir pila pas mus , tamsu, tik miegot smile.gif
QUOTE(Irėnė @ 2013 06 09, 21:19)
Na kas ka savaitgali veike? As tai slauge dirbau biggrin.gif

Tino kaip balius?

4u.gif bet greit sveiksta ligonis ?

oi, kai padirbom 8 valandas įtemptą protinį darbą, tai balius buvo pats tas thumbup.gif jau smegenys visai atsisakę buvo. labai fainai pasėdėjom su senai matytais bednradarbiais thumbup.gif ačiū, kad prisiminei biggrin.gif

QUOTE(Kokeriukė @ 2013 06 10, 08:24)
Sveikos, merginos  4u.gif
Ieškau Crinone. Jeigu kuri turite atliekamo, sakykite. Nupirkčiau.
Ir dar būtų klausimas? Ar įmanoma jo nusipirkti Lietuvos vaisingumo klinikose?  g.gif

parduoda visose VK lygtai po 360 lt.
Atsakyti