Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 27, 10:49)
Jautruole, o tu tiksliai žinai pastojimo (ovuliacijos) dieną ar skaičiuoja pagal mmm?

Skaičiuoja pagal pirmą mmm dieną, tikslios ovuliacijos nežinau. Ar dėl to gali kažkas keistis? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2013 06 27, 10:21)
o gal dar D duos ir berniuką? lotuliukas.gif  mirksiukas.gif Ką gali žinoti.... lotuliukas.gif

Aš jau dabar norėčiau trečio vaiko blush2.gif Ir nesvarbu kokia lytis, trys sesutės būtų dar fainiau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2013 06 27, 11:32)
Po pietų arba geležį, arba kavą geriu ax.gif

Jautruole  4u.gif primink vyrui kiek laukėt šio nėštumo, primink kad vienu metu ir ant plauko viskas pakibę buvo... paklausk, ar tikrai geriau jokio vaiko negu mergaitė..? 4u.gif

Žinau mirksiukas.gif

Viską mudu prisimenam, dabar kai nurimau, manau, kad per jautriai sureagavau į jo veido mimiką. Gink D negaliu taip klausti, jis l.nori šio vaiko ir baisiai įsižeis už tokius žodžius schmoll.gif
Atsakyti
O aš po biopsijos ir ektopijos prideginimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 27, 13:19)
Skaičiuoja pagal pirmą mmm dieną, tikslios ovuliacijos nežinau. Ar dėl to gali kažkas keistis? g.gif

tai žinoma 4u.gif Kai skaičiuoja pagal pirmąją mmm dieną, ima "pagal vadovėlį", kad ovuliacija 14 c. d., o juk ji galėjo būti ir vėliau, tarkime, tomis pačiomis 5 dienomis. Aš savo ovuliacijos dieną žinojau, tai buvo 21 c. d., todėl visada tai pasakydavau gydytojams, kitaip irgi būtų pakėlę paniką, kad vėluoja 7 dienom doh.gif , o mano tiesiog vėlyva ovuliacija.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 27, 13:42)
tai žinoma 4u.gif  Kai skaičiuoja pagal pirmąją mmm dieną, ima "pagal vadovėlį", kad ovuliacija 14 c. d., o juk ji galėjo būti ir vėliau, tarkime, tomis pačiomis 5 dienomis. Aš savo ovuliacijos dieną žinojau, tai buvo 21 c. d., todėl visada tai pasakydavau gydytojams, kitaip irgi būtų pakėlę paniką, kad vėluoja 7 dienom doh.gif , o mano tiesiog vėlyva ovuliacija.

Aišku, ačiū už paaiškinimą 4u.gif Bet aš nebeimu į galvą, buvau pas savo dr., ji sakė nieko čia blogo, panašiai kalbėjo kaip ir tu, kad O įvyko vėliau, o 5 ar 7 dienų paklaida nieko nereiškia, svarbu, vystosi gerai.
Pavargau šiandien kaip po bulviakasio- per dieną aplankyti du daktarus, dvigubai jaudintis nebe mano jėgoms blush2.gif Plius dar vaiką su savim pasiėmiau, kad matytų abi apžiūras, leliuką per echo, tai darbe baigia man ausis išūžt doh.gif
Atsakyti
kaip jautiesi, Maikut?

O man šiandien pradėjo teplioti, tai pasidariau tyrimus anksčiau. T labai nugąsdino iš ryto,net apsiverkiau, nes pasakė, kad greičiausiai valosi nesivystantis. Užknisa tas jo pesimizmas mad.gif . O skaiciukai paaugo per 2 dienas nuo 65 iki 167,5. Dabar išsirašiau sau daugiau folio rūgšties ir gulima režimą, plius daktaro paskirtą magnį. Dabar be kitos savaitės nesitirsiu hcg. Daktaras liepe atvykti pas ji trečiadienį - ketvirtadienį. Ziuresiu pagal situaciją, jei nebeteplios gal ir nebesitirsiu Lietuvoj kitą savaitę, Latvijoj vis tiek tirs. mad.gif
Atsakyti
turiu gonal vaistu likuciu... nezinau kiek laiko jie galioja atidaryti... kaskada kai domejausi berods kad 3 menesius, laikomi saldytuve.... bendroj sumoj bus dar kokiu 300 vienetu..dovanoju jeigu kuriai reikia ar trukumas yra... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 27, 18:40)
kaip jautiesi, Maikut?

O man šiandien pradėjo teplioti, tai pasidariau tyrimus anksčiau. T labai nugąsdino iš ryto,net apsiverkiau, nes pasakė, kad greičiausiai valosi nesivystantis. Užknisa tas jo pesimizmas mad.gif  . O skaiciukai paaugo per 2 dienas nuo 65 iki 167,5. Dabar išsirašiau sau daugiau folio rūgšties ir gulima režimą, plius daktaro paskirtą magnį.
Gerai, kaip niekur nieko smile.gif

Išmanau nedaug, bet atrodo skaičiukai gražiai paaugo mastau.gif O va daktaras tai negražiai kalba schmoll.gif imk baliončiką ir gulinėk ramiai 4u.gif
Atsakyti
Glamour, viskas yra gerai wub.gif

Jautruole, dar tavo mergyte i berniuka laisvai gali virsti. O siaip tokiems rupuzems uosviams nesamones kalbantiems tyyycia mergaite pagimdyciau wub.gif biggrin.gif Na zlo vragam, taip sakant.
Jezau, koks geris tos mergytes...

Maikut, ar neskaudejo? 4u.gif

Tino, mazu pasipuosei jau? rolleyes.gif

Jurmarta, kaip man tos jusu zoles patinka thumbup.gif Jau vien del optimizmo ir tokio tikejimo. Gal ir mums dar kada ju prireiks blush2.gif Na, kai jus jau pagimdysit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2013 06 27, 21:46)
Maikut, ar neskaudejo?  4u.gif
Skaudėjo... Gerai bent kad tas skausmas toks momentinis, tik kol daro...

Jetus kaip bloga... Vakar ryte nuo bromocriptino buvo bloga, o šiandien tai nežinau kodėl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 28 birželio 2013 - 07:11
Labuks,
Tai kur dabar visos? ko tylit? g.gif oras blogas, tai ką darot? ką savaitgalį veiksit?
aš tai jaučiuosi pabaigus darbus, bent jau vieną, pradėsiu pusiau atostogaut, dar kai ką paskaitydama iš likusių darbų. bet jau atsipalaiduoju biggrin.gif vacation4.gif
QUOTE(Jautruolė @ 2013 06 27, 10:26)
aš jau po echo ir nemoku apsakyti savo būsenos...Džiaugiuosi, kad viskas gerai

thumbup.gif

QUOTE(maika @ 2013 06 27, 14:39)
O aš po biopsijos ir ektopijos prideginimo  ax.gif

4u.gif

QUOTE(Shira @ 2013 06 27, 21:46)
Tino, mazu pasipuosei jau?  rolleyes.gif

nea, kur čia prie tokio lietaus puošies verysad.gif bet dar gražų daiktą nusipirkau - odinį švarkelį. kai pamačiau, kad padorioj lietuviškoj parduotuvėj nukainuotas dvigubai, nu negalėjau praeit lotuliukas.gif dabar jau su škurliais gal baigsiu, reik nešiot biggrin.gif
Atsakyti
Turiu vaistų likučių, visi galiojantys dar mažiausiai 12 mėn.:
Estrimax 2mg plėvele dengtos tabletės - 17 tablečių
Estrofem 2mg plėvele dengtos tabletės - 19 tablečių
Duphaston 10mg plėvele dengtos tabletės - 14 tablečių
Dexamethason Krka 0.5mg tabletės - 16 tablečių

Jei kažkuriai prireiks - rašykit. Dovanoju 4u.gif
Atsakyti
išsibarstę visos savaitgalį, turbūt džiaugiasi saulyte. Aš tai gulinėju, papykina truputį.

Pepe, tu palyginus su manim daug visko naudoji.
Atsakyti