nemanau, kad cia kalta labaratorija, su MB kiek ejom kraujo darytis, tai jam duria po 2-3 kartus kol pataiko ir aplankem ne viena.. visose tas pats... Manau tiesiog gal kai kuriems zmonems sunkiai venas aptikti ir tiek. Del sterialumo komentuoti negaliu

QUOTE(enriga @ 2013 07 02, 10:32)
Atsiprašau,kad taip įsikišu ne į temą
Bet,tiesą sakant,likau giliai nustebus po Jūsų postų...Kiek kartų ten "nusileidau" kraują,niekada nieko panašaus nebuvo
O palygint tikrai turiu su kuo..Nebent dirba kokios pakaitinės
Visada pagal visus sterilumo reikalavimus,visada su pirštinėm,visada atsargiai,visada įspėdavo palaikyt,kad nesusidarytų mėlynės ir t.t.Dar esu mačius kartą prieš mane merginai pasidarė silpna kraują imant,tai vėlgi,sulėkė dar kelios,tą kėdę atlenkė,langą atidarė,žodžiu tikrai rūpestingai ir maloniai...Ir tikrai galėčiau rekomenduot BM laboratoriją ir kitiems..
Nesakau,kad Jūs viską išsigalvojat,tiesiog tikrai labai keista ir dabar bijočiau kam ir girti juos
Linkiu,kad daugiau tokių nemalonių įspūdžių netektų išgyventi

Bet,tiesą sakant,likau giliai nustebus po Jūsų postų...Kiek kartų ten "nusileidau" kraują,niekada nieko panašaus nebuvo

Nesakau,kad Jūs viską išsigalvojat,tiesiog tikrai labai keista ir dabar bijočiau kam ir girti juos

Linkiu,kad daugiau tokių nemalonių įspūdžių netektų išgyventi

Virtualiai mėlynų rankų negaliu parodyti

Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2013 07 02, 11:06)
nemanau, kad cia kalta labaratorija, su MB kiek ejom kraujo darytis, tai jam duria po 2-3 kartus kol pataiko ir aplankem ne viena.. visose tas pats... Manau tiesiog gal kai kuriems zmonems sunkiai venas aptikti ir tiek. Del sterialumo komentuoti negaliu 

Moteriškė, kuri ėmė man kraują patarė ateiti kitą kartą penktadieniais (rašiau ankstesniame poste), nes tada dirba, kaip ji pati išsireiškė - profesionalai.
Dėl kraujo ėmimo patirties tikrai turiu visokios, bet neigiamos daugiausiai iš UK. Ten net barti gavau kodėl mano venos bėgioja, mažos ir iš viso

Man matyt didžiausią šoką sukėlė tai, kad aš tikėjausi padariusi gerą pasirinkimą eidama pas tuos, kurie iš kraujo ėmimo duoną valgo. O papuoliau pas pagyvenusią, besipraktikuojančią, o gal prastai visą gyvenimą imančią kraują bendrosios praktikos slaugytoją

Yra kaip yra. Mano blogi įspūdžiai tikrai nekeičia jūsų gerų. O tai, kad duria po kelis kartus ir įdūrus su adatą ieško venos sukiojant į visas puses, tai ir parodo neprofesionalumą

Sorry už mano įspūdžius ir nuomonę

QUOTE(Comma @ 2013 07 02, 13:26)
Moteriškė, kuri ėmė man kraują patarė ateiti kitą kartą penktadieniais (rašiau ankstesniame poste), nes tada dirba, kaip ji pati išsireiškė - profesionalai.
Dėl kraujo ėmimo patirties tikrai turiu visokios, bet neigiamos daugiausiai iš UK. Ten net barti gavau kodėl mano venos bėgioja, mažos ir iš viso

Man matyt didžiausią šoką sukėlė tai, kad aš tikėjausi padariusi gerą pasirinkimą eidama pas tuos, kurie iš kraujo ėmimo duoną valgo. O papuoliau pas pagyvenusią, besipraktikuojančią, o gal prastai visą gyvenimą imančią kraują bendrosios praktikos slaugytoją

Vistik matyt jie tikrai gal darbuotojus atostogų išleidę ir kraują ima nežinia kas

Bet keista,kad rimta laboratorija ir šitaip daro - juk vat su tokiais nelinksmais nuotykiais kaip Jūsų atbaidys ne vieną ir ne du klientus

olesia, tūriningų atostogų

priviet 
nu ką aš jumi gali pasakyti apie mūsų lietuvišką pajūrį.. dar kartą įsitikinau, kad jei vasarą atostogauji tik kartą, tai geriau primokėti ir važiuoti ten, kur bus garantuotai šilta.. per visą savaitę saulė buvo tik vieną dieną, dvi dienas lijo, kitas dienas buvo šiaip apsiniaukę ir šalta. būtų šilta, būtų ir nuotaika kitokia, nes dabar grįžau tik pavargus, neturinti jokių gerų emocijų. D.C. grynas oras veikia taip pat kaip ir Vilniaus - niekaip, toks pat zyzalas, toks pat nemiegalius..
na bent nuotraukų gražių padariau

nu ką aš jumi gali pasakyti apie mūsų lietuvišką pajūrį.. dar kartą įsitikinau, kad jei vasarą atostogauji tik kartą, tai geriau primokėti ir važiuoti ten, kur bus garantuotai šilta.. per visą savaitę saulė buvo tik vieną dieną, dvi dienas lijo, kitas dienas buvo šiaip apsiniaukę ir šalta. būtų šilta, būtų ir nuotaika kitokia, nes dabar grįžau tik pavargus, neturinti jokių gerų emocijų. D.C. grynas oras veikia taip pat kaip ir Vilniaus - niekaip, toks pat zyzalas, toks pat nemiegalius..
na bent nuotraukų gražių padariau

Sveika sugrįžus!Mums tavęs čia labai trūko!Gaila,kad nepasisekė su oru,mes prieš jums išvažiuojant buvom Nidoj,tai orai fantastiški buvo,tik vabalai smirdėjo pliaže
..Šiaip tai aš visada sakydavau,kad vasarą gerai Lietuvoj ir nėr ko važiuot į užsienį,bet kai vieną vasarą ištisai lijo-neapsikentę išmovėm i Bulgariją ir..ismylėjau Juodąją jūrą
mūsų Baltijai net nėr ją lygintis su ja
...
Na bet vis aplinką pakeitei-vėjas galvą prapūtė
Superinė fotkė kur antis su ančiukais

QUOTE(jurmarta @ 2013 07 03, 09:31)
Ir man akis labiausiai užstrigo už mamos su lialiais potkes

Glamour, dėl PRL
zuzla
Gerai kad grįžai, be to čia šilta
O jau nuotraukos
Man gražiausia ta su akmenėliais
Dar ta su dviem valtimis užstrigo
Ir dar pirma, ir šešta, tai beveik visas ir išvardinau

zuzla

ačiū, mergaitės
dar į albumą įdėjau kelias.. priešpaskutinė iš serijos "kaip aš praleidau vasarą", t.y. kokia poza

QUOTE(jurmarta @ 2013 07 03, 11:31)
QUOTE(maika @ 2013 07 03, 19:09)
O jau nuotraukos
Man gražiausia ta su akmenėliais
Dar ta su dviem valtimis užstrigo
Ir dar pirma, ir šešta, tai beveik visas ir išvardinau 

dar į albumą įdėjau kelias.. priešpaskutinė iš serijos "kaip aš praleidau vasarą", t.y. kokia poza

QUOTE(zuzla @ 2013 07 03, 11:02)
priviet 
nu ką aš jumi gali pasakyti apie mūsų lietuvišką pajūrį.. dar kartą įsitikinau, kad jei vasarą atostogauji tik kartą, tai geriau primokėti ir važiuoti ten, kur bus garantuotai šilta.. per visą savaitę saulė buvo tik vieną dieną, dvi dienas lijo, kitas dienas buvo šiaip apsiniaukę ir šalta. būtų šilta, būtų ir nuotaika kitokia,

nu ką aš jumi gali pasakyti apie mūsų lietuvišką pajūrį.. dar kartą įsitikinau, kad jei vasarą atostogauji tik kartą, tai geriau primokėti ir važiuoti ten, kur bus garantuotai šilta.. per visą savaitę saulė buvo tik vieną dieną, dvi dienas lijo, kitas dienas buvo šiaip apsiniaukę ir šalta. būtų šilta, būtų ir nuotaika kitokia,
sveika sugrįžus. labai gražios nuotraukos

QUOTE(jurmarta @ 2013 07 03, 11:31)
vieną vasarą ištisai lijo-neapsikentę išmovėm i Bulgariją ir..ismylėjau Juodąją jūrą
mūsų Baltijai net nėr ją lygintis su ja
...

man irgi Juodoji patiko - vieną vasarą per bangas šokinėjau kaip vaikystėj

man irgi tie ančiukai - susileidau

panos, susinervinau - vienas žmogus dėkodamas skambiai pavadino mane savo angelu sargu, geradare, kad yra religinga ir pasimeldžia už mane... net apsižliumbiau

o tokia gera nuotaika paskutiniu metu buvo...
QUOTE(zuzla @ 2013 07 03, 19:34)
Turbūt tavoji nugara visai parėjo 

Tino