Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Grim @ 2013 06 10, 09:50)
O Utrogestan netiktų?

Nežinau. Aš naudoju nuo pat pradžių Crinone.

QUOTE(Tino @ 2013 06 10, 09:51)
parduoda visose VK lygtai po 360 lt.

Ką tik skambinau, tai sakė, jeigu ne jų pacientė, neparduoda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 09, 23:55)
Labas vakaras, mergytės, aš jau rytoj važiuoju įsodinimui turbūt. Dar bandysim pasiskambinti daktarui pasitikslinti. Po punkcijos ištraukė 19, apsivaisino 15, kas toliau sužinosim rytoj. Pirma dieną vakarop jaučiausi labai jau nekaip, bet kitą dieną visai gerai, pilvo nebeskaudėjo tik pradėjo skaudėti skrandį, nuo tada nepraeina, tai dabar jau ir tulžį skauda. Tikiuosi, kad ryt bus geriau ir  toliau viskas vyks pagal planą.

laikykis 4u.gif iki šiol viskas gerai, bus ir ką šaldyt. viskas super thumbup.gif

o aš einu fitness3.gif , nes užmigsiu - niekaip neprabundu. o sutarus nuvažiuot į vieną iš darbų kaip ir atsisveikint, gal kitais metais nekvies, o gal atsisakysiu.
Papildyta:
QUOTE(Kokeriukė @ 2013 06 10, 09:53)
[CODE]Ką tik skambinau, tai sakė, jeigu ne jų pacientė, neparduoda  verysad.gif

uoj, kokie neverslininkiški verysad.gif
tai reikia kaip nors apgaut g.gif surast kas, klientė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 06 10, 09:57)
uoj, kokie neverslininkiški  verysad.gif 
tai reikia kaip nors apgaut  g.gif surast kas, klientė smile.gif

Ir aš taip galvoju, kad neverslininkiški smile.gif
O tai gal atsilieptų kuri Lietuvos vaisingumo klinikų klientė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 07, 19:13)
tai siųsk nepadorią laugh.gif

Sveikutės mirksiukas.gif
Buvau dingusi iš eterio, nes savaitgalis toks intensyvus, kad į darbą atėjau visiškai nusikalusi, tikiuosi čia pailsėsiu tongue.gif Ryt nusimuilinsiu kelias valandas ir skirsiu sau blush2.gif
Ir laiko visiškai neturėjau (ne)padorių fotkių ieškojimui lotuliukas.gif Oi, linksmuolės jūs mirksiukas.gif Bet daviau užduotį dukterėčiai, kad paieškotų ir įrašytų man visų baliuškų fotkes- ji pas mus atlieka šias pareigas, nes aš visuomet lakstydavau su lėkštėm, vyras su buteliais, tai ji fiksuodavo kadrus.
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2013 06 07, 20:45)
Jautruole, gerai paieskok, laukiam .O jei nerasi - vyro paprasyk, kad imtu ir nufotkintu, tu dabar stenkis kuo dazniau i kadra list, atsiminima turesi mirksiukas.gif

Taip ir darysiu, jūs gerą mintį davėt, susimąsčiau, kodėl turiu tiek mažai savo arba kartu su vyru nuotraukų, vien vaiką įamžinam g.gif
O aš jau svajoju apie nestuke.gif fotosesiją, turiu su dukryte, man jos dar gražesnės nei vestuvių wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2013 06 09, 22:55)
Tikiuosi, kad ryt bus geriau ir  toliau viskas vyks pagal planą.

Tebelaikau kumščius už jūsų sėkmę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokeriukė @ 2013 06 10, 08:24)
Sveikos, merginos  4u.gif
Ieškau Crinone. Jeigu kuri turite atliekamo, sakykite. Nupirkčiau.
Ir dar būtų klausimas? Ar įmanoma jo nusipirkti Lietuvos vaisingumo klinikose?  g.gif

Mun rods, IVf skyrelyje praeitos savitės pabaigoj kažkas siūlė... tikrai prieš kelias dienas kažkur mačiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 06 10, 15:25)
Mun rods, IVf skyrelyje praeitos savitės pabaigoj kažkas siūlė... tikrai prieš kelias dienas kažkur mačiau.  g.gif

Žinau 4u.gif Rezervuota, ko gero jau ir pardavė.
Atsakyti
Sveikutės, aš jau PUPO. Iš 15 liko 7 emrionai 8, 7 ląstelių. Įsodino vieną, užšaldė šešis.Skysčių pilve nematė, bet baiminosi, kad jei pastosiu bus hiperstimuliacija. tulžį ir skrandžio duobutę vis dar skauda. Norėjau sodinti du bet daktaras su Mb mane perkalbėjo.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 10, 17:59)
Sveikutės, aš jau PUPO. Iš 15 liko 7 emrionai 8, 7 ląstelių. Įsodino vieną, užšaldė šešis.

Norėjau sodinti du bet daktaras su Mb mane perkalbėjo.

tai kaip ir viskas gerai, ar ne? 4u.gif

kodėl?
Atsakyti
zuzlai ir D.C. 4u.gif dėl vit.D

Grim ir Saulutei irgi 4u.gif

Shira, labai malonu susipažint ax.gif Gražios nuotraukytės wub.gif
Jautruole, laukiu ir tavųjų fotkių mirksiukas.gif
O kur kaip Grim pamatyt? unsure.gif

Irėnė, kaip TB laikosi?

Glamour bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Kaip šifruojasi PUPO? blush2.gif
Ir aš turbūt sodinčiau 1 unsure.gif

QUOTE(meskute102 @ 2013 06 06, 19:36)
maikut labai liudna del nepavykusio iui... kelintas 5 cia buvo? maikut as tau pasiulyciau pabandyti pas karpenko nors apsilankyk labai nuosirdi gydytoja wink.gif

pas mane nelabai kas pakite tai neturiu nei ka rasyti biggrin.gif buvau vilniuj pas Zabuliene ir pas Karpenko. nu labai fainos gydytojos dabar dar biski tyrimuku pasidarysiu ir vaistuku pavartosiu . labai faina kad labai gilinosi ir tiek klausinejo ,gal ka nors atkasim  lotuliukas.gif
Aha, 5 verysad.gif Pasirodo beliko vienas šansas, o ne du... Taip, jeigu Intaitė nepadės, tai gal eisiu pas Karpenko huh.gif O gal iš karto pas žolininkę eit..? mastau.gif

Kaip ir Tino sakė, galim ir šiaip paplepėt 4u.gif
Zabulienė ir man patiko drinks_cheers.gif Atidžiai išstudijavo viską ką atsinešiau ir... liko nesupratus kodėl nepastoju... huh.gif Iš vienos pusės gerai kad nėra problemų, iš kitos pusės - kaip čia pasakius...

Pasikartojau zarazų tyrimus (mycoplasma hominis ir genitalium, ureaplasma, chlamydia). Buvau dariusi 2010 gruodį, bet užsimaniau pakartot, galvoju gal sėdi kur koks brudas aną kartą nepastebėtas ir dėl to teplioja... Bet viskas ok, nieko nerado.
Buvo kažkokios nerašymo dienos... Vyras naujieną nutėškė - nedarysim IVF. Gerai, kad sėdėjau... Nedarysim ir viskas. Be jokių argumentų. Nors anksčiau tikrai esam apie tai kalbėję, vienu metu netgi sakė tai darom dabar, kam tos IUI. Dabar kol kas virškinu viską, galvoju. Reiks prie progos vėl apie tai pakalbėti...
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 06 10, 19:27)
Aha, 5  verysad.gif Pasirodo beliko vienas šansas, o ne du... Taip, jeigu Intaitė nepadės, tai gal eisiu pas Karpenko huh.gif O gal iš karto pas žolininkę eit..? mastau.gif

Zabulienė ir man patiko  drinks_cheers.gif Atidžiai išstudijavo viską ką atsinešiau ir... liko nesupratus kodėl nepastoju... huh.gif Iš vienos pusės gerai kad nėra problemų, iš kitos pusės -  kaip čia pasakius...

Buvo kažkokios nerašymo dienos... Vyras naujieną nutėškė - nedarysim IVF. Gerai, kad sėdėjau... Nedarysim ir viskas. Be jokių argumentų. Nors anksčiau tikrai esam apie tai kalbėję, vienu metu netgi sakė tai darom dabar, kam tos IUI. Dabar kol kas virškinu viską, galvoju. Reiks prie progos vėl apie tai pakalbėti...

o aš iš dabartinių pozicijų žiūrint nebedaryčiau visų tų šešių IUI. tik bereikalinga stimuliacija. ypač kai priežastys neaiškios. na, bet jei vyras dabar prieš IVF, tai belieka tik IUI, kam jis dar pritaria ir savo produktą duoda. nu kas jam čia užėjo doh.gif

o aš šiandien susiskambinau ir rytoj einu pas žolininkę - kaip faina. toks simpatiškas balsas telefonu, jaučiu prisikalbėsiu apie viską blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 10 birželio 2013 - 19:46
QUOTE(maika @ 2013 06 10, 19:27)
Vyras naujieną nutėškė - nedarysim IVF. Gerai, kad sėdėjau... Nedarysim ir viskas. Be jokių argumentų.

ojei 4u.gif tie vyrai.. bet apsigalvos, jiems ir tai būdinga console.gif
Atsakyti
Aha... kartais su trep kojele įmanoma susišnekėti doh.gif
Atsakyti