Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Tino @ 2013 06 10, 20:45)
o aš iš dabartinių pozicijų žiūrint nebedaryčiau visų tų šešių IUI. tik bereikalinga stimuliacija. ypač kai priežastys neaiškios. na, bet jei vyras dabar prieš IVF, tai belieka tik IUI, kam jis dar pritaria ir savo produktą duoda. nu kas jam čia užėjo  doh.gif

o aš šiandien susiskambinau ir rytoj einu pas žolininkę - kaip faina. toks simpatiškas balsas telefonu, jaučiu prisikalbėsiu  apie viską blush2.gif
Kai darai, kiekvieną kartą galvoji kad va šita tai jau paskutinė, daugiau nereiks ax.gif

Kaip greitai pakliuvai, kažkodėl įsivaizdavau kad eilės didžiulės bigsmile.gif Laukiam laukiam įspūdžių po vizito smile.gif

zuzla, labai tikiuosi kad apsigalvos...
O dar sako moterys nepastovios doh.gif

Pelargonija, na bent jau su maniškiu tas kaip ir neveikia... huh.gif

Labas rytas 4u.gif
Kaip miegojot?
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Aš šį rytą rami- nuleidau kraują, reikia patikrinti ar pakilo hemoglobinas po 2savaičių vartojimo geležies g.gif Užmėtykit akmenimis, bet tuo pačiu pasidariau ir cholesterolio tyrimą blush2.gif Niekad nesu dariusi šio tyrimo, be to, pusei jaunų kolegių atrado jį padidėjusį, tai prie to pačio badymo pasitikrinau ir jį biggrin.gif

Maika> persigalvos taviškis, mano irgi kartais užsispira kaip ožys, tada atsitraukiu ir nebespaudžiu, tipo tu šeimos galva, kaip pasakysi taip bus. Ir tada bingo- jis pradeda kalbėti mano žodžiais, atseit jis taip sugalvojo lotuliukas.gif Svarbiausia, kad rezultatas yra. thumbup.gif

Zuzla> kaip naktys? Ar radai kompanionę?
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 06 11, 07:37)

Kaip miegojot?

neklausk..

QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 11, 09:31)

Aš šį rytą rami- nuleidau kraują, reikia patikrinti ar pakilo hemoglobinas po 2savaičių vartojimo geležies g.gif

Maika> persigalvos taviškis, mano irgi kartais užsispira kaip ožys, tada atsitraukiu ir nebespaudžiu, tipo tu šeimos galva, kaip pasakysi taip bus. Ir tada bingo- jis pradeda kalbėti mano žodžiais, atseit jis taip sugalvojo lotuliukas.gif Svarbiausia, kad rezultatas yra. thumbup.gif

Zuzla> kaip naktys? Ar radai kompanionę?

o kiek buvo?

lotuliukas.gif

chrenovos tos naktys doh.gif vėl pradėjo prastai užmigti, nei soskė, nei supimas nebepadeda.. vakar išvis ~24 val atsibudo ir guli sau atsimerkęs unsure.gif nu gerai, gulėk, aš miegosiu, bet ne, atsibodo gi, pradėjo zyzti, vėl kelkis supk, po val vėl zyzia.. 2:30 pavalgė, tai iki 6 pamiegojom doh.gif kaip užkniso..
neradau kompanjonės..
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 06 10, 20:45)

o aš šiandien susiskambinau ir rytoj einu pas žolininkę - kaip faina. toks simpatiškas balsas telefonu, jaučiu prisikalbėsiu  apie viską blush2.gif

Būtinai parašyk,kaip sekesi smile.gif Tikiuosi tavęs neišvadins kaip manęs šešiasdešimtmete biggrin.gif

O dėl keliavimo su bet kuo...žiauriai rizikinga..žinau atvejį,kaip geri pažįstami išvarė mašina po Europą ir jau pradžioj kelionės taip susipyko,kad grįžo atgal biggrin.gif O kiek vadinamųjų draugų po bendrų atostogų nebedraugais tampa,taigi kaip mano brolis,išmaišęs pusę pasaulio, sako,geriausia keliaut vienam arba dviese,bet su žmogum,su kuriuo auros , norai ir poreikiai sutampa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 11, 09:37)
neklausk..

o kiek buvo?

console.gif

Mano visą gyvenimą žemas, kažkada stebuklingai pasikėliau iki 128, o dabar vėl 108. Dr. sakė, kad mažai ir gėriau 2savaites skystą geležį.
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2013 06 11, 09:48)
sako,geriausia keliaut vienam arba dviese,bet su žmogum,su kuriuo auros , norai ir poreikiai sutampa smile.gif

drinks_cheers.gif 100%. Prisimenu, kaip nervinausi kai keliavau su vyro sese, košmaras! Visiškai neatitiko atostogų įsivaizdavimas, poreikiai ir norai skirtingi, siaubas ta savaitė buvo...Vienas iš pvz- aš kai atostogauju nenoriu valgyti turisto pusryčius iš konservų, gali sau leisti kavinėj užkąsti, o ten išsikepė prieš kelionę šašlų ir valgė visą kelionę blink.gif
Beje, merginos, kadangi kalbam apie keliones užklausiu gal kuri esat buvusi Druskininkuose vandens parke- kaip ten su nakvyne?Skaičiau jų psl, bet geriau susižinot iš buvusiųjų mirksiukas.gif Planuojam šiemet apsiriboti Lietuva, toliau bijau važiuot, kai tik karščiau, man spazmuoja pilvelį, nerizikuosiu blush2.gif
Atsakyti
zuzla console.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 11, 09:31)
Svarbiausia, kad rezultatas yra. thumbup.gif
drinks_cheers.gif
Dėl cholesterolio tai teisingai, juk kas kitas mumis pasirūpins jeigu ne pačios mirksiukas.gif
O prieš priduodama kraują hemoglobino tyrimui kažkiek laiko negėrei geležies?
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 06 11, 10:14)
O prieš priduodama kraują hemoglobino tyrimui kažkiek laiko negėrei geležies?

Vakar išgėriau įprastą dozę, matyt reikėjo kelias dienas nevartoti? Net nepagalvojau doh.gif Dr. sakė, kad vistiek reikės sugerti visą butelį, jai svarbiau buvo pamatyti ar nors kiek pakilo ar šalia to geriamo nereikės dar ir tablečių, gal todėl neperspėjo g.gif Bala nematė, popiet gausiu ats. ir bus aišku.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 11, 11:25)
Vakar išgėriau įprastą dozę,  matyt reikėjo kelias dienas nevartoti? Net nepagalvojau doh.gif  Dr. sakė, kad vistiek reikės sugerti visą butelį, jai svarbiau buvo pamatyti ar nors kiek pakilo ar šalia to geriamo nereikės dar ir tablečių, gal todėl neperspėjo g.gif Bala nematė, popiet gausiu ats. ir bus aišku.
Nežinau ar reikia bet kažkaip stengiuosi kelias dienas negerti to, ką tiriuosi blush2.gif Dariausi bendrą kraują ir pamiršau kad geriu geležį, žiūriu rezultatuose į savo hemoglobiną 148 ir galvoju kas čia pasidarė.... Pas mane 130-135 būna. Paskui prisiminiau kad geležį geriu. Savaitę negėriau, pakartojau, rezultatas 133. Bet tavo situacija tikrai gal kitokia ax.gif
Atsakyti
nu vsio, panos, po mėnesio manęs laukia Paryžius mastau.gif skrendu su mama..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 11, 14:26)
nu vsio, panos, po mėnesio manęs laukia Paryžius mastau.gif skrendu su mama..

thumbup.gif Klausyk, o mamą buvau pamiršusi tau pasiūlyti doh.gif Aš asmeniškai labai norėčiau su saviške, linkiu, kad ir jums būtų gera mirksiukas.gif
Aš gavau ats.- hemoglobinas nuo 108 pakilo tik iki 111 blink.gif Mažoka, tikriausiai dr. skirs papildomai geležies arba didins geriamos dozę.

Zuzla>gavau ir to tyrimo ats., viskas gerai-pradžioj buvau išsigandus, nes vienas +, kitas rodiklis-, bet dr. nuramino, kad tai gerai: teigiamas rodo, kad esu sirgusi ir perduosiu imunitetą kūdikiui, o neigiamas, kuris yra šiuo metu svarbiausias, rodo, kad dabar virusas latentinėje, neaktyvioje fazėje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 11, 15:36)
thumbup.gif Klausyk, o mamą buvau pamiršusi tau pasiūlyti doh.gif  Aš asmeniškai labai norėčiau su saviške, linkiu, kad ir jums būtų gera mirksiukas.gif

Aš gavau ats.- hemoglobinas nuo 108 pakilo tik iki 111 blink.gif Mažoka, tikriausiai dr. skirs papildomai geležies arba didins geriamos dozę.

Zuzla>

aš tai nelabai, tik iš bėdos keliauju unsure.gif

žiūrėk, kad vidūriai neužkietėtų mastau.gif

to ir reikėjo tikėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 11, 14:43)
aš tai nelabai, tik iš bėdos keliauju unsure.gif

žiūrėk, kad vidūriai neužkietėtų mastau.gif

to ir reikėjo tikėtis mirksiukas.gif

Tikėkimės, kad nebus bėdos mirksiukas.gif

Aha, tabletės kietina, va mano dabar geriamas Iron Vital F tai thumbup.gif , nepykina ir nekietina, bet neužtenka (arba per mažai dar geriu).

4u.gif
Atsakyti