zuzlai ir D.C.

dėl vit.D
Grim ir Saulutei irgi
Shira, labai malonu susipažint

Gražios nuotraukytės
Jautruole, laukiu ir tavųjų fotkių
O kur kaip
Grim pamatyt?
Irėnė, kaip TB laikosi?
Glamour
Kaip šifruojasi PUPO?
Ir aš turbūt sodinčiau 1
QUOTE(meskute102 @ 2013 06 06, 19:36)
maikut labai liudna del nepavykusio iui... kelintas 5 cia buvo? maikut as tau pasiulyciau pabandyti pas karpenko nors apsilankyk labai nuosirdi gydytoja
pas mane nelabai kas pakite tai neturiu nei ka rasyti

buvau vilniuj pas Zabuliene ir pas Karpenko. nu labai fainos gydytojos dabar dar biski tyrimuku pasidarysiu ir vaistuku pavartosiu . labai faina kad labai gilinosi ir tiek klausinejo ,gal ka nors atkasim

Aha, 5

Pasirodo beliko vienas šansas, o ne du... Taip, jeigu Intaitė nepadės, tai gal eisiu pas Karpenko

O gal iš karto pas žolininkę eit..?
Kaip ir Tino sakė, galim ir šiaip paplepėt
Zabulienė ir man patiko

Atidžiai išstudijavo viską ką atsinešiau ir... liko nesupratus kodėl nepastoju...

Iš vienos pusės gerai kad nėra problemų, iš kitos pusės - kaip čia pasakius...
Pasikartojau zarazų tyrimus (mycoplasma hominis ir genitalium, ureaplasma, chlamydia). Buvau dariusi 2010 gruodį, bet užsimaniau pakartot, galvoju gal sėdi kur koks brudas aną kartą nepastebėtas ir dėl to teplioja... Bet viskas ok, nieko nerado.
Buvo kažkokios nerašymo dienos... Vyras naujieną nutėškė - nedarysim IVF. Gerai, kad sėdėjau... Nedarysim ir viskas. Be jokių argumentų. Nors anksčiau tikrai esam apie tai kalbėję, vienu metu netgi sakė tai darom dabar, kam tos IUI. Dabar kol kas virškinu viską, galvoju. Reiks prie progos vėl apie tai pakalbėti...