Sveikos,
tai ar matomės šiandien? Vyras mane išleidžia, su princese sakė pabūtų
Shira,
Zuzla, su mėniasiadieniais jūsų atžalėles
QUOTE(zuzla @ 2013 05 22, 07:32)
ne, turiu omeny visą dieną

jei anksčiau jis pamiegojęs pavalgęs galėdavo pažaisti vienas, tai dabar jau nebenori. kai pasodinu į kėdutę, iškart pradeda zyst, kelia rankas, kad paimčiau

tai mums mėnesio atradimas - soskė, su ja dar pasėdi, tyliai ramiai tyrinėja žaisliukus. bet jau suprato, kad soskę kišam norėdami "atsikratyt", tai jau kai visai nebenori pats būt, tai spjauna lauk tą soskę ir zyzia. ant nugaros nebepaguli, net kai aš kartu žaidžiu, verčias ant pilvo, o ant pilvo ilgai neišbūna, pradeda zyzt, verčiu atgal ant nugaros, bandau žaist, jis vėl ant pilvo verčias ir zyzia

reik jį imt ir vaikščiot
arba duot pašokinėt
O kaip šokinėja? Su tuo šokliuku gal?
Aha, Saulė jau panašiai elgias... Tik dar viena truputį pabūna, bet neilgai. Šiandien būdama ir užmigo. Ateinu pažiūrėt, ko taip tylu - ogi miega
QUOTE(jurmarta @ 2013 05 22, 10:04)
Geriau neklausk

Kaip dejo-isvardino mano visas ligas,kurias zinojau ir kuriu dar nezinojau,sake mano organizmas kaip sesiasdesimtmetes,tai ko noret tu vaiku-tokio amziaus moteros gi negimdo
Tai va, "atkačialins" ji tavo organizmą ir būsi kaip dvidešimtmetė

Gerų atsiliepimų apie ją girdėjau, na, kad moterys pastoja pagėrusios tų visokių žolių. Va, aš pavyzdys

Tik nežinau, ar čia žolės padėjo, ar kas. Tikiu, kad pagelbės
Maika, gal ir tu pabandyk?
QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 22, 10:27)
Ot porelė pas mus- Zuzliukas ir Grimutė visą nėštumą jautė tetų meilę, gal todėl dabar jos pasigenda ir šokdina jus
Ar norėjai vėl tapti

? Ar tiesiog nenorėjai taip greit mmm?
Kad nebūtų naudos iš psichologo, jis gi nekalba...
o taip
Norėjau vėl pilvūziko

Žinau žinau, šratai atsisuko...
Oi, atsiprašau, kažkaip neužfiksavau, kad jis nekalba...
QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 22, 11:59)
Please, įdėkit kas mėnesį abi su Zuzla savo gražuolių foto (gal kada ir Grim įdės

), kaip miela žiūrėt, nebegaliu dirbt
Sukursiu albumą ir pagaliau pasirodysim