Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Irėnė @ 2013 05 22, 21:19)
o del tempos tai mistika kazkokia. nei is sio, nei to 39 blink.gif du variantai, arba kondišinas, arba perkaito. cia viskas prasidejo sekmadieni, per ta tvankybe.

gydyk SB 4u.gif
QUOTE(reserved @ 2013 05 22, 21:41)
Tai sakei, kad knygą išleidai, bet ne romaną, tai maniau kokiame nors univere darbuojiesi  4u.gif
Zuzla, pirmiausia pagyros žodžiai Tau, kokia Tu graži  bigsmile.gif Ir zuzliukas labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ech...

a nu jo, logiška g.gif 4u.gif

kur Jūs čia kažką matot??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 05 22, 22:02)
kur Jūs čia kažką matot???  blink.gif

mergaitės turi nuorodą ir slaptažodį į mano albumą. tu niekada nesakei, kad nori mus pamatyti, tai ir neturi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 05 22, 22:46)
mergaitės turi nuorodą ir slaptažodį į mano albumą. tu niekada nesakei, kad nori mus pamatyti, tai ir neturi 4u.gif

a, mat kaip gudriai padaryta, kad nesiviešint. ir aš noriu pamatyti, su kuo bendrauju ax.gif
Atsakyti
zuzla, Shira su vakarykščiais mėnesiukais, fainuoliai vaikučiai wub.gif

zuzla, D.C. jau kaip pasikeitęs, oho wub.gif

jurmarta, o dažnai pas žolininkę važinėt reiks?

QUOTE(Shira @ 2013 05 22, 15:58)
Maikut, kaip nuotaikos ?
Ačiū kad klausi wub.gif
Nuotaikos žiauriai tokios pačios - jokios... verysad.gif Šį ciklą teplioja nuo 8 cd. NT I
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 05 23, 08:24)
Nuotaikos žiauriai tokios pačios - jokios...  verysad.gif Šį ciklą teplioja nuo 8 cd. NT I

console.gif net nežinau, ką pasakyti, kaip paguosti- taip tikrai neturi būti, nejaugi nei vienas ginius dorai negali paaiškinti kas vyksta organizme??? O gal tu nuvaryk pas tą Grim žolininkę? Blogiau nebus mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif Ar varysit 6nį į Jamam?
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 05 23, 09:24)

jurmarta, o dažnai pas žolininkę važinėt reiks?

Reikes po kokiu dvieju triju menesiu turbut.-toks kursas situ zoliu,kur skyre.dabar geriu jos skirtas arbatas,imuniteta stiprinancias kazkokias tablietkas,dar turiu pasidaryt kalna kraujo tyrimu ir tada rezultatus nusiusti jai i e-mail-tada ziures,kas pas mane blogai ir galbut skirs dar kokius kitus misinius-bus matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 05 23, 10:24)
zuzla, Shira su vakarykščiais mėnesiukais, fainuoliai vaikučiai  wub.gif
4u.gif

Ačiū kad klausi  wub.gif
Nuotaikos žiauriai tokios pačios - jokios...  verysad.gif Šį ciklą teplioja nuo 8 cd. NT I

Nu tikrai nesamone kazkokia blink.gif gal organizmas i stimuliacijas buvusias tai sureagavo? O kelintas menuo tau taip?

QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 23, 10:35)

Labas rytas 4u.gif  Ar varysit 6nį į Jamam?

Jauciu, kad ne , arba jei pavyks is pat ryto, turiu pora daiktu nusipirkt ir lauk doh.gif Tu tai isvis atsargiai ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 23, 09:35)

Labas rytas 4u.gif  Ar varysit 6nį į Jamam?

Nekenčiu prekybos centru!As nuo ju tiesiog susergu biggrin.gif -rubus perku internetu ir einu ten tik jeigu mirtinai ko nors reikia- išpardavimu dienos iš vis siaubas-visas normalias prekes suslepiam,o visus Š išparduodam-žinau iš ten dirbančių biggrin.gif
Atsakyti
console.gif net nežinau, ką pasakyti, kaip paguosti- taip tikrai neturi būti, nejaugi nei vienas ginius dorai negali paaiškinti kas vyksta organizme??? O gal tu nuvaryk pas tą Grim žolininkę? Blogiau nebus mirksiukas.gif

Ar varysit 6nį į Jamam?
Taip gaunasi kad nei vienas... Galvoju ir apie žolininkę... Blogiau gali nebent piniginei būti... mastau.gif

Tikrai tikrai ne schmoll.gif Stumdymasis alkūnėmis tikrai ne mano pomėgis, o ir nereikia nieko tokio dėl ko verta būtų tą daryti... Be to, beveik nebetikiu akcijomis, nes visos reikalingos prekės pasibaigia pirmąją akcijos minutę. Arba dar anksčiau.

QUOTE(jurmarta @ 2013 05 23, 10:25)
Reikes po kokiu dvieju triju menesiu turbut.-toks kursas situ zoliu,kur skyre.dabar geriu jos skirtas arbatas,imuniteta stiprinancias kazkokias tablietkas,dar turiu pasidaryt kalna kraujo tyrimu ir tada rezultatus nusiusti jai i e-mail-tada ziures,kas pas mane blogai ir galbut skirs dar kokius kitus misinius-bus matyt smile.gif
Aišku, nu bile ne kiekvieną savaitę važinėt.

QUOTE(Shira @ 2013 05 23, 10:34)
Nu tikrai nesamone kazkokia  blink.gif gal organizmas i stimuliacijas buvusias tai sureagavo? O kelintas menuo tau taip?
Neišeina stimuliacijų tuo apkaltinti, nes tepliojimai prasidėjo kokiais 3 metais anksčiau... Iš viso teplioja apie 5 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 23 gegužės 2013 - 10:04
Sveikos,

tai ar matomės šiandien? Vyras mane išleidžia, su princese sakė pabūtų smile.gif

Shira, Zuzla, su mėniasiadieniais jūsų atžalėles wink.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 05 22, 07:32)
ne, turiu omeny visą dieną smile.gif jei anksčiau jis pamiegojęs pavalgęs galėdavo pažaisti vienas, tai dabar jau nebenori. kai pasodinu į kėdutę, iškart pradeda zyst, kelia rankas, kad paimčiau doh.gif tai mums mėnesio atradimas - soskė, su ja dar pasėdi, tyliai ramiai tyrinėja žaisliukus. bet jau suprato, kad soskę kišam norėdami "atsikratyt", tai jau kai visai nebenori pats būt, tai spjauna lauk tą soskę ir zyzia. ant nugaros nebepaguli, net kai aš kartu žaidžiu, verčias ant pilvo, o ant pilvo ilgai neišbūna, pradeda zyzt, verčiu atgal ant nugaros, bandau žaist, jis vėl ant pilvo verčias ir zyzia doh.gif reik jį imt ir vaikščiot arba duot pašokinėt wacko.gif

O kaip šokinėja? Su tuo šokliuku gal?
Aha, Saulė jau panašiai elgias... Tik dar viena truputį pabūna, bet neilgai. Šiandien būdama ir užmigo. Ateinu pažiūrėt, ko taip tylu - ogi miega smile.gif

QUOTE(jurmarta @ 2013 05 22, 10:04)
Geriau neklausk doh.gif Kaip dejo-isvardino mano visas ligas,kurias zinojau ir kuriu dar nezinojau,sake mano organizmas kaip sesiasdesimtmetes,tai ko noret tu vaiku-tokio amziaus moteros gi negimdo biggrin.gif

Tai va, "atkačialins" ji tavo organizmą ir būsi kaip dvidešimtmetė smile.gif Gerų atsiliepimų apie ją girdėjau, na, kad moterys pastoja pagėrusios tų visokių žolių. Va, aš pavyzdys smile.gif Tik nežinau, ar čia žolės padėjo, ar kas. Tikiu, kad pagelbės 4u.gif

Maika, gal ir tu pabandyk?

QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 22, 10:27)
Ot porelė pas mus- Zuzliukas ir Grimutė visą nėštumą jautė tetų meilę, gal todėl dabar jos pasigenda  ir šokdina jus tongue.gif

Ar norėjai vėl tapti nestuke.gif ? Ar tiesiog nenorėjai taip greit mmm?

Kad nebūtų naudos iš psichologo, jis gi nekalba...

o taip smile.gif

Norėjau vėl pilvūziko biggrin.gif Žinau žinau, šratai atsisuko...

Oi, atsiprašau, kažkaip neužfiksavau, kad jis nekalba...

QUOTE(Jautruolė @ 2013 05 22, 11:59)
Please, įdėkit kas mėnesį abi su Zuzla savo gražuolių foto (gal kada ir Grim įdės blush2.gif ), kaip miela žiūrėt, nebegaliu dirbt doh.gif

Sukursiu albumą ir pagaliau pasirodysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 05 22, 20:51)
jei taip viską mato, tai ne tik žolininkė, bet kokia bioenergetikė bus. ar a la ekstrasensė ?

Buvau ir pas žolininkę, ir pas ekstrasensą. Žolininkė labai rimta pasirodė, pagal ją reik pakeisti visą mitybą iš esmės, ir tuo tikrai tikiu.
O ekstrasensas.... pažįstamas labai seniai, ir tikrai žinau, kad ne šarlatanas, kaip 90 proc. ekstrasensais besivadinančių... visgi nutariau, kad turi paviršutiniškas medicinos žinias, ir bando pataikyti iš akies. Iš pirmo karto lyg ir rimtai jo šnekos atrodė, o trečiąkart nutariau, kad viskas pakazūcha.
Atsakyti
Ar varysit 6nį į Jamam?

ne gal, kažkaip nieko nereikia..

QUOTE(Grim @ 2013 05 23, 11:40)
tai ar matomės šiandien? Vyras mane išleidžia, su princese sakė pabūtų smile.gif

Shira, Zuzla, su mėniasiadieniais jūsų atžalėles wink.gif

O kaip šokinėja? Su tuo šokliuku gal?

o, šian ketvirtadienis? tai kad kitos tyli, tai mes tik dvi būtumėm mastau.gif

4u.gif

aha, mama - šokliukas laugh.gif rankom laikau už pažastų ir šokinėja.

priviet.
šian neturiu nuotaikos, miegojau gal tris val doh.gif kada tai baigsis.. ta proga su SB susipykau.
buvom TA - 8 kg ir 67 cm, gydytoja sakė visai pamažu D.C. auga.. tai kiekvieną mėnesį po 700-800 gr pasirodo pamažu mastau.gif nu tiek to irnesakyk.gif atidėjom skiepą, kol apgydysim dermatitą, rytoj eisim pas neprisimenu specialybės dėl vit D ir kalcio pasisavinimo, čia šiaip užsinorėjau ištirti. tuo pačiu pridavėm kraują, kad pažiūrėt, ar pakilo HB, rytoj sužinosiu.
paskui nuvažiavom pas močiutę, aplankėm Semką, jin jau duodas po namus kaip tikra šeimininkė. bet papūgos prisibijo hihihi.gif
dar pasiskiepijau nuo erkinio encefalito, sakė šian nerekomenduoja alko, o man taip reikia cool.gif
Atsakyti