Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 11, 16:16)
Aha, tabletės kietina, va mano dabar geriamas Iron Vital F tai thumbup.gif , nepykina ir nekietina

matai kaip smile.gif mane kaip tik nuo jo pykino, o ferrum lek tablėtėse buvo liuks.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 11, 15:26)
nu vsio, panos, po mėnesio manęs laukia Paryžius mastau.gif skrendu su mama..

Bet tu lyg sakei,kad nenori i Paryziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 06 11, 16:38)
Bet tu lyg sakei,kad nenori i Paryziu smile.gif

mama nori, o su kuo ji daugiau nuvažiuos, jei ne su manim..
Atsakyti

thumbup.gif sprendimas. aš dažniausiai su mama keliauju. susipjaunam, žinoma, bet abi į vieną pusę einam kažko žiūrėt - interesai atitinka.

nu grįžau ax.gif prirašė daugybę tyrimų pasidaryt. nu ir žolių kokteilį, bičių produktų. nieko kažko ypatingo nesakė, problemas pataikė, aš patvirtinau. stebuklų nežadėjo - natūralu, bet paguodė, kad dar nenurašyta.
Atsakyti
good.gif dabar beliko tą mėnesį pratempti cool.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 11, 15:36)
hemoglobinas nuo 108 pakilo tik iki 111 blink.gif
Matyt kažkur ta geležis išsiplauna arba neįsisavinama mastau.gif

QUOTE(Tino @ 2013 06 11, 17:11)
nu grįžau  ax.gif  prirašė daugybę tyrimų pasidaryt. nu ir žolių kokteilį, bičių produktų. nieko kažko ypatingo nesakė, problemas pataikė, aš patvirtinau. stebuklų nežadėjo - natūralu, bet paguodė, kad dar nenurašyta.
Kaip ir neblogai smile.gif Irgi stiklainiukais teks apsistatyt? unsure.gif hihihi.gif
Atsakyti

nu grįžau  ax.gif  prirašė daugybę tyrimų pasidaryt. nu ir žolių kokteilį, bičių produktų. nieko kažko ypatingo nesakė, problemas pataikė, aš patvirtinau. stebuklų nežadėjo - natūralu, bet paguodė, kad dar nenurašyta.

Nu bais idomu,ar tau irgi tuos pacius tyrimus liepe pasidaryt biggrin.gif ..nes man su MB tai praktiskai ta pati..na ka,TINO, pazoliaujam daba tris menesius,ogi ziurim- BAC ir YRA nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif  sprendimas. aš dažniausiai su mama keliauju. susipjaunam, žinoma, bet abi į vieną pusę einam kažko žiūrėt - interesai atitinka.

Nu tai faina !!! O kokie tyrimai?
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 06 11, 19:56)
Kaip ir neblogai smile.gif Irgi stiklainiukais teks apsistatyt?  unsure.gif  hihihi.gif

Ai, kad aš jau ir anksčiau panašiai pas osteopatą kai ėjau gėriau

QUOTE(jurmarta @ 2013 06 11, 20:17)
na ka,TINO, pazoliaujam daba tris menesius,ogi ziurim-  BAC ir YRA nestuke.gif  biggrin.gif

oi, kad Tavo žodžiai D į ausį blush2.gif kaip supratau, reikia metais dirbti.

QUOTE(meskute102 @ 2013 06 11, 20:50)
O kokie tyrimai?

bendras kraujo, cholesterolis, mineralai, o daugiau kaip suprantu visi kepenų, nes pas mane tulžis nenuteka. reiks kada prisiruošt nevalgius. sumelė graži vėl gausis doh.gif
dar ir vyrui patarė papildų duot.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 10, 07:55)
kokiom 5-6 dienom, kad būtų kokios 3-4 pilnos poilsio dienos
spaudžiam kūmsčius smile.gif

blyn, nugi pavydziu tau mirksiukas.gif

QUOTE(Tino @ 2013 06 10, 09:51)
bet greit sveiksta ligonis ?

oi, kai padirbom 8 valandas įtemptą protinį darbą, tai balius buvo pats tas  thumbup.gif jau smegenys visai atsisakę buvo. labai fainai pasėdėjom su senai matytais bednradarbiais  thumbup.gif ačiū, kad prisiminei  biggrin.gif

sveiksta, sveiksta. kur bedetis lieka mirksiukas.gif

fainiai kai smagiai pasisedi.

QUOTE(Glamour @ 2013 06 10, 17:59)
Sveikutės, aš jau PUPO. Iš 15 liko 7 emrionai 8, 7 ląstelių. Įsodino vieną, užšaldė šešis.Skysčių pilve nematė, bet baiminosi, kad jei pastosiu bus hiperstimuliacija. tulžį ir skrandžio duobutę vis dar skauda. Norėjau sodinti du bet daktaras su Mb mane perkalbėjo.

super thumbup.gif lauksim geru ziniu mirksiukas.gif

QUOTE(maika @ 2013 06 10, 19:27)
Irėnė, kaip TB laikosi?

Vyras naujieną nutėškė - nedarysim IVF.

laikosi mirksiukas.gif

nu o motyvas koks blink.gif

QUOTE(jurmarta @ 2013 06 11, 10:48)
O dėl keliavimo su bet kuo...žiauriai rizikinga..

ir net su savais rizikinga. visko buna. nuotaiku kaitos, pms'ai ir t.t. ir pan.
niu bet, nerizikuosi, nezinosi mirksiukas.gif

ir as noriu rolleyes.gif ir i paryziu noriu, ir i roma noriu, ir aplamai visur noriu biggrin.gif galeciau nedirbt, tik keliaut tongue.gif ech, faina jums wub.gif
o zuzliukas su zuzlinu liks kariaut?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 06 11, 16:11)

Kartu su Jurmarta gersit iš stiklainiukų mirksiukas.gif Tikėkim, kad padės 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2013 06 11, 22:37)
ir i paryziu noriu, ir i roma noriu, ir aplamai visur noriu biggrin.gif galeciau nedirbt, tik keliaut tongue.gif

o zuzliukas su zuzlinu liks kariaut?

drinks_cheers.gif

aha smile.gif varė varė mane važiuot, o kai nupirko bilietus, tai pradėjo abejot, ar susitvarkys laugh.gif

labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2013 06 11, 22:37)
nu o motyvas koks blink.gif
Tai va kad jokio doh.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 06 12, 08:54)
aha smile.gif varė varė mane važiuot, o kai nupirko bilietus, tai pradėjo abejot, ar susitvarkys laugh.gif
hihihi.gif tai jis irgi atostogas tam laikui pasiims?
Atsakyti