Labas mergaites
QUOTE(Tino @ 2013 06 27, 10:18)
o aš dar galvoju pas būrėją nuvaryt kitą savaitę... o Tu čia dabar tai ppribūrei, kad nebesinori gadint įspūdžio
gaivu kol kas
Pas ka tokia leksi?
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 27, 10:26)
Sveikutės,
aš jau po echo ir nemoku apsakyti savo būsenos...Džiaugiuosi, kad viskas gerai (stuburiukas, skrandis, smegenys, širdutė, nosies kauliukas, viršutinė lūpa), bet kartu ir neramu, kad leliukas 5 dienom mažesnis

Daktarė sako, kad iki 7dienų jei atsilieka tai normalu, blogiau, kai daugiau kaip 2 savaites, bet man vistiek širdį spaudžia... Mažiukas pačioje apačioje įsitaisęs, tai patarė magnį gerti (o aš jį buvau nutraukusi, nes pasirodė, kad dar labiau jį išgėrus spazmuoja).
Dėl lyties vyras prašė nesakyti, tai ji ir susimėtė, bet man pakuždėjo, kad daugiau šansų, jog
mergytė. Garantijos nedavė, nes leliukas l.susirietęs, labiau matysis 30savaitę.
Dabar lauksiu popietinio vizito pas savo šeimos dr., žiūrėsim, ką prirašys dėl HMB.
Nuostabu
Ka seimos gyd. del HMB sake? Koks jis dabar pas tave?
Per ankstesnius echo leliuko dydis visada atitiko laika?
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 27, 11:05)
Stengiuosi galvoti tik gerai, visada buvau optimistė, bet tapus

baimės daugiau nei džiaugsmo
Mašinoj vistiek pasakiau vyrui, kad tikriausiai mergaitė, jis ir sako- palauksim kai gims. Nusiminiau dėl jo reakcijos, nes žinau, kad jis l.nori berniuko

Man tikrai vienodai kas, kad tik sveikas, o
jo giminė ir šeima užgrauš...

kas cia per nusistatymas

vaikas yra vaikas, kokia jo lytis bebutu
QUOTE(maika @ 2013 06 27, 14:39)
O aš po biopsijos ir ektopijos prideginimo
QUOTE(Glamour @ 2013 06 27, 18:40)
O man šiandien pradėjo teplioti, tai pasidariau tyrimus anksčiau. T labai nugąsdino iš ryto,net apsiverkiau, nes pasakė, kad greičiausiai valosi nesivystantis. Užknisa tas jo pesimizmas

. O skaiciukai paaugo per 2 dienas nuo 65 iki 167,5. Dabar išsirašiau sau daugiau folio rūgšties ir gulima režimą, plius daktaro paskirtą magnį. Dabar be kitos savaitės nesitirsiu hcg. Daktaras liepe atvykti pas ji trečiadienį - ketvirtadienį. Ziuresiu pagal situaciją, jei nebeteplios gal ir nebesitirsiu Lietuvoj kitą savaitę, Latvijoj vis tiek tirs.
Glamour, viskas turi buti gerai! Pasaugok save
Tikiuosi skaiciukai toliau graziai augs